tacim 04.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 nie mam umowy tylko rozmawailiśmy na ten temat pół roku temu ile robocizna kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 nie będę się wymądrzał, ale jeżeli wystawi Ci fakturę, to jesteś, że tak powiem kolokwialnie, w kaczej dupie negocjuj, i pamiętaj że umowa pozwala na cywilizowane załatwianie spraw, dla obu stron, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 06.10.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 tak jak mówisz , umowy nie mam faktury też nie wsio do dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.10.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wiem, że temat stary ale pilny ile majstry sobie wołajo za m2 podłogówki. gosciu powiedzial mi ze wychodzi 80-100/m2 - czekam na szczegolowa wycene Adiqq - z materialami ? Ile tego dokladnie masz ? Ja wlasnie pomalu u siebie koncze - robota wyjatkowo prosta, szybka i przyjemna (tylko w krzyzu troche lamie Podprowadzenie pionow na 3 kondygnacje + kucie i montaz 3 skrzynek zajelo mi ok 3 dni, czwarty zgrzewalem glowny rozdzielacz i teraz jestem po trzecim dniu ukladania styropianu i rurek - i mysle ze jeszcze dwa dni i parter (140m2, 800m rurki) bede mial gotowy. Zastanow sie czy tego nie zrobic samemu - sporo oszczedzisz a to naprawde nic trudnego - wpadaj jak chcesz zobaczyc do mnie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Parter 75m2+poddasze drugie tyle Ja cie doskonale rozumiem, ale ja mam 2 lewe rece do takich robót...szczególnie ze sam tego nigdy nie robiłem... To nic trudnego, nawet jak robisz pierwszy raz Jak chcesz to wpadaj - mam rozlozony juz caly parter (140m2) - w piatek lejemy posadzki wiec nie bedzie juz nic widac Poki co poszlo ok 700m pexa 16-stki czyli ok 1,8k pln + rozdzielacz na parter (12 obiegow) 800 pln + rozne pierdoly jak rury pp STABI, zlaczki PP, folia alu z "kratka" (140m2 = 3 rolki po 100 pln). Na gotowo jakies 4k pln. To by na parter bylo wszystko 100 pln / m2 * 140 = 14k pln czyli w kieszeni mam 10k pln! Parter rozkladalismy w dwojke w ok 6 dni, razem z polozeniem styropianu, po 6h dziennie Jakby co to za 2-3 tyg bedziemy rozkladac poddasze / piwnice - to zapraszam na bezplatne szkolenie ha ha pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 25.10.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 na pewno wpadne na szkolenie, daj mi tylko znac 1-2 dni wczesniej jeszcze OK! Dam znac Teraz przygotowujemy piwnice do chudziaka, w piatek-sobote "lejemy" posadzki parteru, kolejny tydzien bedziemy robic ocieplenie zew. i mysle, ze w nastepnym (czyli gdzies po 10 listopada rozkladamy dalej podlogowke w piwnicy i na poddaszu - choc pewnie ocieplenie sie wydluzy o pare dni Dam znac pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts