ADASKO1987 04.10.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 WITAM!! JESTEM NOWY NA TYM FORUM:) MAM WIEC ODRAZU PYTANIE ODNOSNIE STAREGO TYNKU. ORGINALNY STARY TYNK PO POŁOZENIU NA SCIANE I WOSKOWANIU WYGLĄDA BARDZO ŁADNIE LECZ NIESTETY PUDEŁKO TEGO TYNKU KOSZTUJE OK140ZŁ A MNIE JEST POTRZEBNE KILKA ŁADNYCH TAKICH PUDEŁEK;/;/ MAM WIEC PYTANIE CZT TAKI TYNK MOZNA ZASTĄPIC ZWYKŁYM GIPSEM?? WIADOMO ZE JEST DUZO TANIEJ LECZ NIEWIEM CZY PO POŁOZENIU WOSKU BEDZIE TAKI SAM EFEKT JAK PO ORGINALE?? JESLI KTOS ROBIŁ TAKIE ZECZY PROSZE O POMOC. Z GÓRY DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 04.10.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Sam juz nie wiem czy kumam czy nie ale doradze. rabac caly stary tytnk i polozy nowy byc moze gips albo najpierw zwykly a ptem gladz. Sluchaj remont tak owak sie szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GL35 05.10.2007 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Chyba nie skumałeś. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 05.10.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a może ul wstawić do pokoju i pszczoły dostarczą wosku za darmo ??? i jeszcze będzie miód w promocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry-Mc 05.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 W dziale Wnętrza zerknij na temat: Jaka farba na ściany wokół brodzika?? .. zamiast kafli..!Znajdziesz tam dużo interesujących Ciebie informacjiPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADASKO1987 05.10.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 no faktycznie nie rozumiecie (co niektórzy) stary tynk to frma tynku ozdobnego króry daje niesamowity efekt. Moze sie wypowiedziec ktos kto taki tynk juz kładł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts