sebasko01 05.10.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam wszystkich Forumowiczów. To mój pierwszy post na forum. Pomyślałem o założeniu grupy z Pęgowa. Długo szukaliśmy działki wokół Wrocławia, przez ostatnie pół roku byliśmy zdecydowani na Pęgów. W sierpniu 2007 kupiliśmy tu działkę, formalności są w toku i na wiosnę 2008 planujemy rozpocząć budowę. Może znajdą się osoby, które budują w Pęgowie, albo zakończyły budowę a uczestniczą w forum i chciałyby się dopisać do tego wątku. Serdecznie zapraszam - w grupie raźniej. Liczę na wymianę doświadczeń, namiarów na sprawdzonych fachowców oraz na nawiązanie nowych sąsiedzkich znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malawi 30.10.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam. Ja również zdecydowałem się na Pęgów.Jestem w trakcie zakupu działeczki - w najbliższych dniach podpisze umowę. Mam nadzieję że ktoś jeszcze dopisze się i razem będzie raźniej. Planuję zacząć budowę w przyszłym roku - może wiosna, może lato . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts