Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 357
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Faktycznie temat ucichł - wszyscy zapracowani :)

My skończyliśmy dach, wszystkie działówki u góry i na dole, instalację elektryczną i alarmową. Aktualnie tynkujemy :)

Za 3 tygodnie wsadzamy okna, drzwi frontowe i bramę garażową - zdecydowaliśmy się na drewno Galux88 Urzędowskiego 8)

Teraz myślę intensywniej nad ogrzewaniem. Ze względu na wąską kotłownie chyba zdecydujemy się na kocioł Heatmatix lub kostrzewa Lambda Control. Szkoda, że nie mamy gazociągu :(

A Wy czym będziecie ogrzewać ?

budowa gracjana wcale nie jest tania, dom jest funkcjonalny. pomału kończę wnętrza. mogę wysłać zdjęcia, koszty poszczególnych materiałów i etapów, (mazowieckie - Warszawa) - pozdrawiam

Ja również oczekuję na pozwolenia i jestem bardzo zainteresowany wszelkimi informacjami odnośnie Gracjana mój email - [email protected]. dzięki :-?

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam,

jestesmy na etapie robienia dachu. Bardzo zalezy nam aby zobaczyc kilka fotek z wykonczonego domu, tj. szczegolnie kuchnia i pomieszczenia na poddaszu. Nie ukrywam, ze ciekawa jestem ogolnego efektu po zakonczeniu wszystkich prac wewnatrz oraz wystroju. Zastanawiamy sie nad rezygnacja ze spizarni, przesunieciem sciany dzialowej w kuchni tak aby w wiatrolapie zrobic szafe wnekowa a na strychu wydzielic male pomieszczenie na pralnie. Bede wdzieczna za jakies rady i oczywiscie zdjecia. Moje mail [email protected]