zuznka 08.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 to ciekawy temat ta podwyzka po urlopie wychowawczym, ja co prawda tylko na macierzynski sie wybieram ale to pol roku wiec po tym czasie tez standardowo jakas podwyzka jest. no ale wroce do pracy i powiem ze chce podwyzke, to pierwsze pytanie bedzie pewnie: za co? nie za co a no co - na nowego członka społeczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 to ciekawy temat ta podwyzka po urlopie wychowawczym, ja co prawda tylko na macierzynski sie wybieram ale to pol roku wiec po tym czasie tez standardowo jakas podwyzka jest. no ale wroce do pracy i powiem ze chce podwyzke, to pierwsze pytanie bedzie pewnie: za co? nie za co a no co - na nowego członka społeczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 w sumie dobrze, że praca jest... dziś właśnie moja koleżanka po wychowawczym dostała wypowiedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 w sumie dobrze, że praca jest... dziś właśnie moja koleżanka po wychowawczym dostała wypowiedzenie a podobno nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ooo trochę tu nie zaglądałam a Monia do pracy jednak wróciła to podwyżki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam się z rana I dzisiaj herbatką częstuje http://th.interia.pl/51,bb381e1381866775/herbata3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 09.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 w sumie dobrze, że praca jest... dziś właśnie moja koleżanka po wychowawczym dostała wypowiedzenie a podobno nie mozna podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 to nie do końca prawda nie wolno wypowiedziec umowy o pracę osobie przebywającej na urlopie wychowawczym. po wychowawczym jest się pracownikiem na takich samych prawach jak inni tak na wszelki wypadek:Art. 186'. § 1. Pracodawca nie może wypowiedzieć ani rozwiązać umowy o pracę w okresie od dnia złożenia przez pracownika wniosku o udzielenie urlopu wychowawczego do dnia zakończenia tego urlopu. Rozwiązanie przez pracodawcę umowy w tym czasie jest dopuszczalne tylko w razie ogłoszenia upadłości lub likwidacji pracodawcy, a także gdy zachodzą przyczyny uzasadniające rozwiązanie umowy o pracę bez wypowiedzenia z winy pracownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 09.10.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a to nie jest tak, że przez rok po wychowawczym jest się "chronionym"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 absolutnie nie niestety chroniony jest tylko zakres obowiązków stanowisko i pensja (mają byc podobne jak przed i dawac podobne szanse awansu itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 w sumie dobrze, że praca jest... dziś właśnie moja koleżanka po wychowawczym dostała wypowiedzenie O masz U mnie nic nowego. Pracy jest sporo a ma byćjeszczewięcej więc mam nadzieję że mnie nie zwolnią Zuzanka - a to dobre chyba wspomnę o tym jak będe prosić o podwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Cze Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.10.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hejka Buu wstaję o 5.30 o 5.58 mam autobus i o 6.30 w pracy już jestem i czasu nie mam na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Cześć Monia, wiek mnie nie było (no dobra , moze pół ) Ale u Ciebie fajnie, nawet jak nie budujesz trawka cudna,domek Kondzia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.10.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Cześć Malka Raju ja u ciebie też chyba z pół wieku nie byłam ale ja ostatnio zapracowana jestem więc mi chyba wybaczysz co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 pewno, że wybaczam, Kobieto Pracująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.10.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam się z rana zapracowana kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 witam i ja. Niezłego masz speeda , najpierw przeczytalam ze wstajesz o 5.50 i 5.58 autobus, tak mysle wow, ale niezła...ale przetarłam oczy i tak nieźle. Chyba autobus blisko... tak swoją droga to chyba fajniej zaczynac o tej godzinie pracę i konczyc wczesniej niz docierac do domu gdzies na 18... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Hejka Buu wstaję o 5.30 o 5.58 mam autobus i o 6.30 w pracy już jestem i czasu nie mam na FM ło matko, toż to środek nocy jest pozdrawiam zapracowana kobieto i mam nadzieję, że szybko się ogarniesz i będziesz częściej do nas zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts