nitubaga 13.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nitu po dwóch trzech latach masz masę zieleni z dobrze dobranych krzaków a koszt niewspółmiernie niski do litego ogrodzenia jak Zoyka no to kurde jak chyba posadziłam jak zwykle nie to co potrzeba (brabant) Zoyka juz o chorobie nie pamięta już lata jak szalona, szczeka na odkurzacz , jest obszczekiwana przez jorki i ciągnie za smycz jak postrzelona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Zoyka szaleje to super bardzo mnie cieszy - i przez yorki obszczekiwana Ale dlaczego Brabant ma być zły masz na niego dobre warunki coś jeszcze dołożyłaś, jakieś liściaste dla urozmaicenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Zoyka szaleje to super bardzo mnie cieszy - i przez yorki obszczekiwana Ale dlaczego Brabant ma być zły masz na niego dobre warunki coś jeszcze dołożyłaś, jakieś liściaste dla urozmaicenia eee nie kiedyś miałam miec szpaler brabanty przetykana cyprysikami ale po wiośnie cyprysiki wymiękły ... zostały same brabanty z kilkoma krzaczkami. Generalnie to mam projekt ogórdka... ale niestety w tym roku jakoś nie miała do niego głowy. Mam dużo gliny i chciałam to co mam posadzić podnieś na murku oporowym... ale się bije z myślami jak to zrobic przy domku... bo to trzeba by zrobic taką lódkę - czyli z każdej strony kontrolowac ten nasyp ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 To spokojnie Nitu czekam z Tobą na rozwój sytuacji A brabanty sobie rosną, aż duże porosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a mnie się kurde podoba, że to takie szczelne jest No i o to w tym właśnie chodzi bo my przy dość ruchliwej ulicy będziemy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Cze Monia jak Wasze zdrówko niagara wypłynęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.11.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Cze Monia jak Wasze zdrówko niagara wypłynęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Czesc Moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.11.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Czesc Moniu Cześć dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.11.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 http://www.zrb-pankowski.pl/galeria/foto13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.11.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 http://www.zrb-pankowski.pl/galeria/foto13.jpg to zdecydowanie moja bajka choć po głębszym zastanowieniu, nieco przegadany, ale kamień cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Doberek Wypasione to ogrodzenie, ale jak dla mnie za ozdobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 http://www.zrb-pankowski.pl/galeria/foto13.jpg to zdecydowanie moja bajka choć po głębszym zastanowieniu, nieco przegadany, ale kamień cudo witaj!! kamień naprawde robi wrażenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 O kochana ja nie mam pojęcia czy nam kasy wystarczy na bramę a ty mi tu o kamieniu piszesz - no ale plan awaryjny w razie czego trzeba mieć Ja owszem mam swoje wymarzone ale mnie na takie nie stać http://www.perskieoko.pl/images/min/uslugi/elewacje/Wesolaem01.jpg Taki sam cokolik ew wejście i byłoby cacy to mi się bardzo podoba i pasowałoby do twojego domku a odgrodzić się musisz, bo jak ci asfalt położą, to samochody będą wtedy migać koło ciebie, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ty popatrz jakie ladne to!!!! ech... kradnę fotkę. Moż ei ja się kiedyś doczekam zmiany ogrodzenia na wysokie i szczelne. A jełsi tak to będzie podobne do tego... tyle, że z tego mojego Jońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Czeee Monia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.11.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Cześć wszystkim Do ogrodzenia to jeszcze daleka droga ale fotki się przydadzą Na początek przydałyby się tynki, wylewki, ocieplone poddasze i parę jeszcze drobnostek Matko a mnie chyba grypa bierze . Katar, kaszel, głowa mi pęka..... do lekarza się nie dostałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Moniu herbatka z cytrynka i soczkiem malinowym i do lozeczka zdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Moniu, jestem coraz blizej skompletowania wiesz czego. Widzialas info o imprezce tynkowce 5.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.11.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Moniu, jestem coraz blizej skompletowania wiesz czego. Widzialas info o imprezce tynkowce 5.12? Bardzo dobrze jak już wsio będziesz mała to daj znać wtedy zadziałamy A imprezka to zobaczę - zapytam małża bo on musiałby z małym zostać Aniu - na łóżko czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts