Rafałsz 19.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Wyceny nie robię, bo poszczególne etapy maja realizować inne ekipy. A jeśli chodzi o ostateczny koszt, to nawet nie umiem sobie tego wyobrazić- na razie napotykam ceny 2x wyższe niż zakładałam Mam ten sam problem. Wyceny mam za stan deweloperski 380-420 tyś a nawet i 560tyś natomiast za stan surowy otwarty 200 - 280 tyś. Masakra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariusz baraniak 19.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 jestem po wybudowaniu gracjana chętnie podzielę się informacjami, udzielę info na co zwrócić uwagę, jakich zmian nie wprowadzać, a co trzeba zmienić, mogę przesłać zdjęcia w realu, także koszty poszczególnych etapów ( okolice Warszawy), budowa gracjana wcale nie jest tania, ale rozwiązania architektoniczne są spoko, projekt jest dobrze wykorzystany, brak pustych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariusz baraniak 20.02.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 budowa gracjana wcale nie jest tania, dom jest funkcjonalny. pomału kończę wnętrza. mogę wysłać zdjęcia, koszty poszczególnych materiałów i etapów, (mazowieckie - Warszawa) - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariusz baraniak 20.02.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 jestem po wybudowaniu gracjana z podwójnym garażem, jestem na etapie wykańczania wnętrz, chętnie wyślę zdjęcia, koszty poszczególnych etapów, powiem na co zwrócić uwagę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4don 21.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam, też mamy juz projekt Gracjan 2, z budową ruszamy w czerwcu 2008..czekamy na ekipę. Główne zmiany w projekcie: - zamiana lukarn na połaciowe i dołożenie połaciowych od tyłu- usuniecie 2 z 4 okien od tyłu w garażu- podniesienie pietra o 1 pustak jakby ktos był zainteresowany w okolicach Bydgoszczy chetnie pomogę [email protected] Pozdrawiam B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 21.02.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 jestem po wybudowaniu gracjana z podwójnym garażem, jestem na etapie wykańczania wnętrz, chętnie wyślę zdjęcia, koszty poszczególnych etapów, powiem na co zwrócić uwagę. pozdrawiam Jeśli można, to ja poproszę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia83 22.02.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Wysłany: Nie, 3 Luty 2008 00:46 Temat postu: Re: Gracjan -------------------------------------------------------------------------------- witam serdecznie, moja budowa Gracjana sie już zakończyła i jestem na etapie wykończenia. kuchnia może nie jest bardzo duża ale jest ustawna, ja zrezygnowałam ze spiżarni,schodki do łazienki muszą być ze względu na inny poziom garażu, w swoim domu zmieniłam również usytuowanie łazienki na piętrze i dałam ją tam gdzie jest strych i jest przepiękna ponad 20 m.a w projektowanej górnej łazience mam pralnie i miejsce do prasowania. Nie rezygnujcie z lukarny na strychu bo ona nadaje piękny wygląd a poza tym jest bardzo funkcjonalna. zrezygnowałam z tradycyjnego ogrzewania na rzecz pompy ciepła. nie mam również drzwi od tyłu garażu. powodzenia w budowie na życzenie mogę udostępnić zdjęcia domu. pozdrawiam . Widze też troche mankamenów, jak mała kuchnia, wiatrołap, zejście do łazienki na parterze po dwóch stopniach. Ale żaden projekt gotowy nie jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guli2004 24.02.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 WitamPod koniec kwietnia spodziewam się pozwolenia na budowęJeżeli można bardzo bym prosił o jakieś zdjęcia i porady.Najbardziej interesuje mnie kuchnia ( zamierzam wstawić dodatkowe okno - będzie mi wychodziło na ogród). Wydaje mi się trochę mała. Na dole chcemy z gabinetu zrobić sypialnię. Koszty poszczególnych etapów też bardzo mnie interesują.PozdrawiamWaldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guli2004 24.02.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Witam Czy ktos moze ma wstepna wycene stanu surowego zamknietego. Zamierzamy ruszyc z budowa na jesien. Projekt fajny rozwazamy jego zakup. Prosze o informacje. Z gory dziekuje. Spotkałem się z kilkoma ekipami. Robociznę wycenili na 25-30 tys netto - jeden dał 35 000. Ekipy z PODKARPACIA wiec inne regiony chyba muszą coś doliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka i Karol 25.02.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 cześć! jesteśmy zainteresowani budową Gracjana z domeny. ale zastanawiamy się jak on wygląda w realu dlatego miałbym prośbę do wszystkich tych którzy już wybudowali Gracjana o udostępnienie fotek z jego budowy!Mój e-meil [email protected]za wszystkie udostępnione fotki z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka i Karol 25.02.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 cześć! jesteśmy zainteresowani budową Gracjana z domeny.ale zastanawiamy się jak on wygląda w realu dlatego miałbym prośbę do wszystkich tych którzy już wybudowali Gracjana o udostępnienie fotek z jego budowy!Mój e-meil [email protected]za wszystkie udostępnione fotki z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel0609 25.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam.Ja również zamierzam budować Gracjana.Projektu jeszcze nie mam ale w 99% jestem zdecydowany wlaśnie na ten projekt.Jeżeli ktoś dysponuje zdjęciami z budowy tego domu to był bym wdzięczny za ich udostępnienie. Mój e-mail: [email protected]Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel0609 25.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 jestem po wybudowaniu gracjana z podwójnym garażem, jestem na etapie wykańczania wnętrz, chętnie wyślę zdjęcia, koszty poszczególnych etapów, powiem na co zwrócić uwagę. pozdrawiam Ja też był bym wdzięczny za przesłanie zdjęć, kosztów i swoich uwag. [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel0609 25.02.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam. Ja również zamierzam budować Gracjana. Projektu jeszcze nie mam ale w 99% jestem zdecydowany wlaśnie na ten projekt. Jeżeli ktoś dysponuje zdjęciami z budowy tego domu to był bym wdzięczny za ich udostępnienie. Mój e-mail: [email protected] Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka i Karol 26.02.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 jesteśmy również zainteresowani budową Gracjana tak że również byli byśmy wdzięczni za fotki i wszystkie informacje!!!A może ktoś buduje Gracjana na Śląsku??? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojter 26.02.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witam Tutaj kilka fotek z historii budowy naszego Gracjanahttp://www.rogucki.pl/dom/album Pozdrawiam ROJTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czech 27.02.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 jestem po wybudowaniu gracjana z podwójnym garażem, jestem na etapie wykańczania wnętrz, chętnie wyślę zdjęcia, koszty poszczególnych etapów, powiem na co zwrócić uwagę. pozdrawiam Witam. Ja równieź byłbym wdzięczny za przesłanie swoich uwag, zdjęć i kosztów budowy. Pozdrawiam. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiapawl 27.02.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Witam my również prosimy o maila z informacjami, zdjęciami. [email protected] Z góry dziękuję. Pozdrawiamy Gracjanowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiapawl 27.02.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Hej ! My również jesteśmy zainteresowani wszytskim inforacjami na tenat gracjan .Prosimy o kontakt na maila [email protected]. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guli2004 27.02.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dzięki za zdjęcia, jak będzie przykryty dachem też chętnie oglądnę. PozdrawiamWaldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts