Asiek i Jacuś 02.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witanko, co dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hej Monia Jak Kondzio się czuje ? Mam nadzieję, że lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.11.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 heeelllooooołł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Monika, melduj się szybciorem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jestem Ciiiiicho, Konrad dzisiaj nie zrobił kupki i mam nadzieję że to już zakończenie sraczki Ja jestem zapracowana. W pracy kocioł. Dostaliśmy pewne ultimatum i jak nie wyrobimy normy do końca roku to lipa będzie. No i chyba w sobotę będe musiała na 3-4h do pracy iść no ale jak mus to mus. A na dodatek w poniedziałek utopiłam swój telefon w kiblu no ale na szczęście żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No piekne przygody. Trzymaj sie dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ale jak Ty to zrobilas ze utopilas telefon w kiblu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ale jak Ty to zrobilas ze utopilas telefon w kiblu? Nawet nie pytaj W każdym razie nie noście telefonu w tylnej kieszeni spodni AAA i co najważniejsze - to się stało przed - ufffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ale jak Ty to zrobilas ze utopilas telefon w kiblu? Nawet nie pytaj W każdym razie nie noście telefonu w tylnej kieszeni spodni AAA i co najważniejsze - to się stało przed - ufffff Myslalam, ze to tylko facetom sie zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ale jak Ty to zrobilas ze utopilas telefon w kiblu? Nawet nie pytaj W każdym razie nie noście telefonu w tylnej kieszeni spodni AAA i co najważniejsze - to się stało przed - ufffff Myslalam, ze to tylko facetom sie zdarza. Jakby nie było to już drugi utopiony. Pierwszy wpadł mi też w pracy do herbaty . Nie wiem jak ja to zrobiłam I też działał, tylko klawisze troszkę się kleiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ale jak Ty to zrobilas ze utopilas telefon w kiblu? Nawet nie pytaj W każdym razie nie noście telefonu w tylnej kieszeni spodni AAA i co najważniejsze - to się stało przed - ufffff Myslalam, ze to tylko facetom sie zdarza. Jakby nie było to już drugi utopiony. Pierwszy wpadł mi też w pracy do herbaty . Nie wiem jak ja to zrobiłam I też działał, tylko klawisze troszkę się kleiły To dobrze, bo moja mama tylko raz rozmawiala pod prysznicem i to byl the end of sliczny Siemensik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ciekawe czemu ? dzień dobry? zapytam bezwstydnie kupa była? u Kondzia oczywiście :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ciekawe czemu ? dzień dobry? zapytam bezwstydnie kupa była? u Kondzia oczywiście :P niee mam nadzieję że to już koniec. Muszę podejść do lekarza i wziąć dla małego skierowanie na badania krwi i moczu bo bladziutki strasznie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 to super mam nadzieje, ze to już koniec walki z wirusem a teraz witaminy na wzmocnienie i do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Trzymam kciuki, aby to już było koniec choróbska Kondzia No proszę, ty topisz telefony, a mi się udało utopić kamerę (ale tak na amen) w sztuczny jeziorze w Turcji . nawet nie chcecie wiedzieć jaki w związku z tym mój M miał humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A ja zalalam kiedys klawiature piwem... Na szczescie to nie byl laptop. Z laptopem mialam inna przygode - ratujac go przed potopem oblalam sofe czerwonym winem... Mialam 2 wyjscia - albo sofa, albo laptop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dziń dybry wpadłam powiedzieć, utopiony telefon - mój Samsung całą noc przeleżał zapomniany w kieszeni kurtki przeciwdeszczowej... całej w wodzie. O dziwo po dwóch dniach ożył i działaby, gdybym na poprawiny po kilku dniach nie wpuściła go niechcący do sedesu ..... Tego już nie zdzierżył i dogorywającego zaniosłam do naprawy - to było wczesnym latem tego roku - teraz zaczyna totalnie świrować, sam się wyłącza i włącza i tak we w ogóle pora go chyba pożegnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.11.2009 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hejka uff kamień z serca bo myślałam że tylko ja taka zdolniacha jestem A tak przy okazji wymiany fona wczoraj dostałam smska od Play że już mogę Konrad zrobił juz "normalną kupę" więc chyba wirusek poszedł precz. Podaję mu jeszcze do końca bakterie i witaminki bo taki bladziutki jest. W przedszkolu teraz panuje zapalenie ucha wczorajw grupie było tylko 6 dzieci. Miłego weekendu dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzielny Kondzio Super że już z tego wyszedł. ja swoich przebojów nawet nie chce opowiadać, powiem tylko że ja też wiem w jaki sposób ze spodni wypada komórka przed skorzystaniem z toalety i że zupa szczawiowa nie jest najlepszym środowiskiem dla motoroli z klapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts