Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ale Ty to tak English prawda?

chyba tak a raczej na bank, bo nie nowoczesna - to nie moje klimaty ale z racji profesji to wymyśleć kuchnię dla siebie będzie najgorzej, bo mogę przekrasić albo skolei będę zbyt powściągliwa :roll: :roll:

mam na to kilka miesięcy :D :D choć projekt już mam ( a nawet 5 ) 8)

Czeeeeee Monia, widzę że też temat kuchni wałkujesz :wink:

ja też choć narazie tylko na papierze :roll: :roll: ale sen mi to zabiera :roll:

No nie potrafię się zdecydować - jasny blat czy ciemny.

Bardziej mi ciemny chyba podchodzi tylko czy wtedy ogólnie nie będzie za ciemno??? Bo korpusy orzech, podłoga szara no ale ściany będą białe i tylko jeszcze nie wiem co będzie na ścianach między szafkami dół-góra :roll:

Dzisiaj dzionek w pracy szybko zleciał.

Zimno jest rano jak cholera -2 stopnie jak idę więc założyłam zimową kurtkę a jak wracałam to się spociłam :evil:

Czeeeeee Monia, widzę że też temat kuchni wałkujesz :wink:

ja też choć narazie tylko na papierze :roll: :roll: ale sen mi to zabiera :roll:

No nie potrafię się zdecydować - jasny blat czy ciemny.

Bardziej mi ciemny chyba podchodzi tylko czy wtedy ogólnie nie będzie za ciemno??? Bo korpusy orzech, podłoga szara no ale ściany będą białe i tylko jeszcze nie wiem co będzie na ścianach między szafkami dół-góra :roll:

Dzisiaj dzionek w pracy szybko zleciał.

Zimno jest rano jak cholera -2 stopnie jak idę więc założyłam zimową kurtkę a jak wracałam to się spociłam :evil:

Monia - ja będę nieobiektywna bo kocham ciemne blaty, sama będę mieć kuchnię ciemny orzech a blat CZARNY konglomerat albo Granit ( taki cudeńki z drobinkami )

wszystko zależy od ilości i układu szafek oraz od wystroju okna a konkretnie czy zabierzesz duzo światła tym wystrojem :roll:

:D :D choć projekt już mam ( a nawet 5 ) 8)

Ja miałam 12 ale zredukowałam chyba do 3 a jak przyjdzie się zdecydować to i tak pewnie inny wymyślę :lol: :lol:

Monia - ja już zawęziłam zachcianki i pomysły na przestrzeni kilku lat ( miałam ten luksus że kuchni w swoim życiu miałąm już 6 ) i wiem co mi się sprawdza, co nie, co jest niezbędne a co tylko podnosi wizualizację :D :D

zimno, ale bardzo wesoło :) m.in. byliśmy w kinie na ODLOT... Śmiałam się glośniej niż nasze dzieci... a to już dobrze :p :P :p

To chyba nie sprawia Ci trudnosci, na filmikach tylko Ciebie slychac. :p

Biedne dzieci, Nitu im caly film zagluszala. :p :p :p

Zuza, szkoda, ze troche nie po drodze z ta kuchnia jestes... :roll: :(

Ja miałam 12 ale zredukowałam chyba do 3 a jak przyjdzie się zdecydować to i tak pewnie inny wymyślę :lol: :lol:

Monia - ja już zawęziłam zachcianki i pomysły na przestrzeni kilku lat ( miałam ten luksus że kuchni w swoim życiu miałąm już 6 ) i wiem co mi się sprawdza, co nie, co jest niezbędne a co tylko podnosi wizualizację :D :D

A będziesz wstawiać te elementy podnoszące?

A będziesz wstawiać te elementy podnoszące?

Nie, bo zrobiły się zbyt populrane i nagminnie montowane a może dlatego że napatrzyłam się na nie w kuchniach znajomych...

a może dlatego że w domu będę mieć meble Ludwik XIV i one mają zdobienia więc nie chcę "przkrasić"

Moja kuchnia będzie więc bardziej klasyczna niż english :roll:

zastosuję chyba tylko pilstry ale bardzo delikatne :roll: