zuznka 09.12.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zapłakałaby się aż się boję ile jeszcze jest w stanie dopisać - zachłanna jak matka dobre, dobre - gorzej jak z listą będzie sprawdzać Noooo, porzadek musi byc. wiecie jak ja do niej psychologicznie przeawia ze nie mozna miec wszystkiego....a mój mąż wtedy się wcina i mówi: i kto to mówi nie wie dlaczego on sie mnie czepia ci faceci... no właśnie ja dziś kupiła sobie kolejny prezent od Mikołaja już chyba z dziesiąty w tym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zapłakałaby się aż się boję ile jeszcze jest w stanie dopisać - zachłanna jak matka dobre, dobre - gorzej jak z listą będzie sprawdzać Noooo, porzadek musi byc. wiecie jak ja do niej psychologicznie przeawia ze nie mozna miec wszystkiego....a mój mąż wtedy się wcina i mówi: i kto to mówi nie wie dlaczego on sie mnie czepia Zabilabym... dobra rada - trzymać noże z dala od Małgoś w towarzystwie sknerowatych chłopów I podwazajacych moj autorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 zapłakałaby się aż się boję ile jeszcze jest w stanie dopisać - zachłanna jak matka dobre, dobre - gorzej jak z listą będzie sprawdzać Noooo, porzadek musi byc. wiecie jak ja do niej psychologicznie przeawia ze nie mozna miec wszystkiego....a mój mąż wtedy się wcina i mówi: i kto to mówi nie wie dlaczego on sie mnie czepia Zabilabym... dobra rada - trzymać noże z dala od Małgoś w towarzystwie sknerowatych chłopów mój sknerą nie jest bo miał już z 10000000 powodów żeby mnie np. udusić przedwczoraj np zapytał czy może kupić maszynę do firmy bo ja tak szaleję z rzeczami do domu że on już nie wie jak z kasa stoimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 mój sknerą nie jest bo miał już z 10000000 powodów żeby mnie np. udusić przedwczoraj np zapytał czy może kupić maszynę do firmy bo ja tak szaleję z rzeczami do domu że on już nie wie jak z kasa stoimy yes, yes, yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 mój sknerą nie jest bo miał już z 10000000 powodów żeby mnie np. udusić przedwczoraj np zapytał czy może kupić maszynę do firmy bo ja tak szaleję z rzeczami do domu że on już nie wie jak z kasa stoimy yes, yes, yes doddam iż jestem wyrozumiałą żoną i maszyna już stoi na hali czyż nie jestem cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 mój sknerą nie jest bo miał już z 10000000 powodów żeby mnie np. udusić przedwczoraj np zapytał czy może kupić maszynę do firmy bo ja tak szaleję z rzeczami do domu że on już nie wie jak z kasa stoimy yes, yes, yes doddam iż jestem wyrozumiałą żoną i maszyna już stoi na hali czyż nie jestem cudowna oczywiście, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 mój sknerą nie jest bo miał już z 10000000 powodów żeby mnie np. udusić przedwczoraj np zapytał czy może kupić maszynę do firmy bo ja tak szaleję z rzeczami do domu że on już nie wie jak z kasa stoimy yes, yes, yes doddam iż jestem wyrozumiałą żoną i maszyna już stoi na hali czyż nie jestem cudowna Pewnie że jesteś, my wszystkie jesteśmy cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 trzeba to głośno powiedzieć JESTEŚMY CUDOWNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 o a tu wpadamy w samouwielbienie. Jak cudnie być cudownym. Czesc Cieniaskowa cudna blondyneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 trzeba to głośno powiedzieć JESTEŚMY CUDOWNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wcale, ze nie !!!! Moi chłopcy z zasady proszą o jedną rzecz... i jakoś ani im anie mnie nie przyszło do głowy, ze może byc inaczej..... choć fakt jest taki, że Mikołaj od siebie dużo rzeczy dorzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.12.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Czesc Cieniaskowa cudna blondyneczko Mów, mów jeszcze.......... Cześć Nitka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 10.12.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Cześć wszyskim cudownym kobietkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 trzeba to głośno powiedzieć JESTEŚMY CUDOWNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I TAAAAKIE MĄDRE I WSPANIAŁE Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Poza momentami, w ktorych jestesmy paskudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.12.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Poza momentami, w ktorych jestesmy paskudne. każda kobieta ma prawo do focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Monia... Dzieks. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/BOU06_56.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.12.2009 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 O rajuśku jak ja dawno róż nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 O rajuśku jak ja dawno róż nie dostałam Trzeba to zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.12.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Witanko Spałam dzisiaj w dzień 3h i już się boję nocy - chyba trzeźwa spać nie pójdę Chodzi mi ostatnio po głowie cała biała ścianka w kuchni bo LG wprowadził do sprzedaży białego SBS-a /piekarni też biały/ tylko ciekawa jestem jak to będzie w realu wyglądało z białymi frontami na połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 no mozesz zobaczy u Justyny jak wyglada bialy piearnik z bialymi meblami ale pewnie widzialas.... w tym wzgledzie jestem tradycjonalistka wole srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts