RENE-ENES 07.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 w styczniu br. rozglądałem się za kotłem i zasobnikiem vaillanta. ściągnąłem cennik ze strony, objechałem 3-4 miejscowe sklepy, zadzwoniłem do największej lokalnej hurtowni i max. dostałem 22 oczka od cennika. na allegro znalazłem sprzedawcę z lublina. po wstępnych rozmowach i odbiorze osobistym na miejscu ustaliliśmy rabat na poziomie -32% od cennika. do tego co potrzebowałem z dnia na dzień sprowadził zestaw pompowy ze zmieszaniem i sprzęgło hydrauliczne. wsiadłem w auto - 8 godzin tam i z powrotem, na paliwo równe 170 zeta, różnica w zakupie to przeszło 2 tys. zł. kiedy kompletowałem resztę osprzętu na miejscu nikt nie chciał uwierzyć, że kupiłem z tak dużym rabatem i, że 100% to jakiś wał. dostałem fakturę (skarbówka już zwróciła 15%), gość przy odpalaniu kotła słowa nie powiedział. ja jestem mega zadowolony, ze względu na cenę. kupując coś z allegro, czasami warto zadzwonić, popytać etc. mnie się opłaciło. ps. na odbiór byłem umówiony na sobotę na 6 rano, obyło się bez najmniejszych problemów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
login7 07.10.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 A nie pomyśleliście o tym że Allegro jest jedną z form reklamy ????Ja jak kupuję drogie i cenne rzeczy z allegro to zawsze blisko żeby mieć rzut beretem jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts