rasia 25.11.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Mój Przedszkolak http://photos.nasza-klasa.pl/1443351/90/other/std/a425bcee10.jpeg Ale Kondziu urósł!!! Jaki facet się z Niego zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ale fajny menczizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ano rośnie jak na drożdżach. Tylko ta minaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ale PRZEDSZKOLAK i jaki dyploml szukam obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 oj a Ty czego nie mówisz ze takie foty wklejasz? Super syćkolak. Po pasowaniu to juz nie ten sam mężczyzna. Urósł, urósł i zmężniał, nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Matko i ja się wczoraj dowiedziałam, że on wierszyk na pamięć umie Normalnie kilka razy dziennie mu każe gadać taka happy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Moja Mała też w koncu zaczyna coś tam klecić na pamięc, to fantastyczne uczucie, juz wiem dlaczego tak się katuje dzieciaki "poezją", dla lubości rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 jaki super chłopak bardzo fajnie wyglądał, a jakie ubranka i czapeczki zarąbiste mieli Widać, że cię duma rozpiera ja za to w sobotę dowiedziałam się że moje 2,5 letnie dziecko umie liczyć do 7 po angielsku . Siadła sobie przy zabawkach i zaczęła je ot tak sobie liczyć. Strasznie mnie rozczula jak mówi: łan, tu, fli, fol, fajf itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kondziu przeuroczy przedszkolak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Lidzia brawo ale zdolniacha - mojemu się po polsku nie za bardzo chce do 5 Dziękujemy za komplementa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Lidzia brawo ale zdolniacha - mojemu się po polsku nie za bardzo chce do 5 Dziękujemy za komplementa! zdolniacha jest rzeczywiście, ale każdy by się nauczył, jakby przez pół dnia ktoś mówił do niego po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ale super przedszkolak! a jaka ladna mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Lidzia brawo ale zdolniacha - mojemu się po polsku nie za bardzo chce do 5 Dziękujemy za komplementa! zdolniacha jest rzeczywiście, ale każdy by się nauczył, jakby przez pół dnia ktoś mówił do niego po angielsku To jest właśnie plus przedszkola prywatnego. Jak Konrad chodził to rozumiał że ma iść po swoje buty na drui koniec sali jak mówiono do niego po angielsku. Teraz czasami ja do niego gadam ale onsię dziwnie na mnie patrzy Anjamen - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Lidzia brawo ale zdolniacha - mojemu się po polsku nie za bardzo chce do 5 Dziękujemy za komplementa! zdolniacha jest rzeczywiście, ale każdy by się nauczył, jakby przez pół dnia ktoś mówił do niego po angielsku To jest właśnie plus przedszkola prywatnego. Jak Konrad chodził to rozumiał że ma iść po swoje buty na drui koniec sali jak mówiono do niego po angielsku. Teraz czasami ja do niego gadam ale onsię dziwnie na mnie patrzy Anjamen - dzięki wiesz, ja nawet nie wiedziałam, że ona to umie, bo jeszcze słabo gada, ale mnie totalnie zaskoczyła. Panie w przedszkolu powiedziały, że jest bardzo bystra i wszystko ładnie rozumie co się do niej mówi, chociaż sama jeszcze nie mówi. Takie są zalety dwujęzycznego przedszkola i nikt mi nie powie, że tak małe dzieci nie powinny się uczyć drugiego języka poprzez zabawę. A w domu jak najwięcej mów do Kondzia po angielsku. Nawet jak nie będzie na początku rozumiał, to w pewnym momencie załapie. Ja ze swoimi staram się też rozmawiać, aby utrwalić, to czego się uczą w przedszkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Tia ... moja córka mówi do nas po japońsku ... syn po angielsku ... a język wykładowy zostaje polski ... nie dajmy się zwariować ... pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.11.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Cześć Kruelciu Chciałabym żeby Konrad nauczył się języka ale nie kosztem dzieciństwa. Czas na naukę będziemiałw szkole. No a tak ogólnie to dzisiaj wstał z temperaturą 38,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ojej moze jak sie zima zrobi i mroz zlapie to cale te cholerstwo z powietrza wyginie i nie beda dzieciaczki nam tak chorowac doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Cześć Kruelciu Chciałabym żeby Konrad nauczył się języka ale nie kosztem dzieciństwa. Czas na naukę będziemiałw szkole. No a tak ogólnie to dzisiaj wstał z temperaturą 38,2 o rany zdrówka życzę przedszkolakowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.11.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 no to zdrówka dla kondzia my też niestety na etapie chorowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kurde purde, lebum sebum, torpopulli... wsie choróbska won! Czarownica jestem, to może coś pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts