Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem

Ciiiiicho, Konrad dzisiaj nie zrobił kupki i mam nadzieję że to już zakończenie sraczki :roll:

Ja jestem zapracowana. W pracy kocioł. Dostaliśmy pewne ultimatum i jak nie wyrobimy normy do końca roku to lipa będzie. No i chyba w sobotę będe musiała na 3-4h do pracy iść no ale jak mus to mus.

A na dodatek w poniedziałek utopiłam swój telefon w kiblu :evil: no ale na szczęście żyje :)

ale jak Ty to zrobilas ze utopilas telefon w kiblu? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nawet nie pytaj :) W każdym razie nie noście telefonu w tylnej kieszeni spodni :) AAA i co najważniejsze - to się stało przed - ufffff :lol:

:lol: :lol: :lol: Myslalam, ze to tylko facetom sie zdarza. :wink:

Jakby nie było to już drugi utopiony.

Pierwszy wpadł mi też w pracy do herbaty :lol: . Nie wiem jak ja to zrobiłam :oops: :roll: I też działał, tylko klawisze troszkę się kleiły :D

ale jak Ty to zrobilas ze utopilas telefon w kiblu? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nawet nie pytaj :) W każdym razie nie noście telefonu w tylnej kieszeni spodni :) AAA i co najważniejsze - to się stało przed - ufffff :lol:

:lol: :lol: :lol: Myslalam, ze to tylko facetom sie zdarza. :wink:

Jakby nie było to już drugi utopiony.

Pierwszy wpadł mi też w pracy do herbaty :lol: . Nie wiem jak ja to zrobiłam :oops: :roll: I też działał, tylko klawisze troszkę się kleiły :D

To dobrze, bo moja mama tylko raz rozmawiala pod prysznicem i to byl the end of sliczny Siemensik. :lol: :lol: :lol:

Dziń dybry wpadłam powiedzieć, utopiony telefon :roll: - mój Samsung całą noc przeleżał zapomniany w kieszeni kurtki przeciwdeszczowej... całej w wodzie. O dziwo po dwóch dniach ożył i działaby, gdybym na poprawiny po kilku dniach nie wpuściła go niechcący :oops: do sedesu ..... 8)

Tego już nie zdzierżył i dogorywającego zaniosłam do naprawy - to było wczesnym latem tego roku - teraz zaczyna totalnie świrować, sam się wyłącza i włącza :o 8) i tak we w ogóle pora go chyba pożegnać :roll: :-?

Hejka

uff kamień z serca bo myślałam że tylko ja taka zdolniacha jestem

A tak przy okazji wymiany fona wczoraj dostałam smska od Play że już mogę :p

Konrad zrobił juz "normalną kupę" więc chyba wirusek poszedł precz. Podaję mu jeszcze do końca bakterie i witaminki bo taki bladziutki jest. W przedszkolu teraz panuje zapalenie ucha :o wczorajw grupie było tylko 6 dzieci.

Miłego weekendu dla wszystkich

Dzielny Kondzio :) Super że już z tego wyszedł.

ja swoich przebojów nawet nie chce opowiadać, powiem tylko że ja też wiem w jaki sposób ze spodni wypada komórka przed skorzystaniem z toalety i że zupa szczawiowa nie jest najlepszym środowiskiem dla motoroli z klapką :wink: