mowaleria 15.03.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Płytki kupiłam przez allegro - musiałam pojechać po nie do Gorzowa Wlkp bo transport był droższy niz płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 15.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Taka duża różnica, że opłacało się samemu przywiezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 15.03.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Kupiłam 15m2 płytek - zapłaciłam 450zł, a za transport facet chciał 300zł. Paliwo do Gorzowa i z powrotem kosztowało mnie około 100zł. Ale mam ten plus, że posiadam auto dostawcze bo w osobówkę byśmy się nie zabrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ale Ty masz wody na działce.. O kurcze.. Chyba jakieś porządne odwodnienie będziesz musiała dać.. Rzeczywiście ekipa jest sprawna i oby taka pozostała do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Co do wody na działce to widziałem jeszcze gorsze warunki, ale faktycznie na pewno nie jest to nic przyjemnego. Ekipa niech zasuwa a inwestorom powodzenia i wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 16.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ale rozumiem, że za te płytki w Poznaniu zapłaciłabyś np. 1000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jance007 17.03.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witajcie, my też zamierzamy budować Saszę,też lustrzane odbicie i b/ garażu!!! Na razie zbieramy papiery, może ruszymy latem, tak więc będziemy Wam kibicować! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 17.03.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Bardzo mi miło, że również będziecie budować Saszkę - mało jest tu osób budujących ten domek. Gdzie będziecie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 18.03.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Gratulacje stanu 0. Teraz się zacznie "w górę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 18.03.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Mowaleria nie wiem czy wiesz ale masz "pod nosem" (=w Borówcu) świetnego architekta wnętrz i ogrodów w ogóle to gratuluję "zera" i powodzenia dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jance007 18.03.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nasz Sasza będzie stała w Czersku (woj. pomorskie), szkoda, że tak daleko Gratulujemy stanu Zero!!! To juz coś, wygląda nieżle. A tak w ogóle, to idzie jak burza, super, że dołączacie zdjęcia, miło się ogląda i podziwia! Pozdrawiamy. PS. Ile dokładnie zużyliście bloczków betonowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 18.03.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Kupiliśmy 1200szt bloczków - jedna paleta została - będzie na schody wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 18.03.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Mowaleria nie wiem czy wiesz ale masz "pod nosem" (=w Borówcu) świetnego architekta wnętrz i ogrodów w ogóle to gratuluję "zera" i powodzenia dalej Dzięki za informację - nie wiedziałam. Szczerze mówiąc nawet nie szukałam projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 19.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Aaaa! Nasza - Sasza, jest w trakcie adaptacji i od czerwca będzie się budować Z uwagą śledzę wasz dziennik! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 21.03.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Gratuluję fachowej ekipy budowlańców. w takim tempie to w wakacje przeprwadzka Pogodą się nie przejmujcie. Gorzej nie bęzie a cóż to za mała pomocnica pilnuje ytonga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 21.03.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 A to moja córeczka Maja Dzieci uwielbiały na działce bawić się w szukano - chowały się za paletami Ytonga - teraz są zrozpaczone, bo w szybkim tempie znikaja ich kryjówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.03.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Moja córeczka to też Maja Wesołych i spokojnych Świąt dla całej rodzinki! http://images33.fotosik.pl/187/9e3b1d92b30fcccc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Radosnych, rodzinnych i spokojnych świąt!http://www.kartki.moje.pl/kartki/16/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 22.03.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Witam...ja w sprawie tego stropu...czy w tej cenie kupiłas same bloczki terrivy? bo ja też wparę dni temu regulowałam rachunki za strop w hurtowni i sie załamałam, bo sam strop to ca 10 000 zl, plus do tego beton do zalania ca 5 000, plus do tego jakas belka stalowa (musiala byc extra, bo zmieniano strop) ca 2 000 , plus cala reszta tzn. jakies gwożdzie, nakretki, belki stropowe, igly itd - razem 3000 ZAŁAMKA!!!!! dodam, że powierchna stropu u mnie to ca 110 m kw.a co się tyczy terminow...to chyba będzie dobrze...u mnie strop będzie sie suszył ca 2-3 tyg - podobno tak powinno się robic zanim wejda z górą, a potem dach, więc u Ciebie powinno byc podobnie. a przy okazjii - spokojnych i radosnych Świąt Wielkiej NocyAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 22.03.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Witam - te 10k to za belki stropowe, pustaki keramzytowe, i szalunkowe C i L. U mnie sa 3 belki stalowe HE-B180. Jestem zrozpaczona - nie spodziwałam się aż takiego kosztu Zastanawiałam się też nad stropem kanałowym - tutaj m2 kosztuje około 80zł - do tego też te HE-By muszą być, też beton ale mniej i mniej stali. Mój wykonawca twierdzi jednak, że może być problem z osadzeniem tych płyt w okolicach klatki schodowej - bo podobno nie będzie na czym ich oprzeć. Nie do końca sie z tym zgadzam, bo wiem że np. Robert i Aga, którzy wybudowali ten sam domek mają taki strop i nie było problemów Zamówiłam już terivę ale mam spore wątpliwości czy dobrze zrobiłam - czy nie topię niepotrzebnie kasy. Strop ma 150m2 - całość - ale odchodzi klatka schodowa, kominy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts