MLODY1988 05.10.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam!!!Mam w domu poddasze. Jest to strych na ktorym chciałbym zrobic sobie mieszkanie, lecz mam jeden problem gdyz dach jest oblozony blacha i jest nie pelne deskowanie a pod blacha nie ma zadnej foli.I tu mam pytank chcialbym zalozyc membrane dachowa miedzy krokwiami z zaklada jakies 15 cm a wokol desek tam gdzie sie nie da przelozyc foli zaizolowac jakas tasma. Zaznaczam ze dach jest szczelny i nic nigdzie nie przecieka. Czy to dobry sposob czy trzeba sciagac blache i pokrywac dach folia a potem znowu zakladac blache??? Bardzo prosze o odpowiedz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.10.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Szkoda pieniedzy na takie rozwiazanie. To, ze teraz nie przecieka nie oznacza, ze za jakis czas nie bedzie. Zwyczajne starzenie sie materialu. Kiedy te blache bedziesz musial przeciez wymienic. Nie znam spoosbu aby mozna bylo przy isteniejacym pokryciu podlozyc membrane i aby spelniala ona swoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 W przypadku adaptacji tego strychu na cele mieszkalne należy w pierwszej kolejności zająć się dachem (pokrycie od nowa). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts