Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 357
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzisiaj dołączyłam do sympatyków Gracjana. Wczoraj właśnie zakupiłam projekt i zastanawiam się nad zmianami. Po przemysleniach napiszę co zmienię . Ale z tego co preczytałam to mam bardzo podobne pomysły do reszty Towarzystwa. Te schodki do łazienki nie podobaja mi się i wydaje mi się że do toalety schodze do piwnicy.

To tyle na szybko

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie .

Jeśli ktoś ma zdjęcia gracjana to proszę [email protected]

jestem po wybudowaniu gracjana z podwójnym garażem, jestem na etapie wykańczania wnętrz, chętnie wyślę zdjęcia, koszty poszczególnych etapów, powiem na co zwrócić uwagę. pozdrawiam

Witam

Mama zamiar zacząć budowę gracjana, byłbym wdzięczny za przeslanie fotek z budowy oraz info na temat kosztów budowy czy prowadzona byla systemem gospodarczym.

POZDRAWIAM

Mam nadzieję, że nie będę nudny pisząc o przesłaniu kilku fotek z budowy :D Ceny za poszczególne etapy budowy również mile widziane. Jestem z okolic Wrocławia. Planuję zakup projektu w najbliższym czasie więc proszę o kilka cennych uwag i rady. Projek super zpośród obecnych na runku. Zmiany jak już to kosmetyczne. Niewiem tylko jakie koszty :(

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

T.

[email protected]

budowa gracjana wcale nie jest tania, dom jest funkcjonalny. pomału kończę wnętrza. mogę wysłać zdjęcia, koszty poszczególnych materiałów i etapów, (mazowieckie - Warszawa) - pozdrawiam

Witam,

My wlasnie zbieramy info na temat Gracjana, wszystkie znaki wskazuja ze to jednak ten projekt wybierzemy. brakuje nam jeszcze jednak jakis fotek w realu, bardzo prosze o przeslanie [email protected]

Dziekuje i pozdrawiam

jestem po wybudowaniu gracjana z podwójnym garażem, jestem na etapie wykańczania wnętrz, chętnie wyślę zdjęcia, koszty poszczególnych etapów, powiem na co zwrócić uwagę. pozdrawiam

Witam!

Ja pierwszy raz na forum. Działka jest, formalności w toku, poszukujemy z żoną projektu. Planowany start wiosna 2009. Bardzo spodobało mi się, to słowo "chętnie" (odważne posunięcie biorąc pod uwagę ilość osób poszukujących informacji na temat tego projektu) więc korzystam z okazji i również proszę o pakiet "startowy". W tej chwili na polu boju pozostał Gracjan i Hektor. Decyzja pokój na parterze czy bez. Oczywiście uzależniona od kosztów. Wycena Gracjana wg. Domeny, 322 tys. netto. O ile dobrze rozumiem wycena nie zawierała instalacji. Jestem bardzo ciekaw wszelkich, zmian i uwag dot. budowy. A przede wszystkim kosztów i fotek dla żonki.

Dziękuję i pozdrawiam.

[email protected]

Jesteśmy zdecydowani na zakup tego projektu , wniesiemy parę poprawek ale wyjdzie to w trakcie budowy na dzień dzisiejszy proszę o zdjęcia z realizacji tego projektu , może ktoś go już wybudował i zechciałby się podzielić efektem swojej pracy- będę wdzięczny

zapraszam [email protected] :D

Witam. Czy byłoby możliwe otrzymanie zdjęć z realizacji oraz Twoich cennych uwag podaję email: [email protected]

Będę wdzięczny za wszelkie informację - My jesteśmy na etapie kupna projektu mam pare pomysłów co do zmian, ale nie widziałem jak wygląda on w rzeczywistości dlatego proszę o parę fotek

pozdrawiam :D

MY JESTEŚMY ZDECYDOWANI BUDOWAĆ GRACJANA, CZY MÓGŁBYŚ PRZESŁAĆ NAM SWOJE SPOSTRZEŻENIA I ZDJĘCIA Z REALIZACJI - BĘDZIEMY BARDZO WDZIĘCZNI :wink:

[email protected]

Przede wszystkim gratuluję zaawansowanego etapu budowy, choć również zazdroszczę (kiedy ja coś takiego napiszę??). Przyłączam się do sporej już grupki zafascynowanych Gracjanem i proszę o zdjęcia, koszty i jak najwięcej uwag. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam.

[email protected]