AnonimGall 02.10.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 jaki polecacie? chodzi o mycie szyby w kominku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heizer 02.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 jaki polecacie? chodzi o mycie szyby w kominku.... Cze ! Polecam "elix" (http://www.stak.com.pl). Cuchnie jak diabli ale poradzi sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 03.10.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Firmy ORO, jest naprawdę dobry, po spryskaniu ścierasz mokrą szmatką i po wszystkim.również środki do łazienki tego producenta są naprawdę dobre.U nas dostępne są w obi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 03.10.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 ŚRODEK DO CZYSZCZENIA PIEKARNIKÓW I GRILLI PRODUCENTEM JEST CHEMICZNA SPÓłDZIELNIA PRACY BETESCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jax 03.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 jaki polecacie? chodzi o mycie szyby w kominku.... najlepszy i najtańszy jest miałki popiół pozostały po paleniu, wilgotną szmatką nabierasz troche popiołu i wycierasz szybe. Sprawdz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 03.10.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ja czyszczę 2-fazowo.Faza 1 : przecieram szmatką nawilżoną wodą z detergentem lub mydłem.Schodzi ta część czarnego nalotu która nie przywarła do szyby Faza 2 : spryskuję szybę właściwym środkiem i po chwili przecieram wilgotną szmatką, usuwając brunatny nalot. Co 2-3 palenia stosuję tylko fazę 1. Co 4-6 paleń obie fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 04.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Stosuję płyn kupowany w Geancie/Realu. Za czasów Geanta był to płyn do grillów i kominków Leader Price, za czasów Reala nazywa się Gold Drop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 04.10.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A mocne przepalenie w kominku nie pomaga ? U mnie zwykle szyba brudzi się przy dogaszaniu się ognia w kominku, po dorzuceniu szyba się oczyszcza. Co najwyżesz osad pozostaje w dwóch dolnych narożnikach, ale te czyszczę tylko jak ma przyjść teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heniek 04.10.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam.Polecam SUCHE drewno.Takie używam i nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts