Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

miałam zrobić zdjęcie tego co za oknem i wam wysłać ale chyba wy podzielilyscie sie chmurkami :lol:

oczywiście, ze tak !!!

sama osobiście dmuchałam je w Twoim kierunku... nie będziesz mi tu o słonku i temp. +20 pisać jak u mnie taka piżdziawka, ze aż skarpety ubrać trzeba :x

ooo!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Cześć Kochane!!!

Efilko dziękuję za słoneczko - nawet jakiśczas poświeciło u nas :)

Co do temperatury to jest ciepło tylko dlaczego ja dzisiajrano szłam do pracy w deszcz :evil:

Dzisiaj jestem na nogach od 5.30 bo Konrad się przbudził i już nie opłacało mi się na pół godzinki kłaść :wink: więc poszłam do pracy wcześniej ale i wyszłam szybciej :)

Wiecie ja nawet nie wiem za ile pracuję bo prezesowej nie ma i jestem na pensji sprzed 3,5 roku :lol:

Cześć Kochane!!!

Efilko dziękuję za słoneczko - nawet jakiśczas poświeciło u nas :)

Co do temperatury to jest ciepło tylko dlaczego ja dzisiajrano szłam do pracy w deszcz :evil:

Dzisiaj jestem na nogach od 5.30 bo Konrad się przbudził i już nie opłacało mi się na pół godzinki kłaść :wink: więc poszłam do pracy wcześniej ale i wyszłam szybciej :)

Wiecie ja nawet nie wiem za ile pracuję bo prezesowej nie ma i jestem na pensji sprzed 3,5 roku :lol:

to się lepiej dowiedz, bo może nie opłacało się wracać :wink: :p

to ciekawy temat ta podwyzka po urlopie wychowawczym, ja co prawda tylko na macierzynski sie wybieram ale to pol roku wiec po tym czasie tez standardowo jakas podwyzka jest. no ale wroce do pracy i powiem ze chce podwyzke, to pierwsze pytanie bedzie pewnie: za co?

No u mnie to jest tak że przez ten czas zmieniła się ustawa o wynagrodzeniu pracowników samorządowych, no i stawki poszły w górę, więc chciałabym chociaż wyrównanie do najniższej stawki możliwej na moim stanowisku :roll: ale oczywiście mam nadzieję na najwyższą 8) 8) 8)