minio123 05.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 stan zero ukonczony a od wczoraj mury pną się do góry!!! hurrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minio123 13.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 i co tak wszyscy ucichli?? dlaczego nie piszecie jak prace postepuja w waszych gracjankach!?? u mnie beda zalewac dzis strop nad garazem kotlownia i lazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_sylwia 13.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Podejrzewam że jak będziesz na etapie "wykańczania " się to też ci lekko entuzjazm opadnie. Pozdrawiam.ps. Zartowałem wcale nie jest tak strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁL 16.05.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Faktycznie temat ucichł - wszyscy zapracowani My skończyliśmy dach, wszystkie działówki u góry i na dole, instalację elektryczną i alarmową. Aktualnie tynkujemy Za 3 tygodnie wsadzamy okna, drzwi frontowe i bramę garażową - zdecydowaliśmy się na drewno Galux88 Urzędowskiego Teraz myślę intensywniej nad ogrzewaniem. Ze względu na wąską kotłownie chyba zdecydujemy się na kocioł Heatmatix lub kostrzewa Lambda Control. Szkoda, że nie mamy gazociągu A Wy czym będziecie ogrzewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minio123 16.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 no ja na temat ogrzewania jeszcze nie myslalem bo jeszcze mam czas ale chodzi mi po glowie gazowe polaczone z piecem ale nie wiem jeszcze czy ekogroszek czy na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojter 16.05.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 gaz + dogrzewanie z kominka w formie DGP Pozdrawiam, ROJTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martino37 19.05.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 budowa gracjana wcale nie jest tania, dom jest funkcjonalny. pomału kończę wnętrza. mogę wysłać zdjęcia, koszty poszczególnych materiałów i etapów, (mazowieckie - Warszawa) - pozdrawiam Ja również oczekuję na pozwolenia i jestem bardzo zainteresowany wszelkimi informacjami odnośnie Gracjana mój email - [email protected]. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martino37 19.05.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam. Jeśli ktokolwiek jest w posiadaniu wyżej wymienionych informacji bardzo proszę o przesłanie [email protected]. bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ktosiek_67 21.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam!Jaka jest powierzchnia ścian w Gracjanie z garażem dwustanowiskowym ?Zastanawiam się z czego budować i muszę sobie poprzeliczać koszty róznych opcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaw 23.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lu.du 10.06.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 witam,jak rozwiązaliście problem z okanem w kuchni - chodzi mi o to że standardowo meble kuchenne mają ok 86cm wysokości a okno w kuchni spód ma na wysokości 80cm. Czy zmienialiście wymiar czy może nie zmienialiście tego?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lu.du 10.06.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 witam,jak rozwiązaliście problem z okanem w kuchni - chodzi mi o to że standardowo meble kuchenne mają ok 86cm wysokości a okno w kuchni spód ma na wysokości 80cm. Czy zmienialiście wymiar czy może nie zmienialiście tego?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minio123 02.07.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 witam ile placiliscie za elektryke bo ja dostalem wycene 8-9 tys i nie wiem czy to duzo czy malo?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guli2004 02.07.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ZMIANA PLANÓW.DO SPRZEDANIA DZIAŁKA 10 ARÓW Z FUNDAMENTAMI DOMU GRACJAN W RZESZOWIE.MAM NOWĄ DZIAŁKĘ I NOWY PLAN.DOM W ANYŻKU. POZDRAWIAMhttp://archon.pl/projekt_domu/Dom_w_any%c5%bcku/m435e35183449e,2284 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonawodnik 05.07.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam sympatyków Gracjana! Jestem zainteresowana tym projektem i bardzo chciałabym obejrzeć dom w tzw. realu. Najlepiej z okolic Kielc i Radomia. Uprzejmych posiadaczy tego domku proszę o kontakt na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minio123 09.07.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i cisza!!! czy juz wszyscy mieszkaja w swoich gracjankach ze nikt nic nie pisze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojter 16.07.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 minio123 To zależy od tego za co to jest te 8-9 tys ?Sama robocizna ? Czy z kablami i osprzętem ? Jeśli z osprzętem to jakim ? Pozdrawiam ROJTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minio123 16.07.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 to jest robocizna i cala instalacja tylko mysle ze za dodatkowe punkty doliczy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clover 22.07.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam,jestesmy na etapie robienia dachu. Bardzo zalezy nam aby zobaczyc kilka fotek z wykonczonego domu, tj. szczegolnie kuchnia i pomieszczenia na poddaszu. Nie ukrywam, ze ciekawa jestem ogolnego efektu po zakonczeniu wszystkich prac wewnatrz oraz wystroju. Zastanawiamy sie nad rezygnacja ze spizarni, przesunieciem sciany dzialowej w kuchni tak aby w wiatrolapie zrobic szafe wnekowa a na strychu wydzielic male pomieszczenie na pralnie. Bede wdzieczna za jakies rady i oczywiscie zdjecia. Moje mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁL 22.07.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam!Praktycznia każdy rezygnuje ze spiżarni by mieć miejsce w wiatrołapie na jakąś szafę i to jest decyzja trafiona. Co do pralni to my zrobiliśmy ją w miejscu gdzie jest projektowana łazienka na górze a łazienkę mamy nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts