aniawmuratorze 07.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a niech sobie pada byle by nie wiało i zimno nie było Monia nas pewnie czaruje a w pracy śmiga jak strzyga Ja już po kawce i życie stalo się mniej senne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 miałam zrobić zdjęcie tego co za oknem i wam wysłać ale chyba wy podzielilyscie sie chmurkami oczywiście, ze tak !!! sama osobiście dmuchałam je w Twoim kierunku... nie będziesz mi tu o słonku i temp. +20 pisać jak u mnie taka piżdziawka, ze aż skarpety ubrać trzeba ooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 pojawiło się z powrotem hurra hurra hurra http://img30.imageshack.us/img30/5017/img1647y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 idę na balkon mocniej dmuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 usz ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 07.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Nitusia - ale dmuchaj tak, żeby od nas sobie poszły. A gdzie polecą to mnie osobiście jest obojętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Nitusia - ale dmuchaj tak, żeby od nas sobie poszły. A gdzie polecą to mnie osobiście jest obojętne no mnie w sumie tyż ale balkon mam tak, że akurat na zachód mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.10.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam się i donoszę, że u mnie też przejaśniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 niezły chuch masz Nitu slonko ładnie daje ...................... a niektórzy w robocie siedzą biedactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 07.10.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 niezły chuch masz Nitu slonko ładnie daje ...................... a niektórzy w robocie siedzą biedactwa Miło, że ktoś nam chociaż współczuje..... A za oknem mojego biura nic nie chce zaświecić - chmurzyska króluja na całego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.10.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a u nas 24 stopnie a ja mam dzis urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.10.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Cześć Kochane!!! Efilko dziękuję za słoneczko - nawet jakiśczas poświeciło u nas Co do temperatury to jest ciepło tylko dlaczego ja dzisiajrano szłam do pracy w deszcz Dzisiaj jestem na nogach od 5.30 bo Konrad się przbudził i już nie opłacało mi się na pół godzinki kłaść więc poszłam do pracy wcześniej ale i wyszłam szybciej Wiecie ja nawet nie wiem za ile pracuję bo prezesowej nie ma i jestem na pensji sprzed 3,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Cześć Kochane!!! Efilko dziękuję za słoneczko - nawet jakiśczas poświeciło u nas Co do temperatury to jest ciepło tylko dlaczego ja dzisiajrano szłam do pracy w deszcz Dzisiaj jestem na nogach od 5.30 bo Konrad się przbudził i już nie opłacało mi się na pół godzinki kłaść więc poszłam do pracy wcześniej ale i wyszłam szybciej Wiecie ja nawet nie wiem za ile pracuję bo prezesowej nie ma i jestem na pensji sprzed 3,5 roku to się lepiej dowiedz, bo może nie opłacało się wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.10.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Wiecie ja nawet nie wiem za ile pracuję bo prezesowej nie ma i jestem na pensji sprzed 3,5 roku to się lepiej dowiedz, bo może nie opłacało się wracać NIE KRACZ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.10.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Wiecie ja nawet nie wiem za ile pracuję bo prezesowej nie ma i jestem na pensji sprzed 3,5 roku to się lepiej dowiedz, bo może nie opłacało się wracać NIE KRACZ!!!!! a to niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dowiedz sie od koleżanek czy były podwyżki czy cieli pensje bo może ta sprzed 3,5 roku to okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 No ja też czekam na podwyżkę jak na zbawienie bo moja pensja też zatrzymała się na poziomie sprzed 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 to ciekawy temat ta podwyzka po urlopie wychowawczym, ja co prawda tylko na macierzynski sie wybieram ale to pol roku wiec po tym czasie tez standardowo jakas podwyzka jest. no ale wroce do pracy i powiem ze chce podwyzke, to pierwsze pytanie bedzie pewnie: za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 to ciekawy temat ta podwyzka po urlopie wychowawczym, ja co prawda tylko na macierzynski sie wybieram ale to pol roku wiec po tym czasie tez standardowo jakas podwyzka jest. no ale wroce do pracy i powiem ze chce podwyzke, to pierwsze pytanie bedzie pewnie: za co? No u mnie to jest tak że przez ten czas zmieniła się ustawa o wynagrodzeniu pracowników samorządowych, no i stawki poszły w górę, więc chciałabym chociaż wyrównanie do najniższej stawki możliwej na moim stanowisku ale oczywiście mam nadzieję na najwyższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts