Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, zauważyłam że szukasz drzwi. Ja miałam niedawno wprawiane drzwi dębowe osobiście uważam że są doskonałe ;) Jednak myślę że nie chodzi tu o mój gust a o wykończenia. Gość robi drzwi bardzo fachowo i bez żadnych niedoróbek. Będę dziś na budowie zrobię kilka fotek i prześle je do Ciebie, może skorzystasz z Jego zdolności. Od nas wziął 3500,- a drzwi są na 130 szerokie.

Pozdrawiam.

Witam, zauważyłam że szukasz drzwi. Ja miałam niedawno wprawiane drzwi dębowe osobiście uważam że są doskonałe ;) Jednak myślę że nie chodzi tu o mój gust a o wykończenia. Gość robi drzwi bardzo fachowo i bez żadnych niedoróbek. Będę dziś na budowie zrobię kilka fotek i prześle je do Ciebie, może skorzystasz z Jego zdolności. Od nas wziął 3500,- a drzwi są na 130 szerokie.

Pozdrawiam.

Ooo witam i czekam na fotki!!!!

o :o Aneta, tym bardziej czekam na foty...

Moniu, a czego skuliście ten piękny łuczek nad drzwiami?

Nie pasowały Ci takie z łuczkiem??? Idealnie pasował do wolego oka na dachu :(

Dardulko skułam łuczek głównie ze względu na koszt drzwi. 10-12 tys to zdecydowanie za dużo. Zresztą jak się teraz patrzę to będą sięładnie prezentowału z oknami na dole. I cena na wstępie 4-6 tysi mniejsza

jakby mi powiedzieli 4 dychy za gaz to chyba bym sie bardzo ucieszyła i fundneła sobie pompę ciepła. I wtedy byłabym cała niezależna od wszystkiego świata.

Hello

Od całego świata to byś była niezależna jakbyś jeszcze sobie postawiła gienerator... U nas na wsi niespodziewane zagubienia się prądu są niestety bardzo częste.

Czemonia, ty już wróciłaś do roboty, czy właśnie tusztusz? Bo jakoś nie na czasie jesteśmy :wink:

jakby mi powiedzieli 4 dychy za gaz to chyba bym sie bardzo ucieszyła i fundneła sobie pompę ciepła. I wtedy byłabym cała niezależna od wszystkiego świata.

Hello

Od całego świata to byś była niezależna jakbyś jeszcze sobie postawiła gienerator... U nas na wsi niespodziewane zagubienia się prądu są niestety bardzo częste.

Czemonia, ty już wróciłaś do roboty, czy właśnie tusztusz? Bo jakoś nie na czasie jesteśmy :wink:

Ja po dzisiejszej wygranej będe miała wsio za free :lol: :lol:

Cześć Barranki :)

Hmmm ja do pracy od 1.X powinnam wrócić aleod 1 będe na urlopie wypoczynkowym całe dwa dni bo Konrad chory :(