Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuchnenne sprawy na pierwszym planie u Ciebie widzę :) Z tych trzech propozycji najlepiej wygląda dla mnie ta z szafkami ze szkłem na dole. Cargo dobra rzecz, ale w tym miejscu psuje symetrię :roll:

Lilan widzę, że się dobrze rozumiemy :) U mnie symetria to podstawa :) i chyba cargo powiem baj baj i we wszystkich szafkach porobię te szufladki :)

ojej! a już myślałam, że tylko ja jakaś odmienna jestem :oops:

bo u mnie wszystko musi być symetrycznie :wink: tak na zewnątrz jak i wewnątrz...

uff... to już mi lżej, że nie jestem osamotniona z moją symetrią :)

Jeszcze powiedzcie, że nie lubicie łuków, tylko raczej proste wykończenia i proste formy, to poczuję się po prostu cudownie :D

bo u mnie wszystko musi być symetrycznie :wink: tak na zewnątrz jak i wewnątrz...

uff... to już mi lżej, że nie jestem osamotniona z moją symetrią :)

Jeszcze powiedzcie, że nie lubicie łuków, tylko raczej proste wykończenia i proste formy, to poczuję się po prostu cudownie :D

ja kocham symetrię, ale też łuki i wszelkie formy koliste :D Niestety nie pocieszyłam :-?

ojej! a już myślałam, że tylko ja jakaś odmienna jestem

bo u mnie wszystko musi być symetrycznie tak na zewnątrz jak i wewnątrz...

uff... to już mi lżej, że nie jestem osamotniona z moją symetrią

Jeszcze powiedzcie, że nie lubicie łuków, tylko raczej proste wykończenia i proste formy, to poczuję się po prostu cudownie

ja powiem, ja ja ja :lol: :lol: :lol:

... :wink: wewnątrz, to wbrew pozorom wcale taka symetryczna nie jesteś... :wink: 8) :D

Ale co do kuchennej symetrii się zgodzę... że tam gdzie symetrycznie być zaczyna, to już do końca, tam gdzie asymetrycznie od początku, tam symetrii mówię NIE :wink: :D ... pewnie znowu coś palnęłam... :roll: 8)

Jutro jedziemy do leroya i na 100% muszę kupić jakieś cudopnące na siatkę. Co się będzie szybko rozrastało???

wisteria szczepiona - przyrost roczny ok.1-1,5m, kwitnie pięknie

Monia, a dałabyś jakieś zdjęcie??? Bardzo ładnie proszę... 8) :D

Jutro jedziemy do leroya i na 100% muszę kupić jakieś cudopnące na siatkę. Co się będzie szybko rozrastało???

wisteria szczepiona - przyrost roczny ok.1-1,5m, kwitnie pięknie

Monia, a dałabyś jakieś zdjęcie??? Bardzo ładnie proszę... 8) :D

zerknij na allegro - w ofercie sprzedaży roślin załączają sporo zdjęć wisterii/glicynii:

http://www.allegro.pl/item580996189_najpiekniejsze_pnacze_swiata_wisteria_sadzonka.html