Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, bardzo dziękuję. :D

To jest śliczne 8) http://albamar.vanica.pl/aukcje/zdjecia/6/1ffff91302d823b0.jpg

http://albamar.vanica.pl/aukcje/zdjecia/6/1ffff91302d823b0.jpg

O ja głupia właśnie teraz tu gdzie mieszkamy mam taką na podwórku i to w tym samym kolorze 8) . Jak zakwitnie to wstawię fotki. Aaa na kwiatki trzeba czekać od posadzenia minimum 2 lata :).

Na ogrodzenie to mi szkoda takiej piękności myślałam raczej o dzikim winogronie albo bluszczu tak żeby nas sąsiedzi nie oglądali :wink:

W leroy-u i castoramie nic nie było. Kupię coś w tygodniu w sklepie ogrodniczymw Wesołej

dzien dobry...

a ja jesienią takie sobie wsadziłam, ale chyba nic z tego mi nie wyjdzie bo mnie zalało i chyba mi to zdechło niestety :(

Nitusia, teraz może wygladać jak zdechnięte, bo ma lekko zdrewniałe łodyżki, ale przyjrzyj się uważnie i może zauważysz nabrzmiałe pąki na łodyżkach?

Ja jeszcze do kuchni :oops:

Skoro będzie sufit obniżany, to może warto dać szafki do sufitu? Wtedy się syf nie zbiera i wygląda jakoś tak porządniej chyba...

I też mi się to cargo tu nie widzi, tym bardziej że wydaje mi się jednak, że takie wysokie cargo (zresztą niskie też, w sumie) jest wygodne, jak się ma do niego dostęp z dwóch stron, a tu masz tylko jedną... Nawet jeśli to jest 30, to zawsze jakaś szerokość i jak nie masz tylko rzeczy o szerokości 30cm, to do tych w dalszym rzędzie jednak ciężko jest się dostać...

I symetrię psuje, to fakt ;)