Iwkala 03.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 A tutaj prosimy wpisywać komentarze do naszego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaber 03.10.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witaj Iwkala!Jesteśmy w podobnej sytuacji i na tym samym etapie załatwiania papierków( no prawie), życzę wam powodzenia i dużego przypływu gotówki ( sobie również).Ja wyszłam z założenia, że nie wszyscy są milionerami, ale jakoś te domy budują to może i nam się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwkala 04.10.2007 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witaj Gosiaber! w takim razie mamy kogoś z kim możemy wymienić się doświadczeniami. Pewnie że się uda! Nam miałoby się nie udać? Powodzenia i wytrwałości! Chyba namieszałam i komentarze umiesciłam nie tam gdzie trzeba Zaraz to zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts