sunny 03.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Od jakiegos czasu od 2-6 rano cos skrobi za lozkiem i szafa. Na poczatku jak udezalam reka w szafe (jest zaraz kolo lozka) byla cisza, ale teraz jest cisza tylko wtedy jak jest zapalone swiatlo. Meble mam drewniane, szafe mam juz od 10 lat, a lozko od 6 misiecy. Nie wiem czy korniki wydaja jakis dzwiek?? Bo nie wiem jak mysz lub szczur moglby wejsc do mieszkania na 4-tym pietrze, zwlaszcza, ze za lozkiem i szafa jest strasznie malo miejsca, reka sie nie zmiesci. CO TO MOZE BYC??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Problem poważny jest. A może by tak odsunąć owe meble i zajrzeć? To i pajęczyny można przy okazji wymieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunny 03.10.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 wlasnie problem z tym, ze szafa to czesc calego panelu szaf i polek, wszystko jest ze soba polaczne, musialabym wszystkie meble z pokoju wyniesc i oproznic... z lozkiem tez problem, bo jest wsadzone na styk, a jego skladanie i wpychanie pod polki i miedzy szafy trwalo 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 03.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam .Ja bym stawiał na myszkę .Szczury i myszy potrafią dojść na czwarte piętro bez większego problemu . Myszka pójdzie nawet po ścianie a szczurek kulturalnie po schodach lub rurami kanalizacyjnymi .Najlepiej poszukać odchodów tych gryzoni . Mysie odchody wyglądają jak kminek a szczurze tak samo tylko że są znacznie większe .Więc do dzieła szukać szukać , - tylko ostrożnie żeby przypadkiem to nie był szczurek .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 06.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 I co z tym szczurkiem?Już sie ujawnił, czy dalej pozostaje w konspiracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunny 30.11.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Bardzo późno, ale odpowiadam:-D Istotnie były to myszki. Co ciekawe wpadały tylko wieczorem, nie zostawiały po sobie w ogóle śladów, ale znalazłam w końcu dwie martwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liszew 04.12.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A wystarczyło tylko odsunąć szafę prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotobeatka 09.12.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 u mnie słyszalne były również dziwne odgłosy ale na strychu grasowały dwie kuny które sobie znalazły schronienie w ociepleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 01.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 korniki w każdym razie to być nie mogły, bo one nie żyją w domach ani w meblach, ani drewnie konstrukcyjnym i tak dalej, tylko w żywych drzewach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts