Asiek i Jacuś 21.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ja na kawusię wpadam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ja herbatke witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 no tak żeby było na przemian zostaje mi kawusia? hm... no dobrze kawusia raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 wiedziałam kiedy wpaść, bo padło teraz na herbatkę, a ja tylko ją pijam Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Boszsz, jak widzę o której godzinie ona się wpisuje, to zasypiam na stojąco Chyba tylko fenix jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Apropos nieapropos. Monika, znasz stronę http://www.doktorhouse.pl? My się ostatnio przerzuciliśmy tam i sobie oglądamy piątą serię... Jak się kompa podłączy do telewizora to całkiem nieźle wychodzi. Nie jest to może jakość HD, ale daje radę, nawet na 37 calach nie wygląda najgorzej. I jeszcze nam kilka odcinków zostało i będziemy na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.10.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Boszsz, jak widzę o której godzinie ona się wpisuje, to zasypiam na stojąco Chyba tylko fenix jest lepszy Fenix.... jaki Fenix.....jutro wstaję o 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.10.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Apropos nieapropos. Monika, znasz stronę http://www.doktorhouse.pl? My się ostatnio przerzuciliśmy tam i sobie oglądamy piątą serię... Jak się kompa podłączy do telewizora to całkiem nieźle wychodzi. Nie jest to może jakość HD, ale daje radę, nawet na 37 calach nie wygląda najgorzej. I jeszcze nam kilka odcinków zostało i będziemy na bieżąco O matko i jak tu nie lubić Barranków Dzięki!!!!!!!!!!!!!!! Kurde że jamam kompa na widoku w pracy no ale może to i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No chyba ci rozum odebrało... (to było apropos wstawania o 3 rano, a nie lubienia nas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Apropos nieapropos. Monika, znasz stronę http://www.doktorhouse.pl? My się ostatnio przerzuciliśmy tam i sobie oglądamy piątą serię... Jak się kompa podłączy do telewizora to całkiem nieźle wychodzi. Nie jest to może jakość HD, ale daje radę, nawet na 37 calach nie wygląda najgorzej. I jeszcze nam kilka odcinków zostało i będziemy na bieżąco No i klops, po cosciepodali ten link Cholera, i inne choróbska - od razu wlazłąm w jakiś odcinek VI serii... i po co mi to byłooooooooooooooo a jak się kompa do telewizora podłącza? kartą czy kabelkiem? Bo na ekranie kompa też duży może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 u mnie podlacza sie kabelkiem cale szczescie mam iplusa wiec nie da sie ogladac, bo bym spac nie poszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Hejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 U mnie też chwilami trochę rwało ale co tam Dobrze, że komputera zdalnie nie wyłączę, bo jeszcze bym dalej oglądała ... z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 22.10.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dzień dobry, ktos tu jeszcze jest czy wszyscy już od rana na Housie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja jestem i witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.10.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zwlekłam się z łóżka, psy nakarmione, wysiusiane, pora na działkę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 22.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cześć, Sorry, za tak bezczelne wtargnięcie i pytanie z innej beczki Od razu przejdę do sedna. Czy gdy elektryk podłączał Wam kabel w skrzynce na dworze, to napisał/podpisał jakieś pismo, że to zrobił? My elektrykę robiliśmy we własnym zakresie, pod nadzorem wujka i zastanawiamy się, czy do ENEI trzeba jakieś pismo złożyć, że prąd do domu podłączony, z pieczątką uprawnionego elektryka?czy bez pieczątki czy nic nie trzeba zgłaszać? No i jestem pod wrażeniem rozdzielni... imponująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cześć, Sorry, za tak bezczelne wtargnięcie i pytanie z innej beczki Od razu przejdę do sedna. Czy gdy elektryk podłączał Wam kabel w skrzynce na dworze, to napisał/podpisał jakieś pismo, że to zrobił? My elektrykę robiliśmy we własnym zakresie, pod nadzorem wujka i zastanawiamy się, czy do ENEI trzeba jakieś pismo złożyć, że prąd do domu podłączony, z pieczątką uprawnionego elektryka?czy bez pieczątki czy nic nie trzeba zgłaszać? No i jestem pod wrażeniem rozdzielni... imponująca O kurde kilka dokumentów odnośnie WLZ podpisywaliśmy - nawet nie wiem konkretnie co w każdym razie mam mieć już normaną taryfę. Jakiś chyba schemat kreskowy i rozdzielni trzeba było dołączyć co wcale nie oznacza że u was takie będą potrzebne. My jak dzwoniliśmy to w zależności kto odebrał to gadał co innego a elektryk przywiózł i tak swoje dokumenty. W rozdzielni to podobno jeszcze nie wszystko ale fajnie że się podoba Cześć WSZYSTKIM!!! Czasu nie mam potem będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 22.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts