Krzysztofik 05.10.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Krzysztofik dziękuję, że mi to uświadomiłeś. Powinieneś dostać Oskara, Benedykta i Telekamerę !!!! Dziękuje za nominacje. Wracając do tematu: budować i być gotowym na przerwe w budowie ze względu na warunki atmosferyczne. Jeżeli budynek jest wytyczony to na wiosne po przerwie trzeba by sprawdzić czy punkty tyczone nie przemieściły się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotulek83 05.10.2007 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 OK, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.10.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Po prostu szukam wypowiedzi na konkretny temat, a nie bezsensownej wymiany zdań o niczym.... nie osłabiaj, jakbyś szukał to byś takich pierdół nie pisał, tylko znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Obawiam się, że nie zdążymy wymurować ścian, straszą wszyscy wczesną zimą, a co jeśli zima zastanie nas w trakcie robót? A co, jeśli tej zimy nie będzie??? I będziesz czekać do marca lub kwietnia i wtedy chwycą przymrozki. Na dwoje babka wróżyła.....Muruj teraz, ja bym tak zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotulek83 06.10.2007 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Barbossa jedynym cżłowiekiem, który osłabia na tym forum jesteś TY. Zdziwiłbyś się jakbyś wiedział ile razy przeczesałem to forum. Wszystkie posty o fundamentach znam już prawie na pamięć. Gdyby nie Ty, nie musiałbym odpowiadać na jakieś bezmyślne uwagi - jeżeli nie masz zamiaru pomagać, zostaw swoje przemyślenia w swojej główce, myślę, że wielu osobom w ten sposób ułatwisz.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 w takim razie z Tobą jest jeszcze gorzej niż to wynikalo do tej pory znasz na pamięć warto ją sobie zapychać czymś tak nie do końca mądrym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 06.10.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 odradzam wykonanie samych law i pozostawienie ich nie zabiezpieczonych na tak dlugi czas, lawy te beda narazone na dzialanie warunkow atmosferycznych, wiadomo woda gruntowa, opadowa dziala korozyjnie na beton. Rowniez odradzam wykonanie samego wykopu, gdyz moze dosc do rozluznienia gruntu w miejscu law. Najlepszym rozwiazaniem, gdy juz wytyczyles budynek pojsc dalej, wybetonowac lawy, wyciagnac wszystko do stanu zero, wykonac izolacje i zasypac.Nie jest tego wiele jak sie to moze komus wydac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotulek83 07.10.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Barbossa tak się składa, że Twoich mądrości nie zdążyłem jeszcze nauczyć się na pamięć i najmniejszego zamiaru nie mam.... Więc nie wiem skąd takie przekonanie??? Nie jesteś wszechwiedzącym, jak by ci się mogło wydawać więc odpuść sobie ocenianie innych, a skup się wyłącznie na sobie marek.Bud dzięki za poradę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.10.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Barbossa tak się składa, że Twoich mądrości nie zdążyłem jeszcze nauczyć się na pamięć .. żałuj, żałuj, warto znać na pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotulek83 07.10.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 ŻAŁUJĘ !!! Zaraz z żalu się rozpaczę i rzucę z mostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts