lanetagf 04.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Prosze o podzielenie sie swoimi spostzrezeniami w sprawie niskiego progu w drzwiach tarasowych. Za wszelkie wypowiedzi z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 witam się dzielę : mam system bezprogowy dzrwi przesuwne 2x2 m (2,3m wysokości). Okna drewniane z Gidaneksu (spod Wrocławia) zero problemów - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 05.10.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dzieki, a co z odprowadzaniem wody? U mnie beda drzwi otwierane nie przesuwane ale to chyba nie ma roznicy. A czy mozna prosic Ciebie o strone internetowa firmy z ktorej masz drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 06.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ja mam też niski próg w oknie otwieranym z Oknoplastu Kraków. Nie zauważyłam żadnych problemów w czasie opadów deszczu. Zobaczymy jak będzie ze śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.10.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 u mnie rowniez drzwi tarasowe z Oknoplastu.jak na razie jestem zadowolony.ale tez robiac wylewki czy tarasy nalezy zwracac uwage na wysokosci wykonczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 08.10.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 U nas też okno tarasowe z Oknoplastu. I taras i dwa balkony na górze z niskimi progami - Windstep się to nazywa i wygląda bardzo dobrze. Mam nadzieję, że sprawdzi się w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boslak 05.09.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 no a ja mam dylemat, ile miejsca należy zostawic na instalacje podłogówki, styropiany i wylewkę, mam miec wstawiane okna tarasowe otwierane z oknoplastu, ale nie mam pojecia ile nalezy zostawic miejsca , są jakieś standardowe wysokości?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 06.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 A czy możecie wkleić zdjęcia taki drzwi tarasowych bezprogowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 06.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 no a ja mam dylemat, ile miejsca należy zostawic na instalacje podłogówki, styropiany i wylewkę, mam miec wstawiane okna tarasowe otwierane z oknoplastu, ale nie mam pojecia ile nalezy zostawic miejsca , są jakieś standardowe wysokości? pozdrawiamNie ma standardowych wysokości. Musisz się zdecydować ile dasz styropianu pod wylewkę i jakiej grubości zrobisz wylewkę. Najlepiej porozmawiaj z wylewkarzem i hydraulikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 23.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 no właśnie, ja tez o zdjęcia poproszę, interesuje mnie jak takie drzwi wyglądają od środka, bo rozumiem że nie są na całą wysokość ? i czy mają szprosy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 mam niski próg z oknoplastu ale żeby mnie to jakoś specjalnie nawilżało to nie. Nie ma problemów z wodą czy śniegiem, ale tutaj nie będę do końca miarodajny bo taras mam częściowo zadaszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 24.09.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a my, choć byliśmy "napaleni" na to dość atrakcyjne rozwiązanie, ostatecznie zrezygnowaliśmy z tego "bajeru" i jakoś mi nie żal... hmmm to czy ja mogłam się tu wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts