sylwia13 03.10.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Czy ktoś może mi napisać czy różni się gres szkliwiony, polerowany a rektyfikowany? Tzn. chodzi mi o rektyfikowany, bo tamte to wiem mniejwiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 04.10.2007 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 04.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Rektyfikowany oznacza, że gres posiada idealnie równe brzegi, dzięki czemu można taki gres układać bezfugowo bo idealnie do siebie przylega. Rektyfikowany może być i szkliwiony i polerowany, rozpoznasz go po cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 04.10.2007 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 To czyli dobrej jakości(równy) powinien być. Mi chodzi o ten gres http://www.muratordom.pl/cz_produkt/667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 04.10.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 że rektyfikowany nie znaczy dobrej jakosci tylko że równy, oczywiscie ren twoj mozna uznac za dobry.a bezfugowo nie znaczy na styk fuga ma wtedy do 2 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 05.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Rektyfikowany oznacza, że gres posiada idealnie równe brzegi, dzięki czemu można taki gres układać bezfugowo bo idealnie do siebie przylega. Rektyfikowany może być i szkliwiony i polerowany, rozpoznasz go po cenie. ...szkoda tylko, ze bezfugowo nie da sie położyć na ogrzewaniu podłogowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 08.10.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 A ja z innej beczki. Jaki polecacie gres do kuchni ,holu i jadalni? Polerowany czy szkliwiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 08.10.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Sorry już widzę że taki temat był muszę tam spojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts