Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Apropos nieapropos. Monika, znasz stronę http://www.doktorhouse.pl? My się ostatnio przerzuciliśmy tam i sobie oglądamy piątą serię... Jak się kompa podłączy do telewizora to całkiem nieźle wychodzi. Nie jest to może jakość HD, ale daje radę, nawet na 37 calach nie wygląda najgorzej. I jeszcze nam kilka odcinków zostało i będziemy na bieżąco :wink:

Apropos nieapropos. Monika, znasz stronę http://www.doktorhouse.pl? My się ostatnio przerzuciliśmy tam i sobie oglądamy piątą serię... Jak się kompa podłączy do telewizora to całkiem nieźle wychodzi. Nie jest to może jakość HD, ale daje radę, nawet na 37 calach nie wygląda najgorzej. I jeszcze nam kilka odcinków zostało i będziemy na bieżąco :wink:

O matko i jak tu nie lubić Barranków :p Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!

Kurde że jamam kompa na widoku w pracy :evil: no ale może to i lepiej :wink: :lol:

No i klops, po cosciepodali ten link :evil: :evil: :evil: :evil: 8)

Cholera, i inne choróbska - od razu wlazłąm w jakiś odcinek VI serii... i po co mi to byłooooooooooooooo 8) :-?

a jak się kompa do telewizora podłącza? kartą czy kabelkiem? Bo na ekranie kompa też duży może być

Cześć,

Sorry, za tak bezczelne wtargnięcie i pytanie z innej beczki :wink:

Od razu przejdę do sedna. Czy gdy elektryk podłączał Wam kabel w skrzynce na dworze, to napisał/podpisał jakieś pismo, że to zrobił?

My elektrykę robiliśmy we własnym zakresie, pod nadzorem wujka i zastanawiamy się, czy do ENEI trzeba jakieś pismo złożyć, że prąd do domu podłączony, z pieczątką uprawnionego elektryka?czy bez pieczątki czy nic nie trzeba zgłaszać?

No i jestem pod wrażeniem rozdzielni... imponująca :D

Cześć,

Sorry, za tak bezczelne wtargnięcie i pytanie z innej beczki :wink:

Od razu przejdę do sedna. Czy gdy elektryk podłączał Wam kabel w skrzynce na dworze, to napisał/podpisał jakieś pismo, że to zrobił?

My elektrykę robiliśmy we własnym zakresie, pod nadzorem wujka i zastanawiamy się, czy do ENEI trzeba jakieś pismo złożyć, że prąd do domu podłączony, z pieczątką uprawnionego elektryka?czy bez pieczątki czy nic nie trzeba zgłaszać?

No i jestem pod wrażeniem rozdzielni... imponująca :D

O kurde kilka dokumentów odnośnie WLZ podpisywaliśmy - nawet nie wiem konkretnie co :o w każdym razie mam mieć już normaną taryfę. Jakiś chyba schemat kreskowy i rozdzielni trzeba było dołączyć :roll: co wcale nie oznacza że u was takie będą potrzebne. My jak dzwoniliśmy to w zależności kto odebrał to gadał co innego :-? a elektryk przywiózł i tak swoje dokumenty.

W rozdzielni to podobno jeszcze nie wszystko 8) ale fajnie że się podoba :p

Cześć WSZYSTKIM!!!

Czasu nie mam potem będe :)