Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

W sobotę panowie wymienili dachówki - zostało jeszcze 7-12 szt do wymiany :evil: ale nie będe o tym pisać bo ogólnie nas wkurwili :evil:

Miło że kosteczka się podoba tym bardziej że to moja wizja i mój rysunek :wink: .

Anjamen

ad1 Tam chyba będzie altanka :roll:

ad2 dzięi

ad3 do pracki ide od 1 lub 5 października

i tak mnie zatkało, chcociaz moze to tylko tak wygląda ze duzo, no ale garaz tez daleko od drogi, ze 20 metrów?

no noestety :( ale za to będzie gdzie bryki stawiać Była jeszcze wersja że obok garażu będzie wsio w kostce ale zrezygnowaliśmy jak się tam postawiliśmy samochodem bo mało miejsca zostało. Może będzie tak taki chodniczek jak po prawej stronie do tarasu.

Witam :) zajzałam do sąsiadki, ja z Okuniewa, bardzo mi miło :)

Działeczkę kupiliśmy w tym okresie co Wy, ale dopeiro niedawno wystartowalismy , wkoncu. Jetseśmy na takim etapie jak Wy w zeszłe wakcje. Bardzo milo mi sie czytało Wasz dziennik budowy. Gratuluje pieknego domku. Ach nie martw sie powrotem do pracy :) ja wrocilam 2 tyg temu, tez duzo nowych twarzy ale jest ok, oczywisice przerwa prawie 2 letnia, ale jak milo odpocząć od dzieci!!!!!!!!

pozdrawiam Ewelina

Witam :) Gratuluje pieknego domku. Ach nie martw sie powrotem do pracy :) ja wrocilam 2 tyg temu, tez duzo nowych twarzy ale jest ok, oczywisice przerwa prawie 2 letnia, ale jak milo odpocząć od dzieci!!!!!!!!

pozdrawiam Ewelina

Cześć

Ja też właśnie 3 września wróciłam po prawie 2 latach do pracy i jak na razie jestem bardzo zadowolona, chociaż niedospana :lol:

Będzie dobrze :lol:

Witaj lolita78

Czytaj dziennik i pisz w komentarzach często! Jak będziesz w okolicy zapraszam w odwiedziny!

Cześć Zuzanka

Jak sie sprawy mają? Tobie też życzę miłego weekendu!

Upolowaliśy drugą mysz ale jest i trzecia :o

Monia i wlaczę ale juz z usmiechem na twarzy bo juz blisko końca jestem....

ostatni dokument odbieram za 3 tyg bo musi się uprawomocnić i składam do PNB :roll: :roll: :roll: