MaciekS 29.07.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Witam mam takie pytanie-czy ktoś z was budował z bloczków betonu komórkowego PREFABETU-KOLBUSZOWA do klejenia odmiany 400 wym.36x24x59( pióro - wpust). Ciekaw jestem waszych opinii na temat jakości tych bloczków, mam zamiar w najbliższym czasie rozpocząć budowę i szukam godnego polecenia producenta pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Artrok 04.08.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Budowałem z tych samych bloczków w tamtym roku. Są równe i bardzo dobrze się z nich buduje. Jeszce nie mieszkam więc nie mogę ci powiedzieć czy są ciepłe, ale nie mam zamiaru ocieplać domu. Są tańsze od Ytonga a różnicy w materiale nie ma żadnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts