pasie 30.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Na zdrowie Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ... no to stuk A mój Pan i Władca to wiedział już od samego początku uparł się że nie chce płaszcza... ja oczywiście z nim wlaczyłam, ale cóż po 3 miesiącach odpadłam. Teraz mamy rekreacyjny... i chyba dobrze. .... znaczy dobrze dopóki mam prąd... bo jak prądu niet - to kaplica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Może nie będzie tak źle z tym prądem. U nas ta sama sytuacja. W razie czego na krótkie przetrwanie kominek bez płaszcza też się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Może nie będzie tak źle z tym prądem. U nas ta sama sytuacja. W razie czego na krótkie przetrwanie kominek bez płaszcza też się nada nooo ale to musi być na prawdę krótkie przetrwanie co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.09.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A wszystko to samo - powolutku do przodu a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Oj dajcie spokój i nie róbcie paniki. My od samego początku postanowiliśmy że chcemy coś z tego kominka mieć tym bardziej że nie mamy gazu i nie chcemy żeby nam ciepełko szło w komin. Chciaż woda ciepła będzie a jak mam w piecu palić to już wolę w kominku bo szkoda nam też kasę wywalać na piec bo gaz to kiedyś będzie..... Nitka co u ciebie? Asiek i Jacuś - no ba prtzecież można ciepło rozprowadzić kratkaminie? Pasie na zdrówko szaleństwa zakupowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ...eeee no żyję bez egzaltacji, ale też i bez uciemiężenia więc chyba normalka. Cieszę się, ze odpukac chłopcy zdrowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 U mnie nuda panie.... Siedzę z małym w domu - oszaleć można. Na budowie nic się nie dzieje. Tak jak pisałamczekamy do wiosny a wtedy.... daj boże przeprowadzką na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Oj dajcie spokój i nie róbcie paniki. Asiek i Jacuś - no ba prtzecież można ciepło rozprowadzić kratkaminie? exactly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cieszę się, ze odpukac chłopcy zdrowi. noooo to suuuppper!!!! Co tam na placu boju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Oj dajcie spokój i nie róbcie paniki. Asiek i Jacuś - no ba prtzecież można ciepło rozprowadzić kratkaminie? exactly nio i będzie Pani zadowolona Nam zależy na podgrzaniu wodu więc płaszczyk się przyda :0 a w razie dużych mrozów dogrzejemy się piecykiem na prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.09.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 bez uciemiężenia I to już jest rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.09.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A na grzanie wody to my mamy na dachu solarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A na grzanie wody to my mamy na dachu solarki no mówiłam że będzie Pani zadowolona U nas solarów nie budiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A na grzanie wody to my mamy na dachu solarki cfaniaki nam też to chodziło po głowie, ale mamy dom od każdej strony ino nie od południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a mi też płaszcz wodny wybito z głowy a jak prądu nie będzie co na wsi się zdarza to płaszcz też nie bedzie działać więc u nas będzie koza duuuuża koza jak napalimy to bedzie jak na pustyni czyli to co lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 solarki mamy ale kompletnie nie wiem z czym to się je pewnie zima to i tak będzie więcej dogrzewania wody gazem niż solarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 o my tez mamy solarki i zadowolona jestem a i kominek bedzie z pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.09.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A na grzanie wody to my mamy na dachu solarki no mówiłam że będzie Pani zadowolona No ja mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 o my tez mamy solarki i zadowolona jestem a i kominek bedzie z pw O to super bomyślałamże ja sama w tej kwestii jestem Macie już jakiś wkład na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts