Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

Nitu po dwóch trzech latach masz masę zieleni z dobrze dobranych krzaków a koszt niewspółmiernie niski do litego ogrodzenia

jak Zoyka :roll:

no to kurde jak chyba posadziłam jak zwykle nie to co potrzeba (brabant)

Zoyka juz o chorobie nie pamięta :) już lata jak szalona, szczeka na odkurzacz :o , jest obszczekiwana przez jorki :) i ciągnie za smycz jak postrzelona :)

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zoyka szaleje :lol: to super bardzo mnie cieszy - i przez yorki obszczekiwana :wink:

Ale dlaczego Brabant ma być zły :roll: masz na niego dobre warunki :lol: coś jeszcze dołożyłaś, jakieś liściaste dla urozmaicenia :roll:

eee nie :(

kiedyś miałam miec szpaler brabanty przetykana cyprysikami :) ale po wiośnie :x cyprysiki wymiękły ... zostały same brabanty z kilkoma krzaczkami.

Generalnie to mam projekt ogórdka... ale niestety w tym roku jakoś nie miała do niego głowy. Mam dużo gliny i chciałam to co mam posadzić podnieś na murku oporowym... ale się bije z myślami jak to zrobic przy domku... bo to trzeba by zrobic taką lódkę - czyli z każdej strony kontrolowac ten nasyp ziemi.

O kochana ja nie mam pojęcia czy nam kasy wystarczy na bramę a ty mi tu o kamieniu piszesz - no ale plan awaryjny w razie czego trzeba mieć :wink:

Ja owszem mam swoje wymarzone ale mnie na takie nie stać :cry: :cry: :cry:

http://www.perskieoko.pl/images/min/uslugi/elewacje/Wesolaem01.jpg

Taki sam cokolik ew wejście i byłoby cacy :cry: :cry: :cry:

to mi się bardzo podoba i pasowałoby do twojego domku :D

a odgrodzić się musisz, bo jak ci asfalt położą, to samochody będą wtedy migać koło ciebie, że hej :-?