Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

czyżby galaxy star? :wink:

Monia

ja głosuje za blatem z inspiracji. Ten grafit wyszedł ekstra

no właśnie strasznie mi się podoba 8)

jest śliczny. to mój typ ale poległ na rzecz drewna :)

Malka bo u nas kiepsko z sensownymi przedszkolami w okolicy a jak są to właściwie już powinnam była Kruszke zapisać.

:roll:

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Woda podchodzi... :D A niestety człek co wciąż jest właścicielem pozostałych działek czekających na sprzedaż odmówił wsparcia lokalnego kolektywu w wybudowaniu w miarę przyzwoitej drogi... No to toniemy :cry:

Jak ci w robocie? Zapewne pisałaś to już tysiąc razy, ale zupełnie nie mam czasu na przeglądanie wsteczne, więc stąd ta bezczelność :wink:

Woda podchodzi... :D A niestety człek co wciąż jest właścicielem pozostałych działek czekających na sprzedaż odmówił wsparcia lokalnego kolektywu w wybudowaniu w miarę przyzwoitej drogi... No to toniemy :cry:

Jak ci w robocie? Zapewne pisałaś to już tysiąc razy, ale zupełnie nie mam czasu na przeglądanie wsteczne, więc stąd ta bezczelność :wink:

Oj to z drogą przechlapane macie :lol: 8)

W pracy mi dość dobrze. Pomalutku się odnajduję 8) i najważniejsze że czas szybko leci i wychodzę o normalnej porze - 14.20 :p

i najważniejsze że czas szybko leci i wychodzę o normalnej porze - 14.20 :p

Boszsz, zdarza się, że o tej porze to mnie jeszcze w pracy nie ma :o . A wyjście o "normalnej porze" to dla mnie 20... Ale na szczęście startuję albo o 9, albo o 12, w zależności od rodzaju dyżuru... Ale fajnie, że się udało wrócić, bo to nie zawsze jest łatwo :wink:

i najważniejsze że czas szybko leci i wychodzę o normalnej porze - 14.20 :p

Boszsz, zdarza się, że o tej porze to mnie jeszcze w pracy nie ma :o . A wyjście o "normalnej porze" to dla mnie 20... Ale na szczęście startuję albo o 9, albo o 12, w zależności od rodzaju dyżuru... Ale fajnie, że się udało wrócić, bo to nie zawsze jest łatwo :wink:

teraz to śpię do 7 - w spbotę i niedzielę :lol: a w tygodniu do 5.20 8)

Efilko oj chciałabym już robić takie zestawionko :)

oj nie chciałabyś. nużące, dużo, łatwo się pomylić, a na koniec się okazuje że wyszło kupe kasy. :wink:

No ale to już liżej zamieszkania 8)

Witam wszystkich i życzę miłego dzionka

Dla jednych kawusia a dla innych herbatka :)

http://mmablog.pl/wp-content/uploads/2008/07/fr_sxc_457985_521854_38608l.jpg