iza.k 29.07.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Czy może mi ktoś poradzić jaki materiał użyć do budowy domku letniskowego, ale całorocznego? Jedni przekonują do Porothermu inni do cegły Silka. Poradźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 20.09.2003 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Też buduję taki domek, najpierw myślałem o Porothermie 18.8, póżniej o Silce, keramzycie, a teraz jestem przekonany do BK 24cm. Tak chyba robi większość, bo suma sumarum wyszło mi najtaniej, a zalet Silki i tak przy takim donku się nie wykorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 no wiesz stary ja bym ci poradzil zrobic z tektury plus zzapalki domowego uzytku facet żałosnmy jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts