anjamen 08.12.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czesc Monia Ty juz w robocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no tego to chyba nie wiadomo Monia... dużo zdrowia dla KOndzia Nitka może bym się do Ciebie w końcu wybrała jak bywasz na budowie zaproszenie wciąz open.... tyle, ze teraz siedze z chłopakami ... wiadomo choroba ale jak dobrze pójdzie to w tym lub przyszłym tyg... już się wszystko skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzień doberek Kondziu chyba już lepeij bo wczoraj kupy nie robił więc mam nadzieję że już mu przeszło. Ogólnie dopadła nas depresja budowlana Mamy dość czerwonych ścian! Chcemy już bardzo, bardzo tynki i wylewki...... Mikołaj mnie czyta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 to dobra wiadomosc. bardzo sie ciesze a Mikolaj pewnie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 09.12.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 No i tak trzymać!! Mikołaja przywiozłam, żeby na pewno usłyszał... http://www.ekartki.pl/cards_files/8/8967_tanczacy%20mikolaj%20i%20reniferki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cze Monia ja Ci życzę, żeby czytał ............. ale może list mu wyślij, jakby co to służę adresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.12.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Monia na pewno czyta i myśli jak tu spełnić te wszystkie budowlane prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.12.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 powinno mnie to pocieszyć bo ja już mam dość białych ścian ale jakoś to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja mam jeszcze kawalek k-g ku przestrodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 powinno mnie to pocieszyć bo ja już mam dość białych ścian ale jakoś to nie działa jeju zwariowała czy cuś List do Mikołaja podyktował mi Kondzio. Jak zapytałam czy coś dla may i taty ma przywinieść to powiedział - dla taty duży samochód a dla mamy mały samochód no dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 powinno mnie to pocieszyć bo ja już mam dość białych ścian ale jakoś to nie działa jeju zwariowała czy cuś List do Mikołaja podyktował mi Kondzio. Jak zapytałam czy coś dla may i taty ma przywinieść to powiedział - dla taty duży samochód a dla mamy mały samochód no dobre i to to ja chcę odwrotnie : dla mamy duży dla taty mały bo ja kocham większe auta a moja córka ma 23 pozycje na liście i cały czas dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 powinno mnie to pocieszyć bo ja już mam dość białych ścian ale jakoś to nie działa jeju zwariowała czy cuś List do Mikołaja podyktował mi Kondzio. Jak zapytałam czy coś dla may i taty ma przywinieść to powiedział - dla taty duży samochód a dla mamy mały samochód no dobre i to to ja chcę odwrotnie : dla mamy duży dla taty mały bo ja kocham większe auta a moja córka ma 23 pozycje na liście i cały czas dopisuje Trzeba bylo kartke malutka dac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 powinno mnie to pocieszyć bo ja już mam dość białych ścian ale jakoś to nie działa jeju zwariowała czy cuś List do Mikołaja podyktował mi Kondzio. Jak zapytałam czy coś dla may i taty ma przywinieść to powiedział - dla taty duży samochód a dla mamy mały samochód no dobre i to to ja chcę odwrotnie : dla mamy duży dla taty mały bo ja kocham większe auta a moja córka ma 23 pozycje na liście i cały czas dopisuje Trzeba bylo kartke malutka dac... Mój to skromnie dużo samochodów, tirów, koparek, pociąg, straż pożarną z remizą i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 powinno mnie to pocieszyć bo ja już mam dość białych ścian ale jakoś to nie działa jeju zwariowała czy cuś List do Mikołaja podyktował mi Kondzio. Jak zapytałam czy coś dla may i taty ma przywinieść to powiedział - dla taty duży samochód a dla mamy mały samochód no dobre i to to ja chcę odwrotnie : dla mamy duży dla taty mały bo ja kocham większe auta a moja córka ma 23 pozycje na liście i cały czas dopisuje Trzeba bylo kartke malutka dac... zapłakałaby się aż się boję ile jeszcze jest w stanie dopisać - zachłanna jak matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zapłakałaby się aż się boję ile jeszcze jest w stanie dopisać - zachłanna jak matka dobre, dobre - gorzej jak z listą będzie sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zapłakałaby się aż się boję ile jeszcze jest w stanie dopisać - zachłanna jak matka dobre, dobre - gorzej jak z listą będzie sprawdzać Noooo, porzadek musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zapłakałaby się aż się boję ile jeszcze jest w stanie dopisać - zachłanna jak matka dobre, dobre - gorzej jak z listą będzie sprawdzać Noooo, porzadek musi byc. wiecie jak ja do niej psychologicznie przeawia ze nie mozna miec wszystkiego....a mój mąż wtedy się wcina i mówi: i kto to mówi nie wie dlaczego on sie mnie czepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zapłakałaby się aż się boję ile jeszcze jest w stanie dopisać - zachłanna jak matka dobre, dobre - gorzej jak z listą będzie sprawdzać Noooo, porzadek musi byc. wiecie jak ja do niej psychologicznie przeawia ze nie mozna miec wszystkiego....a mój mąż wtedy się wcina i mówi: i kto to mówi nie wie dlaczego on sie mnie czepia Zabilabym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zapłakałaby się aż się boję ile jeszcze jest w stanie dopisać - zachłanna jak matka dobre, dobre - gorzej jak z listą będzie sprawdzać Noooo, porzadek musi byc. wiecie jak ja do niej psychologicznie przeawia ze nie mozna miec wszystkiego....a mój mąż wtedy się wcina i mówi: i kto to mówi nie wie dlaczego on sie mnie czepia ci faceci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zapłakałaby się aż się boję ile jeszcze jest w stanie dopisać - zachłanna jak matka dobre, dobre - gorzej jak z listą będzie sprawdzać Noooo, porzadek musi byc. wiecie jak ja do niej psychologicznie przeawia ze nie mozna miec wszystkiego....a mój mąż wtedy się wcina i mówi: i kto to mówi nie wie dlaczego on sie mnie czepia Zabilabym... dobra rada - trzymać noże z dala od Małgoś w towarzystwie sknerowatych chłopów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts