pati25 14.12.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Witam .Mam ten wkład wyglada ok ...fajnie sie grzeje ale ten smród..okropny przy pierwszych rozpaleniach?kiedy on zniknie?jak intensywnie palic by ten okropny smród zanikł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian70 06.02.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witam! Mam Zuzie 19kw i uważam że oprócz małego popielnika jak już wcześniej ktoś napisał nie jest zła.Nie jestem za badziewiem ale nie lubie przepłacać za coś co faktycznie jest takie same jak inny tanszy produkt.Jest solidnie zrobiona, wygląd to kwestia gustu jak samochód czy kobieta. Najważniejsze co później.Ja kupowałem 2,5 roku temu i był w cenie naprawde dobrej w porównaniu z innymi.Dziś wybrałbym kominek podobny ale rzeczywiście ten popielnik trochę mały .Kolega kupił Lechme ma duży popielnik ale po za tym, mi sie nie podoba wykonanie uważam za gorsze.A i na koniec podpowiem tym którzy się zdecydują. Załóżcie sobie dobrą sprężynę na ręcznym pręcie od przepustu kominowego . Super sprawa .Otwieram sobie drzwi a w raz z nimi otwiera się komin. Nigdy nie mam cofki.Jak ktoś chce podpowiem prześlę zdjęcia jak samemu zrobić tak prosty gadżet.Podam mojego maila [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts