Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka

Buu wstaję o 5.30 o 5.58 mam autobus i o 6.30 w pracy już jestem i czasu nie mam na FM :cry:

ło matko, toż to środek nocy jest :wink: 8)

pozdrawiam zapracowana kobieto i mam nadzieję, że szybko się ogarniesz i będziesz częściej do nas zaglądać :D

właśnie :)

a 5,30 zimą :o wrrrr ale trzymam kciuki by się chciało :)

Hejka

Buu wstaję o 5.30 o 5.58 mam autobus i o 6.30 w pracy już jestem i czasu nie mam na FM :cry:

ło matko, toż to środek nocy jest :wink: 8)

pozdrawiam zapracowana kobieto i mam nadzieję, że szybko się ogarniesz i będziesz częściej do nas zaglądać :D

właśnie :)

a 5,30 zimą :o wrrrr ale trzymam kciuki by się chciało :)

No będzie się chciało bo wtedy wcześniej wyjdę :)

Cześć Kochane!!!

Wiecie takie ranne wstawanie szybko wchodzi w krew - sama już budzę się po 5 :) no i są tego plusy bo w domciu dzisiaj byłam o 15. AKurat jak wyszłąm z pracy podjechał spoóźniony autobus, wysiadłam po małego do przedszkola a tam spotkałam kleżankę która nas podwiozła do domku samochodem :) No ale z regułu jestem ok 16 w domu :)

A do autobusu mam 5 minut szybkim marszem 8)

... oj mały katar to jeszcze i tak dobrze... Jak pisałam w naszym przedszkolu normalnie szpital :o

widzę, że Ty raniuteńki skuwronek jesteś :p chodze za Tobą i słoneczko wszędzie widze :)

Jak Kondzio - zadomowiony w przedszkolu? :)

Nitusia oj to przedszkole państwowe to lipa w porównaniu z prywatnym no ale na prywatne nas nie stać :cry:

Gosiek u mnie prądu nadal brak. Na działce jest ale dojazd już lipny :-?

a co Ty mówisz... prywatne przedszkole nie jest rajem wierz mi... a wszelkie niedociągnięcia wkurzają tym bardziej że tyle się płaci... :-?

zatopiło Cię?