Marcin-B 03.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 jak porównać poszczególne materiały pod względem przenikania ciepła. Mam na myśli porównanie orientacyjne np.1 cm styropianu odpowiada 5 cm suporeksu klasy 600 lub 15 cm cegły pełnej itp. Gdzieś miałem taki wykres ale nie mogę go znaleść. Moge to policzyć sam ale nie wiem jak do tego się zabrć z jakich parametrów to się oblicza jak ktoś zna jakieś wzory to bardzo proszę o pomocpozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romwis 03.10.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Poszukaj w sieci i ściągnij sobie programik TERMIKA firmy Datacomp.Fajna i pożyteczna zabawa.pzdr.-romwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin-B 04.10.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Pobrałem ten programim "Audytor OZC" wydaje się niezły ale muszę się w niego zagłębić, ciekawa jest ta baza materiałów (całkiem spora). dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin-B 04.10.2007 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ten programik "termika" też niezły bardziej przejrzysty, włsnie pobrałem dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts