Malutka_ 19.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 gdzie tam śpioch, ona już pewnie po 2 kawach od rana dobrego dnia ooo wlasnie sloneczko wyszlo.... moze jednak bedzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Słoneczko się u nas też pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Czeeeeee Monia, widzę że też temat kuchni wałkujesz ja też choć narazie tylko na papierze ale sen mi to zabiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no ale Ty to tak English prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Cześć Śpiochu No i wyszło na jaw, że obudziłam się o 5, a wstałam o 5.20 - przepraszam nastęnym razem odrazu wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 gdzie tam śpioch, ona już pewnie po 2 kawach od rana dobrego dnia ooo wlasnie sloneczko wyszlo.... moze jednak bedzie cieplej No nieee, jasnowidza mamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no ale Ty to tak English prawda? chyba tak a raczej na bank, bo nie nowoczesna - to nie moje klimaty ale z racji profesji to wymyśleć kuchnię dla siebie będzie najgorzej, bo mogę przekrasić albo skolei będę zbyt powściągliwa mam na to kilka miesięcy choć projekt już mam ( a nawet 5 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Czeeeeee Monia, widzę że też temat kuchni wałkujesz ja też choć narazie tylko na papierze ale sen mi to zabiera No nie potrafię się zdecydować - jasny blat czy ciemny. Bardziej mi ciemny chyba podchodzi tylko czy wtedy ogólnie nie będzie za ciemno??? Bo korpusy orzech, podłoga szara no ale ściany będą białe i tylko jeszcze nie wiem co będzie na ścianach między szafkami dół-góra Dzisiaj dzionek w pracy szybko zleciał. Zimno jest rano jak cholera -2 stopnie jak idę więc założyłam zimową kurtkę a jak wracałam to się spociłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 choć projekt już mam ( a nawet 5 ) Ja miałam 12 ale zredukowałam chyba do 3 a jak przyjdzie się zdecydować to i tak pewnie inny wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Czeeeeee Monia, widzę że też temat kuchni wałkujesz ja też choć narazie tylko na papierze ale sen mi to zabiera No nie potrafię się zdecydować - jasny blat czy ciemny. Bardziej mi ciemny chyba podchodzi tylko czy wtedy ogólnie nie będzie za ciemno??? Bo korpusy orzech, podłoga szara no ale ściany będą białe i tylko jeszcze nie wiem co będzie na ścianach między szafkami dół-góra Dzisiaj dzionek w pracy szybko zleciał. Zimno jest rano jak cholera -2 stopnie jak idę więc założyłam zimową kurtkę a jak wracałam to się spociłam Monia - ja będę nieobiektywna bo kocham ciemne blaty, sama będę mieć kuchnię ciemny orzech a blat CZARNY konglomerat albo Granit ( taki cudeńki z drobinkami ) wszystko zależy od ilości i układu szafek oraz od wystroju okna a konkretnie czy zabierzesz duzo światła tym wystrojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 choć projekt już mam ( a nawet 5 ) Ja miałam 12 ale zredukowałam chyba do 3 a jak przyjdzie się zdecydować to i tak pewnie inny wymyślę Monia - ja już zawęziłam zachcianki i pomysły na przestrzeni kilku lat ( miałam ten luksus że kuchni w swoim życiu miałąm już 6 ) i wiem co mi się sprawdza, co nie, co jest niezbędne a co tylko podnosi wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 zimno, ale bardzo wesoło m.in. byliśmy w kinie na ODLOT... Śmiałam się glośniej niż nasze dzieci... a to już dobrze :P To chyba nie sprawia Ci trudnosci, na filmikach tylko Ciebie slychac. Biedne dzieci, Nitu im caly film zagluszala. Zuza, szkoda, ze troche nie po drodze z ta kuchnia jestes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 czyżby galaxy star? Monia ja głosuje za blatem z inspiracji. Ten grafit wyszedł ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 choć projekt już mam ( a nawet 5 ) Ja miałam 12 ale zredukowałam chyba do 3 a jak przyjdzie się zdecydować to i tak pewnie inny wymyślę Monia - ja już zawęziłam zachcianki i pomysły na przestrzeni kilku lat ( miałam ten luksus że kuchni w swoim życiu miałąm już 6 ) i wiem co mi się sprawdza, co nie, co jest niezbędne a co tylko podnosi wizualizację A będziesz wstawiać te elementy podnoszące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 choć projekt już mam ( a nawet 5 ) Ja miałam 12 ale zredukowałam chyba do 3 a jak przyjdzie się zdecydować to i tak pewnie inny wymyślę Monia - ja już zawęziłam zachcianki i pomysły na przestrzeni kilku lat ( miałam ten luksus że kuchni w swoim życiu miałąm już 6 ) i wiem co mi się sprawdza, co nie, co jest niezbędne a co tylko podnosi wizualizację A będziesz wstawiać te elementy podnoszące? Nie, bo zrobiły się zbyt populrane i nagminnie montowane a może dlatego że napatrzyłam się na nie w kuchniach znajomych... a może dlatego że w domu będę mieć meble Ludwik XIV i one mają zdobienia więc nie chcę "przkrasić" Moja kuchnia będzie więc bardziej klasyczna niż english zastosuję chyba tylko pilstry ale bardzo delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Bon dziorno. Nas czeka wybór przedszkola i póki co to włosy dęba stają a niby to czemu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 aaaaaaaaaaaa , cześć Ludu pracujący stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 czyżby galaxy star? Monia ja głosuje za blatem z inspiracji. Ten grafit wyszedł ekstra no właśnie strasznie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 aaaaaaaaaaaa , cześć Ludu pracujący stolicy siem melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts