MonikaC 25.09.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 łuczkom mowimy stanowcze nie dwa balkonowe mi wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 łuczkom mowimy stanowcze nie Ty tu kochana nie dokazuj, bo kobietom w ciąży się często gusta zmieniają... więc jeszcze nie wiesz co u Cię będzie trendy za 5 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ps... linka się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 łuczkom mowimy stanowcze nie Ty tu kochana nie dokazuj, bo kobietom w ciąży się często gusta zmieniają... więc jeszcze nie wiesz co u Cię będzie trendy za 5 miesięcy ja jestem stala w uczuciach, i wierz mi gdyby nie powiekszajace sie to i tamto to wcale nie czuje sie jak baba w ciazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 łuczkom mowimy stanowcze nie Ty tu kochana nie dokazuj, bo kobietom w ciąży się często gusta zmieniają... więc jeszcze nie wiesz co u Cię będzie trendy za 5 miesięcy ja jestem stala w uczuciach, i wierz mi gdyby nie powiekszajace sie to i tamto to wcale nie czuje sie jak baba w ciazy poczekaj poczekaj... jak zacznie Ci 'to i tamto' ładować z kolana po wątrobie - poczujesz żeś w ciązy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 łuczkom mowimy stanowcze nie Ty tu kochana nie dokazuj, bo kobietom w ciąży się często gusta zmieniają... więc jeszcze nie wiesz co u Cię będzie trendy za 5 miesięcy ja jestem stala w uczuciach, i wierz mi gdyby nie powiekszajace sie to i tamto to wcale nie czuje sie jak baba w ciazy poczekaj poczekaj... jak zacznie Ci 'to i tamto' ładować z kolana po wątrobie - poczujesz żeś w ciązy ooo tak poczujesz na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dzień doberek widzę że tu o gruzowaniu gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 25.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Robota pełną parą widzę, a Ty siejesz zniszczenie ale gratuluje odważnych decyzji - ja się chętnie podpisuje pod hasełekim anjamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Robota pełną parą widzę, a Ty siejesz zniszczenie ale gratuluje odważnych decyzji - ja się chętnie podpisuje pod hasełekim anjamen Ja już wiem, że to była trafna decyzja i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 28.09.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzień dobry poniedziałkowo Oby cały tydzień upłynął pod bandera trafnych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzień dobry poniedziałkowo Oby cały tydzień upłynął pod bandera trafnych decyzji eee tam dzisiaj mam wolne od budowlanki /napisała przeglądając sprzety agd / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 28.09.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 To co tam ciekawego wynalazłaś? Ja właśnie dziś miałam termin wpłacenia kasy za sprzęt do kuchni, także klamka zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A tak sobie oglądam i marzę ale płytę siemensa muszę mieć choćbym miała na nią zbierać od jutra taką no miłość od pierwszego wejrzenia http://www.bigprice.it/images/siemens/piani90/ER926SB90E.jpg a tak serio to już się boję przyszłego roku i tego co będzie albo i nie będzie - tfu-tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 28.09.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No ładne cacko Faktycznie można się zakochać a ja nie będę miała gazu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a ja nie będę miała gazu ... wiesz u nas też nie ma i nie wiadomo czy będzie - chociaż ostatnio pojawiło się światełko w tunelu - brakuje dwóch podań. W razie czego myślałam o butli bo indukcja fajna jest tylko ja światło wyłączą a to nie jest Wawka to doopa blada. Ani kawki ani herbatki ani jedzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 28.09.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No to jest problem, ale dla nas większym problemem okazał się koszt doprowadzenia gazu - prawie 40 000 zł. To w razie czego sobie wodę nad ogniskiem będę podgrzewać do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ooo nam krzyknęłi 38500 za 180m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 28.09.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 I rozważacie poważnie tę propozycję??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no coś ty. Szkoda mi tyle kasy zamrozić. W pierwszej kolejności fundniemy sobie kominek z płaszczem coby się podgrzać i wodę ciepłą mieć a co do gotowania to się coś wymyśli tymczasowego. W przyszłym roku ma się nasz sąsiad budować a on chce gaz więc może podłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.09.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Czemonia Jak tam trawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts