Malutka_ 13.09.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 projekt kostki to prawie jak projekt ogrodu super wiedziec gdzie i co bedzie , juz mozna sobie wyobrazic cala dzialke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2009 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam W sobotę panowie wymienili dachówki - zostało jeszcze 7-12 szt do wymiany ale nie będe o tym pisać bo ogólnie nas wkurwili Miło że kosteczka się podoba tym bardziej że to moja wizja i mój rysunek . Anjamen ad1 Tam chyba będzie altanka ad2 dzięi ad3 do pracki ide od 1 lub 5 października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hejka Monia w sobotę wizytowaliśmy Twoje strony, byliśmy u Lidzi więc już mniej więcej wiemy gdzie Cię szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hejka Monia w sobotę wizytowaliśmy Twoje strony, byliśmy u Lidzi więc już mniej więcej wiemy gdzie Cię szukać Szkoda że nie zadzwoniliście bo byliśmy na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ty masz tyyyyle kostki? o rety, łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.09.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ty masz tyyyyle kostki? o rety, łał Cześć Mysza to zaokrąglone między wjazdem a chodnikiem do domy to chyba kamyczki albo cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Monika dzięki za podsunięcie pomysłu ... też sobie rozrysuję a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 i tak mnie zatkało, chcociaz moze to tylko tak wygląda ze duzo, no ale garaz tez daleko od drogi, ze 20 metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.09.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Monika dzięki za podsunięcie pomysłu ... też sobie rozrysuję a co Rysuj, rysuj a potem pokazuj Ja miałam kilka wersji ale ta jest już chyba ostateczna - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.09.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 i tak mnie zatkało, chcociaz moze to tylko tak wygląda ze duzo, no ale garaz tez daleko od drogi, ze 20 metrów? no noestety ale za to będzie gdzie bryki stawiać Była jeszcze wersja że obok garażu będzie wsio w kostce ale zrezygnowaliśmy jak się tam postawiliśmy samochodem bo mało miejsca zostało. Może będzie tak taki chodniczek jak po prawej stronie do tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolita78 17.09.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam zajzałam do sąsiadki, ja z Okuniewa, bardzo mi miło Działeczkę kupiliśmy w tym okresie co Wy, ale dopeiro niedawno wystartowalismy , wkoncu. Jetseśmy na takim etapie jak Wy w zeszłe wakcje. Bardzo milo mi sie czytało Wasz dziennik budowy. Gratuluje pieknego domku. Ach nie martw sie powrotem do pracy ja wrocilam 2 tyg temu, tez duzo nowych twarzy ale jest ok, oczywisice przerwa prawie 2 letnia, ale jak milo odpocząć od dzieci!!!!!!!! pozdrawiam Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 witam się weekndowo i miłego dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Gratuluje pieknego domku. Ach nie martw sie powrotem do pracy ja wrocilam 2 tyg temu, tez duzo nowych twarzy ale jest ok, oczywisice przerwa prawie 2 letnia, ale jak milo odpocząć od dzieci!!!!!!!! pozdrawiam Ewelina Cześć Ja też właśnie 3 września wróciłam po prawie 2 latach do pracy i jak na razie jestem bardzo zadowolona, chociaż niedospana Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.09.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj lolita78 Czytaj dziennik i pisz w komentarzach często! Jak będziesz w okolicy zapraszam w odwiedziny! Cześć Zuzanka Jak sie sprawy mają? Tobie też życzę miłego weekendu! Upolowaliśy drugą mysz ale jest i trzecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no z myszami niestety jest kłopot... jesienią pchają się do domu na razie u nas nie ma. Ale w ub roku były, więc i w tym się ich spodziewam heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj lolita78 Czytaj dziennik i pisz w komentarzach często! Jak będziesz w okolicy zapraszam w odwiedziny! Cześć Zuzanka Jak sie sprawy mają? Tobie też życzę miłego weekendu! Upolowaliśy drugą mysz ale jest i trzecia Monia i wlaczę ale juz z usmiechem na twarzy bo juz blisko końca jestem.... ostatni dokument odbieram za 3 tyg bo musi się uprawomocnić i składam do PNB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolita78 18.09.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dziekuje za zaproszenie czytalam i bede czytac, jednak kobiecie łatwiej zrozumiec druga kobietę niz faceta , akurat jezeli chodzi o ten temat budowlany A troszke mi spraw rozjasnilas:) pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ja sie zaczynam bac tutaj pojawiac, bo moze to ja jestem ta trzecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.09.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Mysza ty się nie bój bo trzeciego trupka dzisiaj wywaliliśmy i wpadnij może w końcu do mnie w odwiedziny Zuzanka suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Matko jaki tutaj hardcore 3 trupy dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts