rasia 18.03.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Rasia to te szufladki http://www.blum.pl/img/popup/box/popup_box0604.jpg OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Szuflady, szufladki..... to jest to co rasie lubią najbardziej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 20.03.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Kuchnenne sprawy na pierwszym planie u Ciebie widzę Z tych trzech propozycji najlepiej wygląda dla mnie ta z szafkami ze szkłem na dole. Cargo dobra rzecz, ale w tym miejscu psuje symetrię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Kuchnenne sprawy na pierwszym planie u Ciebie widzę Z tych trzech propozycji najlepiej wygląda dla mnie ta z szafkami ze szkłem na dole. Cargo dobra rzecz, ale w tym miejscu psuje symetrię Lilan widzę, że się dobrze rozumiemy U mnie symetria to podstawa i chyba cargo powiem baj baj i we wszystkich szafkach porobię te szufladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ojej! a już myślałam, że tylko ja jakaś odmienna jestem bo u mnie wszystko musi być symetrycznie tak na zewnątrz jak i wewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 20.03.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ojej! a już myślałam, że tylko ja jakaś odmienna jestem bo u mnie wszystko musi być symetrycznie tak na zewnątrz jak i wewnątrz... uff... to już mi lżej, że nie jestem osamotniona z moją symetrią Jeszcze powiedzcie, że nie lubicie łuków, tylko raczej proste wykończenia i proste formy, to poczuję się po prostu cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ojej! a już myślałam, że tylko ja jakaś odmienna jestem bo u mnie wszystko musi być symetrycznie tak na zewnątrz jak i wewnątrz... uff... to już mi lżej, że nie jestem osamotniona z moją symetrią Jeszcze powiedzcie, że nie lubicie łuków, tylko raczej proste wykończenia i proste formy, to poczuję się po prostu cudownie ja kocham symetrię, ale też łuki i wszelkie formy koliste Niestety nie pocieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ojej! a już myślałam, że tylko ja jakaś odmienna jestem bo u mnie wszystko musi być symetrycznie tak na zewnątrz jak i wewnątrz... uff... to już mi lżej, że nie jestem osamotniona z moją symetrią Jeszcze powiedzcie, że nie lubicie łuków, tylko raczej proste wykończenia i proste formy, to poczuję się po prostu cudownie ja powiem, ja ja ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.03.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Oo i Pasie wpadła No i większości jest już dobrze Monia i marek - łuczki też potrfią być fajne. Np moje okna balkonowe na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Oo i Pasie wpadła No i większości jest już dobrze Monia i marek - łuczki też potrfią być fajne. Np moje okna balkonowe na poddaszu lub moje wejscia do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.03.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Monia byłam , byłam i widziałam. Dom robi wrażenie. A ogród to będziesz miała piękny!. Ja też chciałam juz sadzić różności ale musimy najpierws teren podnieśći wyrównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Monia byłam , byłam i widziałam. Dom robi wrażenie. A ogród to będziesz miała piękny!. Ja też chciałam juz sadzić różności ale musimy najpierws teren podnieśći wyrównać. w takiej sytuacji to szkoda cokolwiek wsadzać, bo się zniszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.03.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 No właśnie ale ja już chciałabym mieć troszkę zieleninki na działce, troszkę kszaczunów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 No właśnie ale ja już chciałabym mieć troszkę zieleninki na działce, troszkę kszaczunów to wkop kilka takich, które chcesz - niech się spokojnie rozrastają, a później będzie można przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.03.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Jutro jedziemy do leroya i na 100% muszę kupić jakieś cudopnące na siatkę. Co się będzie szybko rozrastało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ojej! a już myślałam, że tylko ja jakaś odmienna jestem bo u mnie wszystko musi być symetrycznie tak na zewnątrz jak i wewnątrz... ... wewnątrz, to wbrew pozorom wcale taka symetryczna nie jesteś... Ale co do kuchennej symetrii się zgodzę... że tam gdzie symetrycznie być zaczyna, to już do końca, tam gdzie asymetrycznie od początku, tam symetrii mówię NIE ... pewnie znowu coś palnęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Jutro jedziemy do leroya i na 100% muszę kupić jakieś cudopnące na siatkę. Co się będzie szybko rozrastało??? wisteria szczepiona - przyrost roczny ok.1-1,5m, kwitnie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Jutro jedziemy do leroya i na 100% muszę kupić jakieś cudopnące na siatkę. Co się będzie szybko rozrastało??? wisteria szczepiona - przyrost roczny ok.1-1,5m, kwitnie pięknie Monia, a dałabyś jakieś zdjęcie??? Bardzo ładnie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Rasiu a czego chcesz fotki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Jutro jedziemy do leroya i na 100% muszę kupić jakieś cudopnące na siatkę. Co się będzie szybko rozrastało??? wisteria szczepiona - przyrost roczny ok.1-1,5m, kwitnie pięknie Monia, a dałabyś jakieś zdjęcie??? Bardzo ładnie proszę... zerknij na allegro - w ofercie sprzedaży roślin załączają sporo zdjęć wisterii/glicynii: http://www.allegro.pl/item580996189_najpiekniejsze_pnacze_swiata_wisteria_sadzonka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Monia, bardzo dziękuję. To jest śliczne http://albamar.vanica.pl/aukcje/zdjecia/6/1ffff91302d823b0.jpg http://albamar.vanica.pl/aukcje/zdjecia/6/1ffff91302d823b0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts