Magi77 06.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 doberek mam nadzieję, że już żadne choróbska Was nie dopadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 czesc Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hej Dzielny Kondzio i chyba już w końcu choróbsko sobie idzie precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 zupa szczawiowa nie jest najlepszym środowiskiem dla motoroli z klapką Nie, w zupie szczawiowej zdecydowanie lepiej czują się nokie Cze monia, doszliśmy z panią barrankową do ściany . Dooglądaliśmy całego dostępnego Hałsa, aż do odcinka 7 serii 6, i teraz możemy już tylko czekać. A odcinek ósmy się jakoś spóźnia w Stanach . Narkomania to straszna rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.11.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzieńdybry ja na razie nie mam doświadczeń w topieniu telefonów uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 zupa szczawiowa nie jest najlepszym środowiskiem dla motoroli z klapką Nie, w zupie szczawiowej zdecydowanie lepiej czują się nokie Cze monia, doszliśmy z panią barrankową do ściany . Dooglądaliśmy całego dostępnego Hałsa, aż do odcinka 7 serii 6, i teraz możemy już tylko czekać. A odcinek ósmy się jakoś spóźnia w Stanach . Narkomania to straszna rzecz... a propos, czy teraz trzeba się logować, bo pierwszy raz był wolny dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.11.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hejka Ehh ja to czasu na Hausika ostatnio mam mało Jutro np na 6 do pracy Na budowie nuda i mam ogólnego nerwa bo nic się nie dzieje. Rajuśku ja chcę wiosnę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a ja chce żeby do wiosny było jeszcze z pół roku na wiosne mam sie przeprowadzać a tu końca budowy nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 hi hi hi.... i jak tu babom dogodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 halo... Monia... jesteś? czytałam, że Kondzio znów kaszle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jestem. No niestety Konrad znowu ma katar i pokasłuje. Byłam z nim wczoraj i niby nic to tylko przeziębienie ale z uwagi na to że brał ostatnio antybiotyk i ogólnie jakieś świństwo panuje to ma siedzieć w domu do końca tygodnia. No i wzięłam zwolnienie i chyba dobrze bo ja też dostałam mega kataru. Nituś a co u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ZDRÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jestem. No niestety Konrad znowu ma katar i pokasłuje. Byłam z nim wczoraj i niby nic to tylko przeziębienie ale z uwagi na to że brał ostatnio antybiotyk i ogólnie jakieś świństwo panuje to ma siedzieć w domu do końca tygodnia. No i wzięłam zwolnienie i chyba dobrze bo ja też dostałam mega kataru. Nituś a co u ciebie? Cóż Maciej miał katar, ale już za nami. Bartuś leczy 2 czwórki - juz prawie za nami. Zoyka miała babeszjoze - też za nami. Reszta odpukać zdrowa. ALe głośno o tym nie mówię, bo jak w ub tygodniu dzwoniłam do mojej mamy i jej to powiedziałam - to potem się mało nie zabiłam w przedpokoju i myslałam, że znów skręciłam kostkę. Ale się okazało, ze nawet bardzo nie... jest tylko zruszona. Trzymajcie się, dużo ciepłej herbaty z wsadką... Ty rum, Kondzio sok malinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 10.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzień doberek wszystkim, dawno mnie nie było, zaglądam, a tu znów jakies paskudne choróbsko się przypałętało Uściski dla Kondzia. A co tam poza tym? Może jednak są gdzieś jakieś dobre wieści? Nitu - macie termin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzień doberek wszystkim, dawno mnie nie było, zaglądam, a tu znów jakies paskudne choróbsko się przypałętało Uściski dla Kondzia. A co tam poza tym? Może jednak są gdzieś jakieś dobre wieści? Nitu - macie termin?? wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 10.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzień doberek wszystkim, dawno mnie nie było, zaglądam, a tu znów jakies paskudne choróbsko się przypałętało Uściski dla Kondzia. A co tam poza tym? Może jednak są gdzieś jakieś dobre wieści? Nitu - macie termin?? wrrrrr Przepraszam, nie chciałam .... NIECH ICH SZLAG!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Nitka że co było Zoyce????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 10.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Babeszjoza - paskudne odkleszczowe świństwo. Jackie też ostatnio przez to /na szczęście z sukcesem/ przeszedł. Moja Fonda lat temu x też ledwo ledwo z tego wyszła..... Ale nie życzę nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Babeszjoza - paskudne odkleszczowe świństwo. Jackie też ostatnio przez to /na szczęście z sukcesem/ przeszedł. Moja Fonda lat temu x też ledwo ledwo z tego wyszła..... Ale nie życzę nikomu O matko znaczy się kleszcza zaliczyła? Dobrze że nic się jej nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.11.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Cześć Moniś! Piękne te Twoje inspiracje! Ukradłam Ci coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts