efilo 19.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 czyżby galaxy star? Monia ja głosuje za blatem z inspiracji. Ten grafit wyszedł ekstra no właśnie strasznie mi się podoba jest śliczny. to mój typ ale poległ na rzecz drewna Malka bo u nas kiepsko z sensownymi przedszkolami w okolicy a jak są to właściwie już powinnam była Kruszke zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Hejka wieczorna! Monia, Ty pewnie już śpisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Cześć Rasiu ano nie spałam tylko jakieś filmidło oglądałam Jessu jak ja się dzisiaj nie wyspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 I ja się witam z rana Też jestem nie wyspana, Małej idą ząbki-czwóreczki i kiepsko sypia, a ja razem z nią A inspiracja kuchenna super, bardzo mi się podoba Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 I ja się witam z rana Też jestem nie wyspana, Małej idą ząbki-czwóreczki i kiepsko sypia, a ja razem z nią A inspiracja kuchenna super, bardzo mi się podoba Miłego dzionka Ooo gratuluję ząbkowania. U nas w miarę lekko poszło. Miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 I ja się witam z rana Też jestem nie wyspana, Małej idą ząbki-czwóreczki i kiepsko sypia, a ja razem z nią A inspiracja kuchenna super, bardzo mi się podoba Miłego dzionka Ooo gratuluję ząbkowania. U nas w miarę lekko poszło. Miłej pracy Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 i ja sie dokladam do zyczen milej pracy u mnie wtorki lajtowe wiec sie nie stresuje. a co do spania to wczoraj poszlam spac po 21 a wstalam dzis po 7 wyspana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ja też się witam. i też wyspana. co prawda do 23:30 robiłam zestawienie gniazdek a o 6-tej pobudka ale jakoś tak mi wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 hello ja też dzisiaj niewyspana i dodatkowo zaspana - musiałam się dzisiaj w niecałe pół godziny od wstania wyrobić z dziewczynkami do przedszkola, a nie było to łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 20.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a co do spania to wczoraj poszlam spac po 21 a wstalam dzis po 7 wyspana jestem marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Cześć Wróciłam z pracki zrobiłam zakupy,odebrałam Kondzia i jestem już w domciu po rosołku Efilko oj chciałabym już robić takie zestawionko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Czołem kobieto pracująco I innym pracującym tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Czołem kobieto pracująco I innym pracującym tysz Cześć Barranki co tam słychać - pływacie już bo nam wiele nie brakuje no ale droga ma być jeaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Woda podchodzi... A niestety człek co wciąż jest właścicielem pozostałych działek czekających na sprzedaż odmówił wsparcia lokalnego kolektywu w wybudowaniu w miarę przyzwoitej drogi... No to toniemy Jak ci w robocie? Zapewne pisałaś to już tysiąc razy, ale zupełnie nie mam czasu na przeglądanie wsteczne, więc stąd ta bezczelność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Woda podchodzi... A niestety człek co wciąż jest właścicielem pozostałych działek czekających na sprzedaż odmówił wsparcia lokalnego kolektywu w wybudowaniu w miarę przyzwoitej drogi... No to toniemy Jak ci w robocie? Zapewne pisałaś to już tysiąc razy, ale zupełnie nie mam czasu na przeglądanie wsteczne, więc stąd ta bezczelność Oj to z drogą przechlapane macie W pracy mi dość dobrze. Pomalutku się odnajduję i najważniejsze że czas szybko leci i wychodzę o normalnej porze - 14.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 i najważniejsze że czas szybko leci i wychodzę o normalnej porze - 14.20 Boszsz, zdarza się, że o tej porze to mnie jeszcze w pracy nie ma . A wyjście o "normalnej porze" to dla mnie 20... Ale na szczęście startuję albo o 9, albo o 12, w zależności od rodzaju dyżuru... Ale fajnie, że się udało wrócić, bo to nie zawsze jest łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 i najważniejsze że czas szybko leci i wychodzę o normalnej porze - 14.20 Boszsz, zdarza się, że o tej porze to mnie jeszcze w pracy nie ma . A wyjście o "normalnej porze" to dla mnie 20... Ale na szczęście startuję albo o 9, albo o 12, w zależności od rodzaju dyżuru... Ale fajnie, że się udało wrócić, bo to nie zawsze jest łatwo teraz to śpię do 7 - w spbotę i niedzielę a w tygodniu do 5.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Efilko oj chciałabym już robić takie zestawionko oj nie chciałabyś. nużące, dużo, łatwo się pomylić, a na koniec się okazuje że wyszło kupe kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.10.2009 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Efilko oj chciałabym już robić takie zestawionko oj nie chciałabyś. nużące, dużo, łatwo się pomylić, a na koniec się okazuje że wyszło kupe kasy. No ale to już liżej zamieszkania Witam wszystkich i życzę miłego dzionka Dla jednych kawusia a dla innych herbatka http://mmablog.pl/wp-content/uploads/2008/07/fr_sxc_457985_521854_38608l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.10.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Skoro tak, to teraz herbatki troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts