monia i marek 22.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Proszę, Rasiu Mnie też urzekła wistewria, już dawno, ale na razie nie mam odpowiednich podpór, żeby ją wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Monia, bardzo dziękuję. To jest śliczne http://albamar.vanica.pl/aukcje/zdjecia/6/1ffff91302d823b0.jpg http://albamar.vanica.pl/aukcje/zdjecia/6/1ffff91302d823b0.jpg O ja głupia właśnie teraz tu gdzie mieszkamy mam taką na podwórku i to w tym samym kolorze . Jak zakwitnie to wstawię fotki. Aaa na kwiatki trzeba czekać od posadzenia minimum 2 lata . Na ogrodzenie to mi szkoda takiej piękności myślałam raczej o dzikim winogronie albo bluszczu tak żeby nas sąsiedzi nie oglądali W leroy-u i castoramie nic nie było. Kupię coś w tygodniu w sklepie ogrodniczymw Wesołej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Więc kup winobluszcz pięcioklapkowy - jest piękny, tworzy wspaniałe sciany zieleni, a jesienią wybarwia się na czerwono . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Monia dzięiwłaśńie o to mi chodziło http://inspiracje.leroymerlin.pl/original/39_Taras_w_jesiennym_sloncu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Normalnie chyba się zmówiłyśmy ja kupiłam to samo od dłuższego czasu chciałam dokupić winobluszczy, ale czekałam na wiosnę, teraz doszłam do wniosku, że kupię i tym samym przyciągnę wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Monia dzięiwłaśńie o to mi chodziło http://inspiracje.leroymerlin.pl/original/39_Taras_w_jesiennym_sloncu.jpg mój winobluszcz już wyczuł wiosnę i wypuścił pąki lisciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.03.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dardulka pięknesą nie??? Ja się chyba jednak skusze na ten tróklapowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja się skusiłam, bo chcę szopę obsadzić naokoło a teraz bardziej to drzewka owocowe kupuję, bo na ogród jeszcze muszę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzien dobry... a ja jesienią takie sobie wsadziłam, ale chyba nic z tego mi nie wyjdzie bo mnie zalało i chyba mi to zdechło niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzien dobry... a ja jesienią takie sobie wsadziłam, ale chyba nic z tego mi nie wyjdzie bo mnie zalało i chyba mi to zdechło niestety Nitusia, teraz może wygladać jak zdechnięte, bo ma lekko zdrewniałe łodyżki, ale przyjrzyj się uważnie i może zauważysz nabrzmiałe pąki na łodyżkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 jak odkorkuję moją działkę i spuszczę wode to może uda mi się zajrzeć do nich i pomacać te pędy... ale nie spodziewam się niczego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nitu roślinka się tak łatwo nie da może nie wszystkie się potopiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Monisiu, i co skusiłaś się na tego trójklapowego??? Ja na moje jeszcze czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Może jutro skoczymy do ogrodowego bo mąż mawolne albo w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.03.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ja jeszcze do kuchni Skoro będzie sufit obniżany, to może warto dać szafki do sufitu? Wtedy się syf nie zbiera i wygląda jakoś tak porządniej chyba... I też mi się to cargo tu nie widzi, tym bardziej że wydaje mi się jednak, że takie wysokie cargo (zresztą niskie też, w sumie) jest wygodne, jak się ma do niego dostęp z dwóch stron, a tu masz tylko jedną... Nawet jeśli to jest 30, to zawsze jakaś szerokość i jak nie masz tylko rzeczy o szerokości 30cm, to do tych w dalszym rzędzie jednak ciężko jest się dostać... I symetrię psuje, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dorcia carga nie będziezrobię sobie taktaką szafkę z szufladamiw środku hmmm mówiszszafki do sufitu - pomyślę ipotemcoś wyskrobię i wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To ja też wiosennie ... czekam na prawie 150 roślin i już nie moge się doczekać kiedy będę mogła je posadzić ... taką tez będę miała http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/MagnolialilifloraNigra.jpg wiosennie się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A cio to? Ładne Kurka Ty wszędzie o tych roślinkach - normalnie zaraz się zarażę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A cio to? Ładne Kurka Ty wszędzie o tych roślinkach - normalnie zaraz się zarażę... Dorcia ja właśnie wszystko aby Cię zarazić ... to Magnolia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Bry A cio to? Ładne Kurka Ty wszędzie o tych roślinkach - normalnie zaraz się zarażę... na mnie powoli już ta zaraza przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts