klient1719505672 29.09.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 .... witanko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 29.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, zauważyłam że szukasz drzwi. Ja miałam niedawno wprawiane drzwi dębowe osobiście uważam że są doskonałe Jednak myślę że nie chodzi tu o mój gust a o wykończenia. Gość robi drzwi bardzo fachowo i bez żadnych niedoróbek. Będę dziś na budowie zrobię kilka fotek i prześle je do Ciebie, może skorzystasz z Jego zdolności. Od nas wziął 3500,- a drzwi są na 130 szerokie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 o Aneta, tym bardziej czekam na foty... Moniu, a czego skuliście ten piękny łuczek nad drzwiami? Nie pasowały Ci takie z łuczkiem??? Idealnie pasował do wolego oka na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.09.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, zauważyłam że szukasz drzwi. Ja miałam niedawno wprawiane drzwi dębowe osobiście uważam że są doskonałe Jednak myślę że nie chodzi tu o mój gust a o wykończenia. Gość robi drzwi bardzo fachowo i bez żadnych niedoróbek. Będę dziś na budowie zrobię kilka fotek i prześle je do Ciebie, może skorzystasz z Jego zdolności. Od nas wziął 3500,- a drzwi są na 130 szerokie. Pozdrawiam. Ooo witam i czekam na fotki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.09.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 o Aneta, tym bardziej czekam na foty... Moniu, a czego skuliście ten piękny łuczek nad drzwiami? Nie pasowały Ci takie z łuczkiem??? Idealnie pasował do wolego oka na dachu Dardulko skułam łuczek głównie ze względu na koszt drzwi. 10-12 tys to zdecydowanie za dużo. Zresztą jak się teraz patrzę to będą sięładnie prezentowału z oknami na dole. I cena na wstępie 4-6 tysi mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.09.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 .... witanko... Witam w mych skromnych progach Jaki ładny nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 To i ja się przywitam i zdrówka Kondziowy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 .... czeee Gospodyni KOndzia pilnuj... wiem co przechodzisz miałam to samo rok temu i dwa lata też... jesień niestety najgorsza już zima lepsza bo mróz robi swoje.... Gosiek - ślicznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.09.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Cześć Nitka Kurcze myślałam, że do ciebie przyjadę w odwiedziny przed powrotem do pracy a tu doopa . Kondzio dalej kaszle ale chyba ciut mniej. Mam nadzieję że mu przejdzie po tym antybiotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.09.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 jakby mi powiedzieli 4 dychy za gaz to chyba bym sie bardzo ucieszyła i fundneła sobie pompę ciepła. I wtedy byłabym cała niezależna od wszystkiego świata. Hello Od całego świata to byś była niezależna jakbyś jeszcze sobie postawiła gienerator... U nas na wsi niespodziewane zagubienia się prądu są niestety bardzo częste. Czemonia, ty już wróciłaś do roboty, czy właśnie tusztusz? Bo jakoś nie na czasie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.09.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 jakby mi powiedzieli 4 dychy za gaz to chyba bym sie bardzo ucieszyła i fundneła sobie pompę ciepła. I wtedy byłabym cała niezależna od wszystkiego świata. Hello Od całego świata to byś była niezależna jakbyś jeszcze sobie postawiła gienerator... U nas na wsi niespodziewane zagubienia się prądu są niestety bardzo częste. Czemonia, ty już wróciłaś do roboty, czy właśnie tusztusz? Bo jakoś nie na czasie jesteśmy Ja po dzisiejszej wygranej będe miała wsio za free Cześć Barranki Hmmm ja do pracy od 1.X powinnam wrócić aleod 1 będe na urlopie wypoczynkowym całe dwa dni bo Konrad chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No i co, wygrałaś? Zła pora się zaczyna, chorzasta taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 No i co, wygrałaś? Zła pora się zaczyna, chorzasta taka... No niestety popalę sobie w kominku Dzień doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Po jednym sezonie grzewczym ma się dość kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 popieramy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzień dobry Co tu tak pesymistycznie o tych kominakch od samego rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ja tam lubię, ale nie mamy jeszcze podłóg tylko same wylewki Czy zmienię zdanie jak piękne gresy mieć będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.09.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam witam My też pierwszą zimę ogrzewaliśmy domek tylko kominkiem z płaszczem wodnym i też na wiosnę błagałam żeby to było ostatni raz Kominek jako dodatek do pieca i dla przyjemności jak najbardziej, ale jako jedyne źródło ciepła makabra Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 To mnie podbudowaliście od rana nie ma co bo u nas prawdopodobnie poierwszy sezon grzewczy będzie tylko z kominkiem no chyba że gaz będzie ale na to już nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Vivat 20 stronka Na zdrowie http://www.twardziel.pl/foto_min/Image/rozrywka/alkohol/drinasy/drinki_zubrowka_art.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts