pasie 18.11.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Cześć wszystkim Do ogrodzenia to jeszcze daleka droga ale fotki się przydadzą Na początek przydałyby się tynki, wylewki, ocieplone poddasze i parę jeszcze drobnostek Matko a mnie chyba grypa bierze . Katar, kaszel, głowa mi pęka..... do lekarza się nie dostałam..... Monia ty sobie żartów nie rób tylko wskakuj do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Doooobra, dzieki. I weeeeez przyjedz, pleeeeeeease. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Doooobra, dzieki. I weeeeez przyjedz, pleeeeeeease. przyjedz, bo od marca to juz bedzie gorzej zebysmy sie spotkaly (no chyba ze u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Doooobra, dzieki. I weeeeez przyjedz, pleeeeeeease. przyjedz, bo od marca to juz bedzie gorzej zebysmy sie spotkaly (no chyba ze u mnie Ooootoz to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 O kochana ja nie mam pojęcia czy nam kasy wystarczy na bramę a ty mi tu o kamieniu piszesz - no ale plan awaryjny w razie czego trzeba mieć Ja owszem mam swoje wymarzone ale mnie na takie nie stać http://www.perskieoko.pl/images/min/uslugi/elewacje/Wesolaem01.jpg Taki sam cokolik ew wejście i byłoby cacy czesc Monia zdrówka życzę tonę albo dwie ukradlam ten plot do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 po lekturze dziennika przypomnialam sobie że barierek nie mam a ispiracje super wykopalaś Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.11.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Cześć ANiu Bierz co ci się tam podoba Głowa mi pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 u mnie najstarsza chora ma wlaśnie 39 gorączki reszta zdrowa tylko pytanie jak długo wzięlaś sobie coś Monia na tą głowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.11.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Aniu dzisiaj się dostałam do lekarza i dostałam leki. Jak mi nie przejdzie w ciągu dwóch dni to mam wziąć antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 To niedobrze... Antybiotykow nienawidze jak psow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Co za draństwa nas dręczą zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a kysz a kysz chorobska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Monika wyczytałam, ze wszyscy chorzy więc przybegłam z zyczeniami zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Monika dużo zdrówka. Nie dziwota że nie masz siły na neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.11.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześć Wszystkim Dzięuję za życzenia zdrowia - przydadzą się. Leże w łóżku i fioła dostaję. Jedyny pozytyw - nadrabiam filmowe zaległości. Czuję się różnie raz lepeij raz gorzej ale.... mam Tamiflu i nie zawacham się go użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 To ważne, że wypoczywasz i broń w odwodzie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześć Wszystkim Dzięuję za życzenia zdrowia - przydadzą się. Leże w łóżku i fioła dostaję. Jedyny pozytyw - nadrabiam filmowe zaległości. Czuję się różnie raz lepeij raz gorzej ale.... mam Tamiflu i nie zawacham się go użyć powiem Ci że jak ja ostatnio przeczytałam ulotkę z tamiflu to byłam w szoku. to straszna 'trucizna' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.11.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześć Wszystkim Dzięuję za życzenia zdrowia - przydadzą się. Leże w łóżku i fioła dostaję. Jedyny pozytyw - nadrabiam filmowe zaległości. Czuję się różnie raz lepeij raz gorzej ale.... mam Tamiflu i nie zawacham się go użyć powiem Ci że jak ja ostatnio przeczytałam ulotkę z tamiflu to byłam w szoku. to straszna 'trucizna' Ja wiem nic tam takiego strasznego nie przeczytałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 cytuję tylko najczęstsze skutki uboczne wymioty, nudności, biegunka, ból brzucha, zapalenie oskrzeli, ostre zapalenie oskrzeli, zawroty głowy, uczucie zmęczenia, ból głowy, bezsenność, wysięk z nosa, niestrawność. U dzieci najczęściej występowały: wymioty, biegunka, zapalenie ucha środkowego, ból brzucha, astma (również zaostrzenie), nudności, krwawienie z nosa, zapalenie płuc, zaburzenia ucha, zapalenie zatok, zapalenie oskrzeli, zapalenie spojówek, zapalenie skóry, limfadenopatia, zaburzenia błony bębenkowej. jakoś lajtowo to nie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.11.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 cytuję tylko najczęstsze skutki uboczne wymioty, nudności, biegunka, ból brzucha, zapalenie oskrzeli, ostre zapalenie oskrzeli, zawroty głowy, uczucie zmęczenia, ból głowy, bezsenność, wysięk z nosa, niestrawność. U dzieci najczęściej występowały: wymioty, biegunka, zapalenie ucha środkowego, ból brzucha, astma (również zaostrzenie), nudności, krwawienie z nosa, zapalenie płuc, zaburzenia ucha, zapalenie zatok, zapalenie oskrzeli, zapalenie spojówek, zapalenie skóry, limfadenopatia, zaburzenia błony bębenkowej. jakoś lajtowo to nie brzmi U mnie to są rzadsze działania niepożądane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts