Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

Cześć wszystkim

Do ogrodzenia to jeszcze daleka droga ale fotki się przydadzą :wink: Na początek przydałyby się tynki, wylewki, ocieplone poddasze i parę jeszcze drobnostek :wink: :lol:

Matko a mnie chyba grypa bierze :( :evil: . Katar, kaszel, głowa mi pęka..... do lekarza się nie dostałam.....

Monia ty sobie żartów nie rób tylko wskakuj do łóżka :roll:

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O kochana ja nie mam pojęcia czy nam kasy wystarczy na bramę a ty mi tu o kamieniu piszesz - no ale plan awaryjny w razie czego trzeba mieć :wink:

Ja owszem mam swoje wymarzone ale mnie na takie nie stać :cry: :cry: :cry:

http://www.perskieoko.pl/images/min/uslugi/elewacje/Wesolaem01.jpg

Taki sam cokolik ew wejście i byłoby cacy :cry: :cry: :cry:

czesc Monia zdrówka życzę tonę albo dwie

ukradlam ten plot do siebie :oops:

Cześć Wszystkim

Dzięuję za życzenia zdrowia - przydadzą się.

Leże w łóżku i fioła dostaję. Jedyny pozytyw - nadrabiam filmowe zaległości.

Czuję się różnie raz lepeij raz gorzej ale.... mam Tamiflu i nie zawacham się go użyć :lol:

powiem Ci że jak ja ostatnio przeczytałam ulotkę z tamiflu to byłam w szoku. to straszna 'trucizna' :o

Cześć Wszystkim

Dzięuję za życzenia zdrowia - przydadzą się.

Leże w łóżku i fioła dostaję. Jedyny pozytyw - nadrabiam filmowe zaległości.

Czuję się różnie raz lepeij raz gorzej ale.... mam Tamiflu i nie zawacham się go użyć :lol:

powiem Ci że jak ja ostatnio przeczytałam ulotkę z tamiflu to byłam w szoku. to straszna 'trucizna' :o

Ja wiem nic tam takiego strasznego nie przeczytałam.... :roll:

cytuję tylko najczęstsze skutki uboczne

wymioty, nudności, biegunka, ból brzucha, zapalenie oskrzeli, ostre zapalenie oskrzeli, zawroty głowy, uczucie zmęczenia, ból głowy, bezsenność, wysięk z nosa, niestrawność. U dzieci najczęściej występowały: wymioty, biegunka, zapalenie ucha środkowego, ból brzucha, astma (również zaostrzenie), nudności, krwawienie z nosa, zapalenie płuc, zaburzenia ucha, zapalenie zatok, zapalenie oskrzeli, zapalenie spojówek, zapalenie skóry, limfadenopatia, zaburzenia błony bębenkowej.

jakoś lajtowo to nie brzmi :roll:

cytuję tylko najczęstsze skutki uboczne

wymioty, nudności, biegunka, ból brzucha, zapalenie oskrzeli, ostre zapalenie oskrzeli, zawroty głowy, uczucie zmęczenia, ból głowy, bezsenność, wysięk z nosa, niestrawność. U dzieci najczęściej występowały: wymioty, biegunka, zapalenie ucha środkowego, ból brzucha, astma (również zaostrzenie), nudności, krwawienie z nosa, zapalenie płuc, zaburzenia ucha, zapalenie zatok, zapalenie oskrzeli, zapalenie spojówek, zapalenie skóry, limfadenopatia, zaburzenia błony bębenkowej.

jakoś lajtowo to nie brzmi :roll:

U mnie to są rzadsze działania niepożądane :roll: