Magi77 13.11.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 coż takie samo dzień dobry, a gdzie jakieś nagłe zwroty akcji?Wczoraj jak zajrzałam do Twojego dzienniczka to działałam w takim jakimś szoku, ze inspiracje ogrodowe wziełam za Twój ogród. Tak szybko siałaś trawę, ze sobie pomyślałąm normalnie ze te nsadzenia w żwirku też juz są gotowe.W planach mam trawy w żwirku, ale u mnie jest forma kanciasta "obżwirkowania";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Monia lepiej ze zdrówkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 coż takie samo dzień dobry, a gdzie jakieś nagłe zwroty akcji? Wczoraj jak zajrzałam do Twojego dzienniczka to działałam w takim jakimś szoku, ze inspiracje ogrodowe wziełam za Twój ogród. Tak szybko siałaś trawę, ze sobie pomyślałąm normalnie ze te nsadzenia w żwirku też juz są gotowe.W planach mam trawy w żwirku, ale u mnie jest forma kanciasta "obżwirkowania";) bardzo fajne te inspiracje ogrodowe chyba też coś takiego sobie w przyszłości sprawię bardziej nam się podobają właśnie kamyczki, a nie kora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witam się piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 coż takie samo dzień dobry, a gdzie jakieś nagłe zwroty akcji? Wczoraj jak zajrzałam do Twojego dzienniczka to działałam w takim jakimś szoku, ze inspiracje ogrodowe wziełam za Twój ogród. Tak szybko siałaś trawę, ze sobie pomyślałąm normalnie ze te nsadzenia w żwirku też juz są gotowe.W planach mam trawy w żwirku, ale u mnie jest forma kanciasta "obżwirkowania";) bardzo fajne te inspiracje ogrodowe chyba też coś takiego sobie w przyszłości sprawię bardziej nam się podobają właśnie kamyczki, a nie kora właśnie ostatnio ten problem przerabiam i też chyba jakieś otoczaki małe będę sypała pod krzewy niektóre, bo kora pod drzewami się nie nadaje - co z liśćmi jesienią robić, grabiąc korę się też wygrabia Ale jak nie masz w ogrodzie dużych drzew liściastych to i kora jest dobra - trzyma na dodatek lepiej wilgoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Monia lepiej ze zdrówkiem Nie drażnij mnie Ja nie wiem gdzie to się wszystko mieśći - katar to mało powiedziane - to katarowa niagara Konrad ciut lepeij. Akamyczki są siuper! A wy na te moje ogrodzeniowe wypociny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 wypociny rasiowe wpływy widać Ale o ile u Rasi bardzo pasuje do jej nowoczesnej bryły domu to u Ciebie widziałabym coś bardziej klasycznego. Masz dom o pięknej bryle z dodatkiem kolumn więc i ogrodzenie powinno to tego nawiązywać by stanowić spójny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 pamiętaj, że katar leczony trwa tydzień a nie leczony siedem dni I nie polecam sudafedu jeśli ktoś absolutnie nie musi, podawałam mojemu M i tak go zaczopowało, że zaczęły się duszności, i dopiero Mukosolvan teraz go oczyszcza. To draństwo musi jednak samo wypłynąć z człowieka. w końcu to samoleczenie organizmu, w ten sposób pozbywa się draństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Gosiu to tylko zarys znaczy się kształt. Ściana będzie pewnie z klinkieru takiego jak kominy lub tynku mozaikowego - zależy jak wykończymy cokół. A przęsełka kute ale bardzo proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Może takie http://www.apartprojekt.com/przesla/przesla28.gif Tylko u mnie te dwa niskie a długie mają ok 5m długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dobra wstawiam i tutaj http://img211.imageshack.us/img211/1705/ogrodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Możę to trzecie?http://www.siatex.info/img/ogrodzenia/przesla.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A coś w tym stylu pasowałoby do bawoła tylko mniej strojnie http://img19.imageshack.us/img19/146/221vpq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A to zupełnie co innego Ja idąc ciągle pod prąd szukałabym okładziny innej niż klinkier - może kamień albo cegła ręcznie robiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 O kochana ja nie mam pojęcia czy nam kasy wystarczy na bramę a ty mi tu o kamieniu piszesz - no ale plan awaryjny w razie czego trzeba mieć Ja owszem mam swoje wymarzone ale mnie na takie nie stać http://www.perskieoko.pl/images/min/uslugi/elewacje/Wesolaem01.jpg Taki sam cokolik ew wejście i byłoby cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Co to za kamień - łupek? i droższy jest od cegły klinkierowej? Bardzo ładny Zupełnie nie jestem w temacie bo kasy brak. Działka ogrodzona więc staram się zanadto o tym nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a mnie się kurde podoba, że to takie szczelne. Ale ja jestem przewrażliwiona, bo ja jak na widelcu mam dom i działke i koniecznie chce się odgrodzić od oczu. Jako, ze krzaczorom zejdzie pomyślałam o tych moich cegiełkach... ale toooo śpieeeewka przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nitu po dwóch trzech latach masz masę zieleni z dobrze dobranych krzaków a koszt niewspółmiernie niski do litego ogrodzenia jak Zoyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts