Asiek i Jacuś 29.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nadal nie wiem czego chcę. Mam nadzieję że jak już trzeba będzie wybrać to się zdecyduję To jako że spóźniłam się z życzeniami świątecznymi, to teraz własnie tego Ci przybywam życzyć: coby szybko dni wykończeniówki nastały i aby trafne decyzje same do Ciebie przyszły - NAJLEPSZEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.12.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.12.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 spokojnie, zdecydujesz się zdecydujesz, jesli odpowiednio spokojnie do tego podejdziesz i nie ogarnie Cię szał chęci posiadania wszystkiego co jest na rynku Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.12.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 spokojnie, zdecydujesz się zdecydujesz, jesli odpowiednio spokojnie do tego podejdziesz i nie ogarnie Cię szał chęci posiadania wszystkiego co jest na rynku Miłego dnia jak zwykle Mysza mądrze prawi doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.12.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 spokojnie, zdecydujesz się zdecydujesz, jesli odpowiednio spokojnie do tego podejdziesz i nie ogarnie Cię szał chęci posiadania wszystkiego co jest na rynku Miłego dnia Właśńie stwierdziłam że potrzebuję dodatkowych dwóch łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 spokojnie, zdecydujesz się zdecydujesz, jesli odpowiednio spokojnie do tego podejdziesz i nie ogarnie Cię szał chęci posiadania wszystkiego co jest na rynku Miłego dnia Właśńie stwierdziłam że potrzebuję dodatkowych dwóch łazienek niezle niezle. wybierz te ktora jest bardziej ponadczasowa, zeby Ci sie nie znudzila za chwile. jak mi te piiiiiiiii lerable (nie moge juz na nie patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.12.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 spokojnie, zdecydujesz się zdecydujesz, jesli odpowiednio spokojnie do tego podejdziesz i nie ogarnie Cię szał chęci posiadania wszystkiego co jest na rynku Miłego dnia Właśńie stwierdziłam że potrzebuję dodatkowych dwóch łazienek niezle niezle. wybierz te ktora jest bardziej ponadczasowa, zeby Ci sie nie znudzila za chwile. jak mi te piiiiiiiii lerable (nie moge juz na nie patrzec Na dole na 100% szara ale góra nie mam pojęcia Zawsze mam jeszcze kotłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Monika spokojnie wyważ sobie ze 3 -4 kolory na cały dom i urzadzaj. Wybierz drewno, dominujące kafle-jesli planujesz na podłogi, tak zeby nie robić kazdego pomieszczenia z osobna, a zeby uzyskac wrazenie spojnej calości i przenikania się pomieszczen i uzupełniania. Potem charakter poszczególnym pomieszczeniom nadajesz przez dodatki. Tylko pamiętaj bez szaleństw.Sama radze, a mi nie zawsze to wychodzi- no trudno praktyka trudniejsza od teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Monika, luuuuz. Najlatwiej chyba zaczac od lazienek - przejdz sie po sklepach, oblukaj ceny, zaraz Ci sie wyczysci metoda eliminacji. Tez mialam zamet na poczatku, wszystko mi sie podobalo w necie, a potem na zywca to juz nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.12.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Monika spokojnie wyważ sobie ze 3 -4 kolory na cały dom i urzadzaj. Wybierz drewno, dominujące kafle-jesli planujesz na podłogi, tak zeby nie robić kazdego pomieszczenia z osobna, a zeby uzyskac wrazenie spojnej calości i przenikania się pomieszczen i uzupełniania. Potem charakter poszczególnym pomieszczeniom nadajesz przez dodatki. Tylko pamiętaj bez szaleństw.Sama radze, a mi nie zawsze to wychodzi- no trudno praktyka trudniejsza od teorii Mysia Ty chyba na jakiejś uczelni wykładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Mysza mam trzy kolory - szary /podłogi cały parter, blat w kuchni, kanapy/ brąz /parkiet, fronty w kuchni zabudowa w salonie stół w jadalni krzesła /biały /wszystkie ściany/ Małgoś - ooo fakt ceny są zabójcze i tak chyba kuchnia będzie z laminatu bo ostatnio oglądałam, macałam i nic mu nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy............ kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Monia a gdzie to drzewo co mam oblukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.12.2009 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 to może być czeresnia, olcha podbarwiana ewentualnie wiśnia. Podobny efekt da iroko, ale bardziej koniakowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.12.2009 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Mysza mam trzy kolory - szary /podłogi cały parter, blat w kuchni, kanapy/ brąz /parkiet, fronty w kuchni zabudowa w salonie stół w jadalni krzesła /biały /wszystkie ściany/ Małgoś - ooo fakt ceny są zabójcze i tak chyba kuchnia będzie z laminatu bo ostatnio oglądałam, macałam i nic mu nie brakuje No to dobre masz kolory, spokojne, latwo do nich dobrac dodatki. Biale sciany rulez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.holidays.zingerbugimages.com/NewYear/happy_new_year_reflecting_smile.gif Coby Wam się dobrze działo budowało i mieszkało!!! Życzy rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.12.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszytkiego najlepszego w Nowym Roku, żeby był lepszy niż ten mijający, a przynajmniej by gorszy nie był i spełnienia choć kilku marzeń http://2.bp.blogspot.com/_T9Nh65MTx9o/R3qzjmWjldI/AAAAAAAAAWQ/DwjTVRXnLyA/s320/Wall+Street+New+Years.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.zwani.com/graphics/new_years/images/newyearfireworks5667.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/48/6/d/622.jpg Życzy Magda z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts