Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

kurcze to jak masz oryginalną ulotkę to i pewnie rację

ja wczoraj akurat się tym zainteresowałam i wrzuciłam tamiflu w google po czym weszłam w pierwszy link

http://www.domzdrowia.pl/45162,tamiflu-75-mg-kapsulki-twarde-10-szt.html

zazwyczaj opisy leków są zgodne z 'encyklopedią' - nie przypuszczałam że może być aż taka różnica :roll:

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziwna ta rozbieżność :roll: przepraszam jeśli Cię wystraszyłam. po prostu akurat się to zbiegło w czasie z moimi wczorajszymi wnioskami. bo tamiflu też się podaje zapobiegawczo i tak sobie myślałam o zakupie. po to przeczytałam ulotkę, po czym stwierdziłam że jednak dziękuję.

Normalnie mało kto czyta o skutkach ubocznych - najczęściej jest ich wiele. Moja latorośl uczuleniowiec dość często miała silne objawy uczulenia... na leki przeciwalergiczne :-? 8)

A tak ogólnie zabezpieczają się, żeby nie było, że nie mówili, uprzedzali - ale bywają sytuacje, gdy mimo przeciwwskazań jest to jedyny lek z wyboru choć trucizna :-?

najgorzej to siac panike, Monia lekarz wiedzial co ci przepisuje i jak zadziala na Twoj organizm, wiec bez obaw :wink:

ufff nie ukrywam że to mi było potrzebne :)

Ogólnie do jutra jak mi nie przejdzie po tych lekach co mam to dopiero wtedy Tamiflu a jak to nie pomoże to antybiotyk.

Mam nadzieję że jednak się obejdzie bez tych dodatkowych leków bo gorączki już nie mam.