kachna28 05.10.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kobiety- dziękuję, że podnosicie mnie na duchu !!! mam 28lat i wydawało mi się, że zegar biologiczny już coraz szybciej tyka Nie mamy jeszcze dzieci (4 lata po ślubie) -a to ze względów finansowo-lokalowo-organizacyjnych. W przyszłym roku wprowadzamy się do nowego domku i zaczniemy chyba coś myśleć ... jak dobrze pójdzie to z tego myślenia potomek będzie zapewne jak będę miała 30 lub 31latek, a z tego co czytam to mogę śmiało planować nawet do 50tki Moja konsternacja wynikała z faktu, że mam dwie koleżanki, które urodziły pierwsze dziecko mając 19lat a obecnie czekają na drugie i przy każdym spotkaniu z dumą pokazują swoje brzuchy -a ja nie mam co pokazać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 05.10.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kobiety- dziękuję, że podnosicie mnie na duchu !!! mam 28lat i wydawało mi się, że zegar biologiczny już coraz szybciej tyka Nie mamy jeszcze dzieci (4 lata po ślubie) -a to ze względów finansowo-lokalowo-organizacyjnych. W przyszłym roku wprowadzamy się do nowego domku i zaczniemy chyba coś myśleć ... jak dobrze pójdzie to z tego myślenia potomek będzie zapewne jak będę miała 30 lub 31latek, a z tego co czytam to mogę śmiało planować nawet do 50tki Moja konsternacja wynikała z faktu, że mam dwie koleżanki, które urodziły pierwsze dziecko mając 19lat a obecnie czekają na drugie i przy każdym spotkaniu z dumą pokazują swoje brzuchy -a ja nie mam co pokazać . A wiesz że małe dzieci odmładzają? Jak poczuję się staro w wieku np 40 lat to postaram sie o trzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.10.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 W XXI wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 08.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ... jak dobrze pójdzie to z tego myślenia potomek będzie zapewne jak będę miała 30 lub 31latek, a z tego co czytam to mogę śmiało planować nawet do 50tki Obawiam się, że z samego myślenia, to nawet do 50-tki Ci sie nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 08.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ... jak dobrze pójdzie to z tego myślenia potomek będzie zapewne jak będę miała 30 lub 31latek, a z tego co czytam to mogę śmiało planować nawet do 50tki Obawiam się, że z samego myślenia, to nawet do 50-tki Ci sie nie uda no i planować to można pewnie i do 100-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ... jak dobrze pójdzie to z tego myślenia potomek będzie zapewne jak będę miała 30 lub 31latek, a z tego co czytam to mogę śmiało planować nawet do 50tki Obawiam się, że z samego myślenia, to nawet do 50-tki Ci sie nie uda To dzieci nie z myślenia się biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.10.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 A ja (50) jak dotąd - nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 A ja (50) jak dotąd - nic. To na co Ty chłopie czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 A ja (50) jak dotąd - nic. To na co Ty chłopie czekasz? Właśnie nie mogę sobie przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kobiety- dziękuję, że podnosicie mnie na duchu !!! mam 28lat i wydawało mi się, że zegar biologiczny już coraz szybciej tyka Nie mamy jeszcze dzieci (4 lata po ślubie) -a to ze względów finansowo-lokalowo-organizacyjnych. W przyszłym roku wprowadzamy się do nowego domku i zaczniemy chyba coś myśleć ... jak dobrze pójdzie to z tego myślenia potomek będzie zapewne jak będę miała 30 lub 31latek, a z tego co czytam to mogę śmiało planować nawet do 50tki Moja konsternacja wynikała z faktu, że mam dwie koleżanki, które urodziły pierwsze dziecko mając 19lat a obecnie czekają na drugie i przy każdym spotkaniu z dumą pokazują swoje brzuchy -a ja nie mam co pokazać . Ja rodziłam dzieci(2 córki) w wieku 25 i 28 lat.I wiesz czego żałuję? Tego ,że dopiero teraz(47) buduję dom.Moje córki są już studentkami-jedna 4 rok, druga 1 rok.I jest mi żal,że w naszym domu będą spędzały mało czasu,nie będą latały po ogrodzie,budziły się razem z nami itd.Co najwyżej zastąpią nam to pewnie wnuki Jak będziesz już miała swój domek,to spraw sobie jeszcze wiekszą radość-dziecko. Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.10.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ha,ha.... Smichu warte To teraz ja Jeden student w Krakowie na 2 roku. Drugi na 1szym w Wawie a obok mam 5-cio latka Mówi i tak - "Ty mi nie zadawaj już takich łatwych zagadek - bo ja mam 5 lat" Gdyby nie on - to dom który wykończyłem 1,5 roku temu nie miałby najmniejszego sensu. Moja miała 39. Lęki, stres...... Dobrze że go mam. Został jedynym na nowym domu. Reszta pokoi wolna. Studentke przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 09.10.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 bobiczek - wzruszyłeś mnie... Dobrze że go mam...i wszystko... mów dalej - bo jak na razie mam podobne plany do Twoich... ciekawe czy też zapomnę o czym miałam pamiętać.. .a z kazdym rokiem człowiek robi się coraz bardziej leniwy i wygodny... i rośnie poziom pesymizmu.... Szukam zatem jednostek chorobowych z nieuleczalnym optymizmem - chętnie się zarażę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.10.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kumpel mój najlepszy. I najlepszy w zarządzaniu pracami na ogródku. No i mecze chadzamy razem. Rolki se kupiliśmy oba - arenaline żeby podnieść. Bo rower jakoś mało daje. Kozła ma swojego przy domu. No i żadna robota mi bez niego w obejściu nie wychodzi. Acha. I juz został w tym roku wujkiem. Posyłam link wujka i bratanka. Obaj moi. A jeszcze miedzy nimi jeden i drugi student. http://foto.onet.pl/gmqsm,dcgog0jdcjgc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 18.10.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Kumpel mój najlepszy. I najlepszy w zarządzaniu pracami na ogródku. No i mecze chadzamy razem. Rolki se kupiliśmy oba - arenaline żeby podnieść. Bo rower jakoś mało daje. Kozła ma swojego przy domu. No i żadna robota mi bez niego w obejściu nie wychodzi. Acha. I juz został w tym roku wujkiem. Posyłam link wujka i bratanka. Obaj moi. A jeszcze miedzy nimi jeden i drugi student. http://foto.onet.pl/gmqsm,dcgog0jdcjgc Bobiczek, świetne te Twoje chłopaki, może też się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 No, ja to kuszę los. Chociaż brak racjonalnych przesłanek. Pierwszego miałam bardzo wcześnie (18), drugiego późnawo (33). Mąż mówi, że chciałby jeszcze córeczkę. No, ja też, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 No, ja to kuszę los. Chociaż brak racjonalnych przesłanek. Pierwszego miałam bardzo wcześnie (18), drugiego późnawo (33). Mąż mówi, że chciałby jeszcze córeczkę. No, ja też, ale... Ale co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Miało być 18, nie 1 . Ale stara już jestem, leniwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Kumpel mój najlepszy. I najlepszy w zarządzaniu pracami na ogródku. No i mecze chadzamy razem. Rolki se kupiliśmy oba - arenaline żeby podnieść. Bo rower jakoś mało daje. Kozła ma swojego przy domu. No i żadna robota mi bez niego w obejściu nie wychodzi. Acha. I juz został w tym roku wujkiem. Posyłam link wujka i bratanka. Obaj moi. A jeszcze miedzy nimi jeden i drugi student. http://foto.onet.pl/gmqsm,dcgog0jdcjgc Witaj dziadku Ja juz mam 4 wnuków i chyba nie jest to ostatnie słowo moich dzieci. Wesołe jest życie dziadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Wiesz, ja tam jakoś wolę jednak stwierdzenie że jestem "mężem babci" , tak bardziej mi pasuje, kurczaki...i tej wersji sie trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 19.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Moje pierwsze dziecię rodziłam mając lat 30, drugie (jak wszystko dobrze pójdzie - trzymajcie kciuki!) przyjdzie na świat tuż przed moimi 35 urodzinami. I patrząc na moje koleżanki nie jest to specjalnie późno - mam wrażenie że 40-tka mieści się jeszcze w standardzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts