Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mi szczerze mówiąc się mniej podoba - jest tu na FM trochę wkurzający gość z tym samym aktorem w avatarze :roll:

A Twoje bawołki ;) przecież takie piękne były :D

Od gazowni nie trzeba warunków do PnB, bo możesz sobie wpisać ekogroszek - ja tak robiłam, bo na "normalne" warunki się czeka nie więcej niż miesiąc, a na gazowe 3 :x

Ja jeszcze druta nie ciągnę :lol: - super Ci to wyszło - ale gdzieśtam czytałam że normalna cena to 60-70 za punkt... Więc 2x mniej niż Tobie powiedzieli :o

Dorcia ale identicoma ten avek ma bo jak takto mam jeszcze kilka Housików w zapasie :) ???? A ciągnięcie druka dobiega ku końcowi - małż wyczerpany ale dał radę :lol: .

Aaaaaa to jest Dr House! Zastanawiałam się właśnie co się ten aktor (którego osobiście to kojarzę chyba tylko ze Stuarta Malutkiego ;) ) się taki popularny nagle zrobił :lol:

No inny ale niesmak pozostaje... ;)

Nie ma to jak małż ciągnący druta..... :lol:

Monika jak tam silna wola? trwasz dzielnie? ... o dietę rzecz jasna zapytuję? ;)

Mam też pytanie dotyczące okien, a właściwie szprosów. Czy nie czujesz się trochę jak za kratkami ;) Ja co prawda przegrałam walkę o orzechowe okna :( ale zastanawiam się nad białymi ze szprosami, tylko nie wiem czy te szprosy nie wkurzają jak się patrzy od wewnątrz domu? :roll:

Kruelciu ja zawsze marzyłam o szprosach więc mogę być nie obiektywna ;). Mnie osobiście wogóle nie przezkadzają, zresztą mojemu mężowi też nie. I strasznie się cieszę że są wewnątrz szybowe bo w rodzince mają takie "normalne" i klną przy myciu jak diabli. W drewnianych są takienakładane więc łatwiej.

Zresztą co ja mogę teraz napisać jak my tam jeszcze nie mieszkamy???

Co do diety to jestem dzielna jak do tej pory. Byłam rano w sklepie pooglądałam te wszystkie pączki rany ale był wybór z bitą śmietaną, ajerkoniaczkiem normalnie znęcałam się sama nad sobą 8)

Co do szprosów to ja wtrącę swoje 3 grosze ;)

Mieszkałam w białych szprosach wewnątrzszybowych przez parę lat i za nic nie oddam! 8) :lol:

A ramki nakładane owszem są, tylko:

a. kosztują 4x tyle (serio: Urzędowski wycenił moje wewnętrzne na 5 tysi , a nakładane na 21 :o )

b. są grubsze i więcej światła zabierają i można bardziej się czuć jak za kratkami, tym bardziej że wyraźnie "odstają" od szyby i wyglądają jak krata w oknie, no! IMHO oczywizda... :roll: