acca5 03.10.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 W jakim wieku byłyscie mając ostatnie czyli najmłodsze dziecię. Tak jestem ciekawa i czy urodziłybyscie jeszcze gdyby były ku temu warunki- many i zdrowie bo ,że nowe domki mamy to wiem wiec miejsce zawsze sie znajdzie. Tak sie zastanawiam cichutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.10.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witaj, urodziłam córę jak miałam 29 lat, bardzo się chciałam "wyrobić" przed 30 z drugim dzieckiem Trzeciego dziecka nie planuję i nie chodzi tu o pieniądze czy miejsce w domu A gdyby los zadecydował inaczej, to mielibyśmy troje dzieci i już (choć wolałabym, żeby zostało tak jak jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Pierwszą córkę urodziłam w wieku 27 lat, drugą - mając lat 31, a nasze bliźniaczki przyszły na świat jak ich mamie brakowało 3 tygodni do skończenia 33 wiosen. I myślę, że już wystarczy. Bliźniaczki mają wspólny pokój, starsze są osobno, wolnych pokoi niet Mam nadzieję że na tym jednak zakończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 03.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Młodego urodziłam, jak miałam 35 lat. Więcej już nie będzie, ale Młody ma trójkę starszego rodzeństwa, więc i tak jest ponad normę A wolnych pokoi też już nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 03.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ja swoje pierwsze dzicie urodziłam mając 30 lat , drugie 32 lata i jeszcze marzy mi sie jedno tak przed skończeniem 35 lat. Mamy dwóch chłopców i córcia by sie przydała , ale trzeci synek to też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 04.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Pierwsze dziecko w wieku 25 lat, drugie w wieku 33 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 04.10.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Znajoma swojej 19 letniej córce urodziła braciszka, mając 42 lata, czy coś koło tego. Jak na ten wątek, to chyba wygrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.10.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 "ostatniego potomka" - moją drugą córkę, urodziłam mając 27 lat takie "zrywy", aby mieć jeszcze dzidziusia, miałam często, szczególnie jak córki podrosły i nie dawały już robić ze sobą wszystkiego, np. wyłaskotać, wycałować lub po prostu wziąć na kolana, a mi tego bardzo brakowało ale już mi przeszło, trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Druga córa w wieku 26 l. Teraz to już pannica, a ja mam tzw. luzik. Jakoś tak odeszla mi chęć na posiadanie jeszcze jednego dzidziusia. Wiek nie ten, zdrowie nie te... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 04.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Znajoma swojej 19 letniej córce urodziła braciszka, mając 42 lata, czy coś koło tego. Jak na ten wątek, to chyba wygrała? Mam koleżankę, która w tym roku kończy 40- kę, i bardzo by chciała miec dzieci. Więc jeszcze ma szanse!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.10.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kurcze to ja się przyznam ,że ostatnie dziecię rodzilam mając 38 lat i żałuję,że nie były to bliźniaki szkoda,że jestem juz taka stara bo na pewno byłoby jeszcze jedno- czyli trzecie ale cóż mam dziewczynkę i chłopca. Juz odpoczęłam od niemowleckich czasów i takie mnie głupawe mysli nachodzą. Strach ma duże oczy tyle ,że w tym przypadku uzasadnione. Wczoraj byłam na porodówce i dziewczyna rodziła taka śliczna malutką bez jednego krzyku- wzorcowo, mówię wam. gdyby mi ktos takie podarował to kto wie , kto wie. A taka śliczna ta malutka,że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 04.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kurcze to ja się przyznam ,że ostatnie dziecię rodzilam mając 38 lat i żałuję,że nie były to bliźniaki szkoda,że jestem juz taka stara bo na pewno byłoby jeszcze jedno- czyli trzecie ale cóż mam dziewczynkę i chłopca. Juz odpoczęłam od niemowleckich czasów i takie mnie głupawe mysli nachodzą. Strach ma duże oczy tyle ,że w tym przypadku uzasadnione. Wczoraj byłam na porodówce i dziewczyna rodziła taka śliczna malutką bez jednego krzyku- wzorcowo, mówię wam. gdyby mi ktos takie podarował to kto wie , kto wie. A taka śliczna ta malutka,że hej. a dlaczego bez krzyku to wzorcowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 04.10.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja swoje pierwsze urodziłam mając 26 lat, a drugie prawie 32. Teraz to pierwsze jest już dorosłe i też mi troszkę żal, że nie mogę już przytulić takiego słodkiego malutkiego ciałka . No to teraz czekam na wnuki i będę przytulać ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 04.10.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 acca5 jeżeli Ci zdrówko dopisuje i ochota jest, to myślę, że temat wart rozważenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nasza czwarta niespodzianka pojawiła się w (prawie) moje 34 urodziny Zdecydowanie nie planuję dlaszego powiększania rodziny - niech się inni wykazują Pozdrawiam wszystkich "czwórkowych" rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.10.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Wzorcowo bo na jednym partym 3 x cisnęła z wymianą oddechu , spożytkowała energię bólu na konkret a nie krzyk. Zrobiła tak 2 razy i mała juz była. Poza tym II faza porodu w wodzie więc tu jej skróciły sie męki i po sparwie , rzadko rodzą tak kobiety, najczęściej krzyczą żywcem zarzynane. Ale gwoli scisłości wiem ,że naprawde to boli; ta mama po prostu miała wysoki próg bólu stad zero krzyku i koncentracja na parciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 05.10.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Znajoma swojej 19 letniej córce urodziła braciszka, mając 42 lata, czy coś koło tego. Jak na ten wątek, to chyba wygrała? Moja mama urodziła mnie mając 46l:D , więc póki co to ją ogłaszam zwyciężczynią . A ja pierwszego synka urodziłam w wieku 27l, drugiego dwa lata później. I na tym kończę. No chyba, że będzie trzeci potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 czasem sobie tak myślę...że jak mój syn pójdzie na studia - za 8 lat...i zwolni pokój... i zrobi sie pusto w gniazdku...ja bedę miała 40...to chyba nie będzie za późno na maleństwo i drugią młodość... Why not ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.10.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Póki co mamy córkę, która daje nam nieźle w kość. Chyba zamówię Super nianię A wracając do tematu to Zuzia przyszła na świat gdy miałam 29 lat. Zaraz kończę 31 i plan jest taki, że jak tylko zamieszkamy w nowym domu (przyp. red. - połowa przyszłego roku) to postaramy się o kolejnego potomka. Mam nadzieję, że nie będzie tak żywiołowy jak Zuza, bo normalnie czasami to sił brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 tak sobie was czytam ........ najmlodszego syna rodzilam w wieku ..22 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts