barranki2 22.10.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a jak się kompa do telewizora podłącza? kartą czy kabelkiem? Bo na ekranie kompa też duży może być dwustronnie męskim (za przeproszeniem, to nie szowinizm, ale wolę to powiedzieć bo sam najpierw kupiłem zły), 15 bolcowym kabelkiem, który wtyka się do tego samego gniazda w laptopie, którym podłączasz rzutnik albo zewnętrzny monitor. Tylko najpierw musisz sprawdzić, czy masz takie gniazdo w telewizorze. W większości nowych telewizorów jest. MOżna też podłączyć kablem HDMI, ale ja w swoim starym lapitoku jeszcze nie mam takiego wyjścia. Albo trzykablowym złączem RGB, jeśli twoja karta graficzna ma takie wyjście. A dźwięk zwykłym kabelkiem stereo. No i trzeba w sterowniku karty graficznej "Wyrzucić" obraz na zewnętrzny monitor ewentualnie wykorzystać opcję monitor+komputer. I to cała zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dobrze mowi baranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a jak się kompa do telewizora podłącza? kartą czy kabelkiem? Bo na ekranie kompa też duży może być dwustronnie męskim (za przeproszeniem, to nie szowinizm, ale wolę to powiedzieć bo sam najpierw kupiłem zły), 15 bolcowym kabelkiem, który wtyka się do tego samego gniazda w laptopie, którym podłączasz rzutnik albo zewnętrzny monitor. Tylko najpierw musisz sprawdzić, czy masz takie gniazdo w telewizorze. W większości nowych telewizorów jest. MOżna też podłączyć kablem HDMI, ale ja w swoim starym lapitoku jeszcze nie mam takiego wyjścia. Albo trzykablowym złączem RGB, jeśli twoja karta graficzna ma takie wyjście. A dźwięk zwykłym kabelkiem stereo. No i trzeba w sterowniku karty graficznej "Wyrzucić" obraz na zewnętrzny monitor ewentualnie wykorzystać opcję monitor+komputer. I to cała zabawa no no niezły wykładzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.10.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Albo oglądać na kompie. Cze monia, ty naprawdę wstałaś o tej 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Albo oglądać na kompie. Cze monia, ty naprawdę wstałaś o tej 3? w sumie to o 2 coś tam - nie pamiętam - do kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.10.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ulżyło (mi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zaraz, zaraz, to my tu mowimy o kabelkach czy kibelkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zaraz, zaraz, to my tu mowimy o kabelkach czy kibelkach? a czy to ważne - ważne że się gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zaraz, zaraz, to my tu mowimy o kabelkach czy kibelkach? a czy to ważne - ważne że się gada Noooo... Troche sie gada czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zaraz, zaraz, to my tu mowimy o kabelkach czy kibelkach? a czy to ważne - ważne że się gada Noooo... Troche sie gada czasami. no ja przy tobie to pikuś ale ja to wolę bardziej kameralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 cześć Monia tu znów się dzieje coś o czym ja pojęcia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 cześć Monia tu znów się dzieje coś o czym ja pojęcia nie mam a dzieje się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a jak się kompa do telewizora podłącza? kartą czy kabelkiem? Bo na ekranie kompa też duży może być dwustronnie męskim (za przeproszeniem, to nie szowinizm, ale wolę to powiedzieć bo sam najpierw kupiłem zły), 15 bolcowym kabelkiem, który wtyka się do tego samego gniazda w laptopie, którym podłączasz rzutnik albo zewnętrzny monitor. Tylko najpierw musisz sprawdzić, czy masz takie gniazdo w telewizorze. W większości nowych telewizorów jest. MOżna też podłączyć kablem HDMI, ale ja w swoim starym lapitoku jeszcze nie mam takiego wyjścia. Albo trzykablowym złączem RGB, jeśli twoja karta graficzna ma takie wyjście. A dźwięk zwykłym kabelkiem stereo. No i trzeba w sterowniku karty graficznej "Wyrzucić" obraz na zewnętrzny monitor ewentualnie wykorzystać opcję monitor+komputer. I to cała zabawa no no niezły wykładzik wykładzik rany nic nie kumam i puki nie wezmę się w realu nie będę widzieć o co chodzi a może i nie wezmę, bo telewizor mój ma coś koło 20 lat a i tak mam na tyle duży ekran w kompie, że dobrze da sie na nim oglądać ale i tak nie omieszkam sobie skopiować porad Barranka do swoich komentów albo i lepiej dziennika, na potem będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zaraz, zaraz, to my tu mowimy o kabelkach czy kibelkach? a czy to ważne - ważne że się gada Noooo... Troche sie gada czasami. no ja przy tobie to pikuś ale ja to wolę bardziej kameralnie No a ja sie probuje powstrzymywac ale slabo mi wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.10.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam się Ja to też z tych gadatliwych, ale bardziej w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 cześć Raniuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 witam wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.10.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Boszsz, jak widzę o której godzinie ona się wpisuje, to zasypiam na stojąco Chyba tylko fenix jest lepszy Barranku drogi ... ja kilka minut po tej godzinie po półgodzinnym moczeniu tyłka wychodzę z basenu i lecę do domu, aby młodego do szkół prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.10.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Boszsz, jak widzę o której godzinie ona się wpisuje, to zasypiam na stojąco Chyba tylko fenix jest lepszy ... ja kilka minut po tej godzinie po półgodzinnym moczeniu tyłka wychodzę z basenu To już przegięcie kochana - istne zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Boszsz, jak widzę o której godzinie ona się wpisuje, to zasypiam na stojąco Chyba tylko fenix jest lepszy ... ja kilka minut po tej godzinie po półgodzinnym moczeniu tyłka wychodzę z basenu To już przegięcie kochana - istne zboczenie Ona mi od poczatku podejrzanie wygladala... A wiecie, jaki ona ma budzik w telefonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts