magerka 23.08.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Twoje zewnętrznę drzwi są wspaniałe mam identyczne kolor orzech zamawiałam w Porębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.08.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam Jestem jeszcze " młoda" na tym formum i na razie sie wczytuję z dzienniki budowy. Muszę powiedzieć,że bardzo spodobał mi się Twój dziennik i załączone do niego zdjęcia. Wszystko idzie sprawnie a cała budowa wygląda wspaniale. Na pewno nie wszystko idzie po naszej myśli, ale i tak podziwiam zacięcie. Ja odczuwam na razie radość, bo tak na prawde jeszcze nie wiem co mnie czeka... Mam ogromna prośbę, zwracałam uwagę na twoje zdjęcia i bardzo podoba mis ie praca firmy budowlanej, która stawiała ci ściany...czy mogłabyś mi coś na ich temat napisać i ewentualnie podać numer tel do nich. Będę bardzo wdzięczna. Nie ukrywam,że dom buduję sama ( mój mąż jest ciągle w pracy) i poszukuję rózne ekipy , które są już sprawdzone. Pozdrawiam i trzymam kciuki, aby wszystko przebiegało nadal sprwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts