pedros100 04.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mieszkam w domu typ bliźniak, chcę go rozbudować nie wzdłuż tylko w poprzek po granicy. Pytanko moje brzmi czy mogę się budować a jeżeli nie to ile muszę się odsunąć od granicy. Sąsiad jest nieprzychylny mojej rozbudowie gdyż zacieni mu to okno chociaż ma okno zarośnięte krzakami. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 4 m od granicy dzialki, jesli sa okna w scianie. 3m jesli sciana jest bez okien. To jest ogolna zasada ale od niej sa wyjatki rozne - o takich mozna rozmawiac widzac wypiz z planu miejscowego i podklad geodezyjny z naniesionymi budynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts