Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Za drzwi nie ma sprawy :wink: Pamiętaj tylko, że ( w/g mnie ) wszystko do siebie musi pasować, masz okna ze szprosami, nie jestem do końca przekonany, że akurat te konkretne drzwi by pasowały ...

Ale wybór wypełnień jest tak duży, że w razie czego na pewno dobierzesz

http://www.adeco.pl

pozdrawiam, majki

Jeśli możesz, to zrób nam jeszcze wizualnę wersji 2 z szafkami wiszącymi ze szkłem w dolnym rzędzie - nada to odrobinę lekkości szafkom. W tej wersji jeszcze dodałam oświetlenie pod sufitem, bo akurat w tej wersji nie ma.

Wersja 3 wygląda strasznie ciężko... ale to tylko moje zdanie. Raczej tą wersję bym sobie odpuściła.

Mamy tylko patrzeć na cargo, czy też na rozkład szafek i takie tam?

Co do cargo - wszystko zależy ile masz rzeczy, czy lubisz gotować? czy jesteś typem "chomika", co dużo gromadzi? A może raczej minimalistką - mało rzeczy ale najbardziej przydatne?

Napisz jeszcze jakie wymiary ma kuchnia, albo wrzuć jakiś plan ścian, bo czasami mam wrażenie programy robią przestrzeń z nie dużych kuchni...

Może tak:

Cargo 30 - dzisiaj ogladałam na żywca - bardzo fajne

http://img11.imageshack.us/img11/9981/25430093.jpg

A ten sufit podwieszany ma być?

Ja bym robiła konsekwentnie: albo bym robiła nad obydwoma blatami, albo bym nie robiła w ogóle.

Nie wiem czy nie będzie wyglądał dziwnie, jeśli nad zlewem zrobisz, natomiast po prawej stronie przewidujesz zabudowę do samego sufitu.. no chyba, że coś się zmieniło w tej prawej stronie?

A ten sufit podwieszany ma być?

Ja bym robiła konsekwentnie: albo bym robiła nad obydwoma blatami, albo bym nie robiła w ogóle.

Nie wiem czy nie będzie wyglądał dziwnie, jeśli nad zlewem zrobisz, natomiast po prawej stronie przewidujesz zabudowę do samego sufitu.. no chyba, że coś się zmieniło w tej prawej stronie?

Jasne że tak zapomniałam go wstawić po poprawkach 8)

http://img14.imageshack.us/img14/3112/63452639.jpg

Rasiu szafki mogą być z szufladami wtedy otwierasz całą szafkę jako dolną szufladę i w środkumasz jeszcze jedną szufladę - ehh jakoś dziwnie to napisałam ale jak znajdę foto to wkleję

Pasie fajnie że ci się podoba. Ja marzyłam o grafitowym dachu i brązowych oknach i mam :)

A mogłabyś jeszcze wstawić zdjęcie tego szerokiego cargo i dolnych szafek z szybkami.

Ja akurat nie mam cargo i nigdy nie używałam tak wysokiego, więc nie wiem jak się sprawdza. Bo drugie podobno musi być bardzo wytrzymałe - duża płaszczyzna, duże obciążenie, czyli jest droższe... ile kosztuje? Nie mam pojęcia. Może ktoś się wypowie na ten relacji użyteczności do ceny.

Koło tego cargo będzie ściana? czy to pomieszczenie będzie otwarte czy zamknięte?