Magi77 25.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 straszne a od którego roku można ten tran podawać? od 6 miesiąca to muszę pomyśleć straszna to tortura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 straszne a od którego roku można ten tran podawać? od 6 miesiąca to muszę pomyśleć straszna to tortura? nie straszna jest w kapsułkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nie dam dwulatkowi kapsułki a owocowy tran specjalnie dla dzieci jest od 3 roku życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nie dam dwulatkowi kapsułki a owocowy tran specjalnie dla dzieci jest od 3 roku życia no nie wiedziałam, że dla dwulatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nie dam dwulatkowi kapsułki a owocowy tran specjalnie dla dzieci jest od 3 roku życia my mamy taki http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/896/mollers_cytrynowy.jpg Ja tłumaczę żeby szybko połknął i zaraz daję coś do popicia i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no ja właśnie chciałam ten z mollersa owocowy. bo kruszka z łykaniem czegoś kwaśnego jest hm... mało przejednana w swoim zaparciu się. wiem magi. żal mi tylko ze u mnie nie będzie tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no ja właśnie chciałam ten z mollersa owocowy. bo kruszka z łykaniem czegoś kwaśnego jest hm... mało przejednana w swoim zaparciu się. wiem magi. żal mi tylko ze u mnie nie będzie tak łatwo moja starsza córcia, to wszystko łykała i łyka do tej pory wszystkie świńskie, ziołowe syropki, kapsułeczki i inne proszeczki, uwielbia wręcz łykać wszelkiego typu lekarstwa Zobaczymy jak będzie z Dominiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no ja właśnie chciałam ten z mollersa owocowy. bo kruszka z łykaniem czegoś kwaśnego jest hm... mało przejednana w swoim zaparciu się. wiem magi. żal mi tylko ze u mnie nie będzie tak łatwo moja starsza córcia, to wszystko łykała i łyka do tej pory wszystkie świńskie, ziołowe syropki, kapsułeczki i inne proszeczki, uwielbia wręcz łykać wszelkiego typu lekarstwa Zobaczymy jak będzie z Dominiką Lekomanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Moniaaaaa.... a interesik bym miała Ty mi kiedyś robiłas fajną wizualkę kuchni.... czy masz ją jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Moniaaaaa.... a interesik bym miała Ty mi kiedyś robiłas fajną wizualkę kuchni.... czy masz ją jeszcze? zaraz luknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 buuuuu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a czy jak bym Cię strasznie błagała.... obecała gwiazdkę z niba... to no... zrobiła bys drugi raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a czy jak bym Cię strasznie błagała.... obecała gwiazdkę z niba... to no... zrobiła bys drugi raz? hmmm gwaiazdkę z nieba.................... niech pomyślę....................................... dalej myślę.............................................. No dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Mój Przedszkolak http://photos.nasza-klasa.pl/1443351/90/other/std/a425bcee10.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nie widać zdjęcia no to super.... co mam podać? pewnie ustawienie szafek... USTAWIENIE KUBATUROWE KUCHNI od lewej 1.szafka wysoka typu cargo – 60 cm 2.szafka wysoka typu cargo – 60 cm 3.szafka stojąca - 40 cm 4.szafka stojąca narożna 90x90 cm 5.szafka stojąca otwarta z półkami ok.26 cm 6.szafka stojąca do zabudowy zmywarki - 60 cm 7.szafka stojąca pod zlewozmywak- 60 cm 8.szafka stojąca narożna 60x120 cm 9.szafka stojąca 30 cm 10.szafka stojąca typu cargo 60 cm 11.szafka stojąca z płytą grzewczą i szufladami – 90 cm 12.blat z szafkami służący do odkładania przygotowywanych posiłków zarówno gotowanych na płycie kuchennej jak i przygotowywanych w piekarniku. 13.piekarnik i mikrofala 14.szafka wysoka otwierana tradycyjnie Szafki wiszące – 15. 40 cm 16. 90 cm 17.90 cm 18.60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A wtedy miałaś taki ładny obrazek - rzut od góry kuchni i tam były wymiary dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no ja właśnie chciałam ten z mollersa owocowy. bo kruszka z łykaniem czegoś kwaśnego jest hm... mało przejednana w swoim zaparciu się. wiem magi. żal mi tylko ze u mnie nie będzie tak łatwo moja starsza córcia, to wszystko łykała i łyka do tej pory wszystkie świńskie, ziołowe syropki, kapsułeczki i inne proszeczki, uwielbia wręcz łykać wszelkiego typu lekarstwa Zobaczymy jak będzie z Dominiką moja starsza też lekomanka. Uwielbia wszelkiego rodzaju syropki. A Nurofen jak tylko na widoku stoi, to każe sobie podawać, nawet jak nie jest chora To samo było z wodą morską jak była mała Młoda za to przeciwieństwo totalne. Żadnych leków nie lubi i podawanie to jedna wielka męczarnia. Chociaż ostatnio posmakował jej Stodal i chętnie go pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no ja właśnie chciałam ten z mollersa owocowy. bo kruszka z łykaniem czegoś kwaśnego jest hm... mało przejednana w swoim zaparciu się. wiem magi. żal mi tylko ze u mnie nie będzie tak łatwo moja starsza córcia, to wszystko łykała i łyka do tej pory wszystkie świńskie, ziołowe syropki, kapsułeczki i inne proszeczki, uwielbia wręcz łykać wszelkiego typu lekarstwa Zobaczymy jak będzie z Dominiką moja starsza też lekomanka. Uwielbia wszelkiego rodzaju syropki. A Nurofen jak tylko na widoku stoi, to każe sobie podawać, nawet jak nie jest chora To samo było z wodą morską jak była mała Młoda za to przeciwieństwo totalne. Żadnych leków nie lubi i podawanie to jedna wielka męczarnia. Chociaż ostatnio posmakował jej Stodal i chętnie go pije. matko tak się zastanawiam co oni do tego nurofenu dodają bo mój ma to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 http://img517.imageshack.us/img517/623/dsc1816d.jpg http://img260.imageshack.us/img260/4476/dsc1824.jpg http://img209.imageshack.us/img209/4897/dsc1834.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts