premiumpremium 05.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Cz ktoś z Was ma meble w tapicerce ze skóry mielonej? Jeśli tak, to czy może napisać, czy to dobre rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 05.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 jeśli myslisz o czymś co się nazywa alkantra lub podobnie, to odradzam. Strasznie się brudzi, trudno czyści i wyciera na rogach. Ja już wymieniłam, znajomi się zbirają do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 05.10.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Cz ktoś z Was ma meble w tapicerce ze skóry mielonej? Jeśli tak, to czy może napisać, czy to dobre rozwiązanie? Hmmm, ze skóry to moze lepiej buty robocze, ale meble...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonsiorek 05.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kupiłem jasna kanapę pokrytą tzw. ekoskóra czyli mielonką jakieś 2 lata temu i pomimo dość rzadkiego ale codziennego użytkowania materiał sie nie sprawdza bo zapewne za 2 lata pokryję go narzutą tak wychodza spękania. Uważam, że do codziennego wysiadywania ten materiał się nie nadaje. natomiast teście kupili zestaw w tym samym okresie ale stoi on w pokoju "niedzielnym" i wygląda prawie jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 05.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jeżeli zastanawiacie się nad takimi meblami warto wziąć pod uwagę grubość skóry i sposób wyprawienia. Nawet jeżeli meble będą pokryte skórą ale cienką to również nie będą długo służyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dzięki za odpowiedzi. Dzisiaj zdecydowaliśmy się na zestaw wypoczynkowy do salonu, jutro go zamówimy. Pan w salonie wyperswadował nam ekoskórę, tudzież skórę mieloną, zaproponował inne, prawdopodobnie lepsze rozwiązanie. Z wyglądu ładne, ale jak będzie w praktyce - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapusta 05.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 nie znosze mebli ze skóry ,także ubrań ,tapicerki samochodowej - to zły gust w.g mnie -wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 nie znosze mebli ze skóry ,także ubrań ,tapicerki samochodowej - to zły gust w.g mnie -wiocha Potwierdzam wiocha jak futra. Wiocha na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 05.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 nie znosze mebli ze skóry ,także ubrań ,tapicerki samochodowej - to zły gust w.g mnie -wiocha Potwierdzam wiocha jak futra. Wiocha na maxa.\ oczywiście - jak wszystkie naturalne i ekologiczne materiały - drewno, kamień... itd oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts